Moët & Chandon distribuie aparate de vending cu șampanie în Europa și în SUA din noiembrie 2013. Conceptul a ajuns în cele din urmă în Australia, după alte produse distractive pe bază de șampanie, cum ar fi înghețata de șampanie pe băț. Dar la asta vom reveni imediat…

Lansat de curând la The Star Kitchen and Bar de pe Coasta de Aur, aparatul Moët distribuie mici sticle de șampanie la prețul de aproximativ 29 dolari australieni pentru o sticlă. Deoarece în prezent nu prea se mai utilizează monedele, aparatul funcționează cu jetoane specializate, care pot fi cumpărate și ridicate de la barul din locație.

Cu excepția aparatelor de vending care distribuie papuci de cauciuc (așa-numiți „Havaiana“), Australia a fost destul de sceptică cu privire la instalarea aparatelor de vending care să distribuie și alte lucruri în afara băuturilor răcoritoare. În alte părți ale lumii, mai ales în Japonia, aparatele de vending distribuie machiaj, lenjerie, parfum, umbrele și ouă proaspete. Aparatul de vending Moët & Chandon este în prezent disponibil doar în locația de pe Coasta de Aur, dar urmează să apară foarte curând și în alte locații licențiate din întreaga țară.

Moët, șampania care se bea peste tot în lume

Legendarul bar din New Orleans, Arnaud’s French 75 Bar, va instala un nou aparat de vending Moët & Chandon, care va distribui mici sticle de șampanie „Imperial Brut Champagne“ la rece la prețul de 20 de dolari bucata. Aparatul va accepta numai monede aurii speciale, care vor fi disponibile la bar, astfel încât oaspeții însetați nu vor trebui să introducă nenumărate monede de 25 de cenți sau dolari, ca în cazul celor mai multe aparate de vending.

Acesta este un dispozitiv complet inutil, mai ales într-un bar care deja se specializează în cocktailuri de șampanie. Dar ar putea fi util pentru oaspeții însetați care nu au răbdarea să aștepte ca unul dintre barmani să le prepare specialitatea casei și, în plus, toată lumea adoră micuțele sticle cu băuturi – fie că acestea se găsesc în avioane, în mini-baruri sau în spatele vitrinei aparatului de vending auriu.

Moët a introdus pentru prima dată acest aparat de vending la Selfridges, un renumit magazin universal din Londra, cu câțiva ani în urmă. Acest aparat care distribuie șampanie și-a făcut debutul în SUA în luna februarie a acestui an la Sky Bar din Las Vegas.

Cu toate că băutul șampaniei nu a fost niciodată ceva dificil, a apărut o nouă înghețată care face petrecerea și mai tare!

Înghețata de șampanie pe băț a devenit noul articol must-have la petrecerile verii trecute, odată cu lansarea noii înghețate cu alcool în Australia. POPS Premium Ice Popsicles au decis să intre și pe piața din Australia și având în vedere soarele, activitățile de surfing și grătarele la care se consumă multe băuturi alcoolice, ne întrebăm de ce nu au venit mai devreme.

Piesa de rezistență a POPS este înghețata de șampanie pe băț „Classic“ – prima de acest fel din lume! Conține echivalentul a jumătate de pahar de șampanie și doar 38 de calorii, pentru cei care numără caloriile. Există și o înghețată „Bellini” Prosecco și una cu aromă de piersică și alte câteva cu aromă de fructe, fără alcool, pe care nu are rost să le mai menționăm.

POPS va fi disponibil prin intermediul Luxe Premium Brands and Services pentru evenimente și petreceri din întreaga țară în luna decembrie, dar va desfășura și o serie de evenimente în Melbourne.

Cred că toată lumea se întreabă același lucru: este acesta sfârșitul epocii șampaniei rosé?

Având viziunea de a combina nostalgia înghețatei pe băț cu atributele de lux asociate cu șampania, au creat prima înghețată de șampanie pe băț din lume: CLASSIC.

Pe măsură ce brandul lor s-a dezvoltat, a devenit mai variată și gama lor de produse, iar acum oferă acum o gamă largă de înghețate pe băț cu alcool și fără alcool, asigurându-ne că există un POPS potrivit pentru fiecare membru al familiei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*