Începem anul în forță și vă propunem o ediție plină de informație și noutăți din domeniul pe care-l apreciem cu toții.

Danemar Trading împlinește în acest an 25 de ani și îi felicităm pentru această performanță. Dacă doriți să aflați povestea lor de succes vă invităm să parcurgeți materialul de Cover Story.

SUZOHAPP creează cele mai complete soluții de vending cu numerar și fără numerar pentru      piața de vending. SUZOHAPP acordă o importanță deosebită service-ului și asistenței pentru clienți. Compania și-a extins recent echipa europeană de vending pentru a se asigura că piața de vending poate să utilizeze pe deplin gama sa de produse. Vă invităm să aflați mai multe despre ei și produsele lor citind articolul dedicat lor.

Materialele plastice sunt un material important în economia noastră, iar viața modernă de zi cu zi este de neconceput fără acestea, însă lipsa unei strategii eficiente de reciclare a făcut ca mediul înconjurător să-l poluăm într-un md îngrozitor, cu un produs care nu poate fi reintegrat în natură pe cale naturală decât în sute de ani. Uniunea Europeană a venit la începutul anului cu o „Strategie europeană pentru materialele plastice într-o economie circulară”. Vă recomandăm să aflați mai multe despre acest subiect în paginile revistei noastre mai ales pentru că va afecta serios și industria noastră de vending.

De ce o micro-piață este mai ofertantă decât o cantină? Noi vă putem da 10 motive. Vă oferim un material interesant despre punctele forte ale micro-piețelor în fața cantinelor sau cafenelelor. Totul l-am aranjat după două direcții: avantajele clienților și avantajele operatorilor. Însă și companiile unde lucrează clienții micro-piețelor beneficiază de un avantaj important. Hai să vedeți despre ce este vorba.

Amazon și-a împlinit un vis! Au reușit ca printr-o experiență digitală tehnologică de top și un concept inovator să aducă calitate vieții oamenilor, și acesta este cel mai important lucru pe care-l vrei de la o companie. Amazon a deschis în ianuarie anul acesta primul magazin al conceptului Amazon Go în Seattle, SUA, primul magazin fără casă de marcat la ieșire. Un magazin care împlinește un vis mai vechi a lui Amazon, acela de a îmbina în mod fericit experiența cumpărăturilor fără stresul de a sta apoi la coadă și de a plăti, locul unde (aproape) totul este automatizat și unde tehnologia este în prim plan.

Mai avem multe alte materiale interesante pentru voi în această ediție 47 și vă invităm să le savurați pe toate. Merită!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*