Comitetul Executiv al EVA, condus de noul președinte Paolo Ghidotti, s-a întrunit recent la Bruxelles pentru a discuta și defini obiectivele strategice ale Asociației Europene de Vending și pentru a defini un parcurs al priorităților pe următorii doi ani.

Noul Comitet EVA ales la Adunarea Generală ce a avut loc la Roma la finele lui noiembrie 2017 s-a întrunit pentru prima dată sub noul nume al asociației de European Vending & Coffee Services Association și a dezbătut, printre o varietate de subiecte, dosarele legislative curente și viitoare care ar putea avea un impact asupra industriei de vending. Subiecte precum vendingul sănătos, eficiența energetică și mai ales noua Strategie a Uniunii Europene privind materialele plastice. EVA va răspunde iminent unei consultări UE cu privire la materialele plastice de unică folosință în numele industriei, dar membrii sunt încurajați să furnizeze propriile opinii până la data de 12 februarie.

Comitetul Executiv a discutat de asemenea, în detaliu, planurile pentru următoarea ediție a EVEX, iar datele și locația urmează a fi făcute publice în curând.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*