SUZOHAPP creează cele mai complete soluții de gestionare a numerarului, dar și fără numerar. Producătorii și operatorii își pot satisface practic toate cerințele privind numerarul, dar și fără numerar de la SUZOHAPP. SUZOHAPP s-a impus repede pe piața globală de vending, furnizând o gamă largă de soluții.

SUZOHAPP consideră că clienţii ar trebui să decidă singuri cum doresc să plătească – în numerar (monede/bancnote), cu cardul sau prin aplicaţia mobilă. În multe cazuri, clienţii preferă să plătească cu monede – în cazul în care preţul de vânzare nu este atât de ridicat. Acest lucru se aplică în sectorul alimentaţiei şi băuturilor. În aceste cazuri, SUZOHAPP oferă reciclatorul de monede Currenza C2 care a stabilit un criteriu de referinţă pentru tehnologia de acceptare şi reciclare a monedelor. Echipat cu 6 tuburi, sistemul PRP (Payout Redundancy Protection) şi 3 motoare separate reduc timpul de nefuncţionare şi garantează securitatea în orice aplicaţie, crescând astfel profitabilitatea aparatului de vending.

Pentru aparatele de vending care acceptă monede, fără a fi necesar să se dea restul în monede (sau dacă aparatele de vending au container de monede, acest lucru necesită doar un validator de monede în interior) – SUZOHAPP oferă modelele RM5 HD şi RM5 Evolution. Aceste validatoare de monede electronice verifică cu precizie toate monedele, acceptând doar monedele valabile. Dispozitivele mecanice anti-retragere împiedică orice posibilă manipulare. Nu se pot efectua operaţiuni ilegale.

Cititorul de bancnote X7P este soluţia de vending pentru acceptarea bancnotelor de la SUZOHAPP. Cititorul de bancnote X7P este echipat cu sistem SCS (sistem de autocentrare), o tehnologie inovatoare de introducere a bancnotelor în unghi larg, capabilă să ofere o rată de acceptare superioară. Sistemul SCS se bazează pe o viteză independentă controlată a fiecăreia dintre curele, care preiau bancnotele pe calea dreaptă prin intermediul senzorilor de validare. Designul excepţional permite asigurarea unui grad foarte ridicat de imunitate la lumina ambientală puternică, iar protecţia mecanică şi optică anti-retragere garantează niveluri ridicate de securitate. Portul USB încorporat permite actualizarea firmware-ului prin pen drive USB.

Plăţile fără numerar sunt, de asemenea, un domeniu tehnologic în care SUZOHAPP excelează.  Seria P6 este soluţia pentru terminalele pentru cardurile de credit şi de debit. Sunt disponibile diferite versiuni în funcţie de utilizare şi de locaţia aparatului de vending (interior / exterior). Acestea suportă diferite modalităţi de plată – contact magnetic, fără contact şi contact prin chip.

Vendingul cu circuit închis fără numerar joacă un rol important (de exemplu, în cadrul companiilor mari în care angajaţii folosesc un card pentru a efectua achiziţii de tip vending – şi acest card poate fi utilizat numai la aparatele de vending din cadrul companiei (de obicei şi pentru alte eventuale plăţi – dar toate în interiorul companiei). Soluţia de la SUZOHAPP se numeşte WorldKey. Toate funcţiile WorldKey pot fi programate cu uşurinţă folosind softul Unico. Acestea sunt: Mass Storage Management – conectarea unui pen drive pentru extinderea unui jurnal de înregistrare, actualizarea firmware-ului sau clonarea configuraţiei; jurnal extins – urmărirea nu numai a tranzacţiilor fără numerar, ci şi a vânzărilor de numerar; tabele de preţuri prin intermediul Handheld – utilizând astfel comanda EVA-DTS prin comunicaţii mobile şi prin infraroşu; Desfire Management – acest lucru oferă utilizarea mijloacelor Desfire / Desfire EV1, utilizate frecvent în aplicaţiile de control al accesului, precum şi codurile de securitate Unico Software – există posibilitatea de a ascunde codurile pentru a restricţiona accesul.

Un avantaj important al implementării WorldKey este platforma WorldKey Loyalty. Această soluţie online permite operatorilor să comunice direct cu utilizatorii finali şi să dezvolte programe de loialitate. Pentru prima dată, WorldKey Loyalty oferă o cale de a învăţa comportamentele şi obiceiurile utilizatorilor de vending, de a personaliza promoţiile şi a plănui campanii publicitare micro-target prin e-mail. Acest lucru are ca rezultat creşterea cifrei de afaceri şi un număr mai mare de clienţi satisfăcuţi prin intermediul campaniilor de marketing direct.

SUZOHAPP oferă soluţii complete de management a numerarului, precum şi componentele sale individuale. Acestea includ o gamă largă de aparate de vending cu monede de la COMESTERO, cum ar fi seria Pro: Easy Pro, Dual Coin Pro, Jolly Pro şi Twin Jolly Pro. Alte modele includ Changeuro Multicoin şi Smart Easy. Toate aceste modele asigură performanţe excelente şi niveluri de securitate ridicate.

SUZOHAPP este, de asemenea, un expert în numărarea / sortarea monedelor. Cel mai recent produs al său – SCAN COIN ICX Active-9 are 9 orificii pentru monede (şi un orificiu pentru evacuare, de asemenea) pentru a putea număra şi apoi sorta corespunzător 9 monede şi / sau jetoane diferite. Poate procesa chiar şi mai multe valute – toate la o viteză uimitoare de până la 2.700 de monede / jetoane pe minut. Dispune de sortare activă, ceea ce înseamnă că aparatul de vending va continua să numere şi să sorteze monedele chiar şi atunci când un sac este plin. Atunci când un sac este schimbat şi reactivat, va continua să numere şi acele monede. Sortarea activă măreşte cantitatea de monede numărate şi asigură o eficienţă maximă a operaţiunii.

SUZOHAPP acordă o importanţă deosebită service-ului şi asistenţei pentru clienţi. Compania şi-a extins recent echipa europeană de vending pentru a se asigura că piaţa de vending poate să utilizeze pe deplin gama sa de produse. François Profit este noul Vicepreşedinte Executiv al Serviciilor Automatizate, care include pieţele de Vending, Spălătorii de Maşini şi Curăţătorii de Haine. Domnul Profit conduce echipa de Vending EMEA, alcătuită din profesionişti dedicaţi şi concentraţi, cu excelente cunoştinţe despre produse. Echipa sa îl include pe Torben Dankers, care este responsabil pentru pieţele scandinave (Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia şi Suedia). Stefano Rostellato este noul manager de vânzări pentru Vending pentru Italia şi, împreună cu Luca Rossato, este responsabil pentru cea mai mare piaţă de Vending din Europa. Domnul Rostellato este, de asemenea, responsabil pentru pieţele de Vending din Bosnia, Bulgaria, Croaţia, Ungaria, Grecia şi Slovenia. Veteranul acestei industrii, Christian Mengus, continuă să gestioneze piaţa de Vending din Franţa. El este, de asemenea, responsabil pentru clienţii din Austria, România şi Elveţia. Luis Fernandez continuă să sprijine clienţii de pe piaţa iberică. Nick Norris continuă să fie responsabil pentru clienţii din Marea Britanie şi Irlanda. Dawid Ciarkowski şi Marcin Obalkowski împărtăşesc responsabilitatea pentru clienţii din Polonia. Domnul Ciarkowski sprijină şi clienţii din Cehia, Rusia, Slovacia şi Ucraina. Ţările baltice sunt sprijinite de domnul Sylwester Jadowski.

„Sunt mândru să îmi asum acest nou rol şi provocările sale interesante. Extinderea echipei noastre de vânzări pe Vending subliniază angajamentul nostru faţă de piaţa europeană. Suportul pentru clienţi este vital pentru activitatea noastră şi sunt convins că această nouă structură a echipei corespunde perfect nevoilor clienţilor noştri din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Privim către viitor. Echipa de cercetare şi dezvoltare este extrem de ocupată în acest moment cu crearea unui nou reciclator de monede”, a con­­cluzionat domnul Profit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*