„Fără aparate de vending în ABQ”, spune Lenny Fresquez, CEO al Fresquez Companies, care conduce nouă restaurante în aeroportul internațional din Albuquerque.

„Călătorii care vizitează aeroportul ABQ vor găsi de acum înainte o soluție de retail sigură autonomă deschisă 24 de ore 7 zile pe săptămână pentru a cumpăra tot ce le trebuie. Fără scanare personală, fără glisarea unui card de credit pentru a deschide frigiderul, luați ce vă trebuie și închideți ușa. Veți fi taxați automat doar pentru ceea ce ați luat.”

Aaron Flure, managerul de achiziții al Fresquez Companies, responsabil pentru implementarea noii soluții în cadrul aeroportului, spune că „Am ales tehnologia ShelfX care menține produsele în siguranță în fața furtului și a deteriorării, și care permite cumpărarea rapidă, fără cozi, a unei game vaste de produse, de la sandvișuri și salate la căști și încărcătoare.”

Ran Margalit, CEO al ShelfX explică, „Tehnologia noastră utilizează rafturi cu senzori pentru greutate pentru a ști ce scot clienții din frigider. Am colaborat cu True pentru a construi un frigider de înaltă calitate și cu USA Technologies pentru a gestiona plățile. Frigiderele îndeplinesc reglementările SUA privind sănătatea și siguranța în vigoare și nu permit ca alimentele expirate să fie cumpărate de către consumatori.”

ShelfX este o companie în vârstă de 6 ani cu aproximativ 1.000 de sisteme instalate în 18 țări. Frigiderele ShelfX sunt instalate și în spitale, universități, gări și locuri de muncă deservite de către Sodexo, o mare companie de management pentru servicii și facilități alimentare.

Sursa: vendingmarketwatch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*