Cererea consumatorilor pentru opțiuni complete de personalizare a băuturilor

  • Un lapte praf cremos, degresat, fără zahăr, lider pe piața de vending
  • Experiența bogată a Caprimo și atitudinea sa în pas cu tendințele

Caprimo® își completează gama de vending de băuturi instant cu un lapte praf degresat încântător de concentrat, care oferă un gust splendid de lapte proaspăt oricărei cești de cafea, ciocolată, cappuccino sau café latte fierbinte – și le acoperă într-un înveliș cald de bunătate de lapte.

Personalizați-vă băutura așa cum vă place

Consumatorii de astăzi așteaptă mai mult de la băuturile lor de zi cu zi. Cafeaua a devenit un produs făcut de artizani, nu un bun. Noul lapte praf degresat premium de la Caprimo oferă baza perfectă pentru toate tipurile de băuturi calde și formează acea spumă minunată densă caracteristică băuturilor calde de înaltă calitate. Laptele praf degresat al Caprimo® este complementul perfect, sărac în grăsimi, pentru toate aparatele de vending, însoțit de o senzație cremoasă și un gust plăcut.

100% lapte praf degresat concentrat, 100% gust de lapte proaspăt!

Cum să păstrezi gustul pur de lapte proaspăt încălzit la abur, înghițitură după înghițitură? Folosim doar lapte degresat, nimic altceva. Fără aditivi, fără conservanți. Fie că e vorba de lista noastră transparentă de ingrediente sau funcționalitatea noastră neîntrecută în vending, Caprimo® face pe plac atât operatorilor de vending, cât și consumatorilor. Și să nu mai vorbim de faptul că: laptele nostru praf degresat este în mod natural bogat în calciu!

Caprimo®: ducem gustul bogat în top(ping)

Caprimo® consideră că diferența în ceea ce privește calitatea o face încântarea oaspeților. Cu gama noastră de topping-uri, operatorii de vending pot face exact acest lucru. De aceea Caprimo® se bucură de o reputație imbatabilă pe piața băuturilor de vending cu peste 30 de ani de calitate constantă și o funcționalitate stabilă de operare. De la opțiunile clasice captivante la concepte noi, cu Caprimo® mereu ai băutura preferată instant la doar o apăsare de buton distanță.

Despre Caprimo (www.caprimo.com)

Creat la începutul anilor 90, Caprimo continuă să fie o marcă la modă care oferă produse pentru a vă dinamiza oferta de vending. De la cele trei băuturi instant originale pe bază de cacao, Caprimo a dezvoltat primul mix instant pentru Cappuccino din Europa. Caprimo este și astăzi în fruntea inovației în materie de băuturi de vending. Ceașcă după ceașcă.

Despre Grupul Barry Callebaut (www.barry-callebaut.com)

Grupul Barry Callebaut este producătorul numărul unu în lume de produse pe bază de cacao și ciocolată de înaltă calitate. Noi suntem punctul de referință din industrie în ceea ce privește inovația, furnizând o gamă largă de servicii în domeniul dezvoltării de produs, procesare, formare și marketing. La Barry Callebaut, suntem devotați producției durabile de cacao pentru a contribui la asigurarea rezervelor viitoare de cacao și la îmbunătățirea vieții fermierilor. Din acest motiv, susținem Fundația independentă, non-profit Cocoa Horizons în a-și atinge ținta de a construi un viitor durabil pentru cacao și ciocolată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*