Pe 15 Ianuarie a început oficial alocarea standurilor la GTI Asia China Expo 2018. În prima zi dedicată alocării de standuri, peste 300 de expozanți din peste 50 de orașe din țară au acaparat în forță spațiile de prezentare și deja rezervaseră aproape 65.000 de metri pătrați de spațiu pentru standuri, ceea ce acoperă 81% din spațiul total destinat standurilor (80.000 de metri pătrați) din Zona A a Complexului Pazhou.

În acest an, expozanții provin mai ales din Guangzhou, Zhongshan, Shenzhen, Hangzhou, Shenyang, Dongguan, Wuhu, Foshan, Hongkong, Taiwan, Fushun, Zhengzhou, Huangyan, Beijing, Taizhou, Shanghai, Nanjing și alte orașe. Domeniile variază de la jocuri și amuzament, jocuri pentru dispozitive mobile, echipament destinat amuzamentului, jocuri on-line, dezvoltare de software, proiectare de parcuri, design de mediu, sporturi electronice, IP-uri de cultură și recreație și alte 20 de domenii. Toate acestea reprezintă diversitatea și abundența pan-entertainment-ului.

Cum a fost GTI Asia China Expo 2017:

Pe 15 Septembrie 2017, a 9-a ediție a GTI Asia China Expo (denumită în continuare GTI GZ Expo) lua sfârșit in Zona A a Complexului Pazhou. La a 9-a ediție, numărul total de expozanți a depășit așteptările ajungând la 550, cu o rată de creștere de 22,2%, iar 200 dintre ei erau nou-veniți. Spațiul pentru expoziție a atins cifra de 80.000 de metri pătrați, crescând cu 33% față ediția din 2016. O expoziție atât de mare a atras cumpărători din aproape 65 de țări și state, precum Japonia, Coreea, Malaiezia, Tailanda, Emiratele Arabe Unite, Turcia, Israel, Iran, Sri Lanka, India, Bahrain, Uzbekistan, Arabia Saudită, Pakistan, Dubai, Cambodgia, Mongolia, Kosovo, Austria, Luxemburg, Belarus, Rusia, Statele Unite, Marea Britanie, Franța, Italia, Olanda, Spania, Canada, Ecuador, Mexic, Egipt, Libia, Africa de Sud, Australia și Noua Zeelandă, pentru a da doar câteva exemple. GTI GZ Expo a adus laolaltă mai multe delegații precum cea a Președintelui Paolo Dalla Pria care a condus delegația italiană SAPAR, sau delegația din Malaiezia a Centrului de Promovare a Echipamentelor de Amuzament și Jocuri ASEAN și grupuri de investigație din Coreea și Taiwan, transformându-se astfel într-un eveniment de relaționare pentru profesioniștii de pretutindeni. GTI GZ Expo s-a transformat in cartea de vizită a industriei de amuzament și distracție din China la nivel mondial. Acum, este momentul potrivit pentru ca întreaga lume să facă afaceri în domeniul amuzament și distracție cu China!

Prosperitatea și buna dispoziție abundă în opt săli

GTI GZ Expo a stimulat entuziasmul întregii industrii de amuzament și distracție. Mai bine de 550 de expozanți internaționali importanți au prezentat peste 1.500 de produse noi, inovative și speciale. Produsele prezentate au acoperit domeniul arcadelor de video-jocuri pentru copii, jocuri de shooting autentice, simulatoare de curse cu mașini, mini baruri KTV, aparate de pistoale cu apă, aparate de cadouri, aparate de muzică, aparate cu jocuri interactive restricționate pe categorii de vârstă, jocuri de aventuri la scară largă, aparate cu jocuri controlate prin telecomandă, jocuri educative, jocuri simulate, jocuri din realitatea virtuală, forturi gonflabile amuzante pentru copii, artă urbană și altele. Acest eveniment a prezentat cele mai noi jocuri și produse de amuzament și tehnologii de la nivel mondial, a introdus cu succes rezultatul cel mai recent al Chinei de dezvoltare a industriei de jocuri și amuzament, a furnizat o platformă deschisă de schimb de informații, cooperare industrială, dezvoltare tehnologică și vânzare de produse pentru industria globală de jocuri și amuzament. În plus, practicieni din alte domenii precum spoturile turistice, complexele comerciale, capital de risc, hoteluri, furnizori de software IT și furnizori de servicii de plată mobilă au participat și ei la eveniment, ceea ce creează o fuziune pan-entertainment în cadrul industriei de jocuri și amuzament, reprezintă un progres minunat pentru transformarea și actualizarea industriei și capătă un nou conținut de afaceri activ.

Recunoștința de a vă acompania pe tot parcursul drumului

În decursul expoziției de trei zile, distribuitorii și operatorii de acasă și din străinătate au fost înghesuiți în mod continuu în cele opt săli. Numeroși expozanți și vizitatori au declarat că este ceva neobișnuit să existe un eveniment atât de mare în industrie, și astfel, GTI GZ Expo și-a meritat titlul – Primul Eveniment Internațional din Lume din domeniu! Până acum, GTI GZ Expo a fost organizat cu succes timp de nouă ani și a devenit un eveniment care ține pasul cu lumea ce se schimbă continuu. Oferă o platformă de cooperare și schimb excelentă pentru cumpărători atât din China, cât și din străinătate, și ajută expozanții să își stabilizeze afacerile acasă în timp ce explorează piețe străine. Astfel, GTI GZ Expo este susținut și i se oferă încredere din partea participanților din cadrul acestui domeniu. Aici, producătorii din China pot întâlni parteneri străini fără a călători pe partea cealaltă a lumii. Aici, companiile își urmăresc și îndeplinesc visele – cele noi pot captura noi oportunități de dezvoltare, iar cele cu experiență pot avea parte de noi începuturi de la un nivel mai înalt. Aici se regăsește fereastra industriei de jocuri și amuzament a Chinei prin care poate privi către orizonturile lumii.

Comitetul de organizare al GTI GZ Expo a organizat o campanie publicitară ce a durat un an peste tot în lume înainte de deschiderea GTI GZ Expo 2017. Comitetul de organizare a participat la numeroase evenimente comerciale din lume, unde au discutat despre afaceri și au interacționat cu asociații din industria de amuzament, organizatori de expoziții și cu media. Mulțumită efortului depus de ei, evenimentul din 2017 a invitat un număr mare de cumpărători din străinătate ce proveneau din 65 de țări și state, inclusiv Japonia, Coreea, SUA, Franța, Egipt și Australia, doar pentru a enumera câteva. Și drept rezultat, un număr mare de expozanți au declarat că au primit comenzi mari de export și au recunoscut că au ales evenimentele GTI Expo pentru a face comerț de export! GTI GZ Expo se concentrează asupra esenței jocurilor și amuzamentului, combină mai multe domenii, creează conținut nou de afaceri cu entertainment, deschide calea lumii către industria de jocuri și amuzament a Chinei, astfel încât să stabilească un nou format de afacere interactivă de entertainment ce integrează jocurile de animație, filme și imagini TV, creare de IP, tehnologie IT, entertainment digital, muzică pop și alte formate de afaceri principale.

La GTI GZ Expo, jocurile, amuzamentul și distracția pot evolua și pot renaște. GTI GZ Expo 2017 a primit aplauze și complimente din partea participanților la nivel global datorită conținutului său foarte elaborat și de anvergură. A 10-a ediție a GTI Asia China Expo se va ține între 12 – 14 Septembrie 2018, în zona A a Complexului Pazhou cu 8 săli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*