Piața de cafea din România a evoluat enorm în ultimii ani, nu atât în ceea ce privește cifrele, cât în ceea ce privește gusturile și cerințele consumatorilor. Așa cum era de așteptat, în final ceea ce câștigă este calitatea și noutatea.

De aceea activitatea Solo Caffe se focusează pe produse, soluții tehnice și servicii de cea mai bună calitate, îndelung testate în prealabil de către noi, astfel încât soluțiile cu care ne prezentăm în fața clienților și a colaboratorilor noștri să fie facile, autentice și rapide, în concordanță cu tendințele actuale ale pieței.

Solo Caffe este importator și distribuitor al produselor JJ Darboven, companie germană cu tradiție de peste 150 de ani. Alături de JJ Darboven Classics, Alfredo și Eilles, Solo Caffe adaugă în portofoliul său produsele mărcii Movenpick, în varianta coffee service, și nu numai.

J.J. Darboven

Ce înseamnă un serviciu excelent pentru dumneavoastră? Să ai o cafea care să răspundă nevoilor tale. J.J.Darboven include o gamă variată de produse care satisface toate gusturile. Ca şi în cazul tuturor alimentelor şi al băuturilor de lux, ingredientele brute sunt esenţiale. La fel ca vinul, gustul de cafea depinde de originea sa. Gustul rafinat al blend-urilor de cafea J.J Darboven este dat de combinația de boabe cu origini și nivel de aciditate diferite. Prin urmare, produsele sunt obţinute dintr-un amestec de boabe de cafea atent culese și selecționate de pe cele mai bune plantaţii din întreaga lume.

Printre sortimentele de cafea J.J.Darboven pe care Solo Caffe vi le propune regăsim: J.J. Darboven Classics Bistro Montana, J.J Darboven Classics Melange Finesse, J.J. Darboven Espresso Massimo Forțe sau J.J. Darboven Espresso 100% Arabica. Toate aceste sortimente oferite de J.J Darboven sunt recomandate pentru aparatele de tip vending indiferent de locația în care sunt amplasate acestea.

Mövenpick

Grupul elveţian şi brandul Mövenpick sunt binecunoscute în întreaga lume şi sunt sinonime cu plăcerea autentică, calitate şi servicii de primă clasă. Povestea de succes Mövenpick începe cu deschiderea primului restaurant din Zurich în 1948.

« Mövenpick creat de gastronomi» – acesta este motto-ul primelor specialităţi Mövenpick. În anul 1963 Mövenpick a lansat prima delicatesă de cafea Himmlische. Astăzi, portofoliul de produse include peste 100 de produse din 10 categorii diferite, gamă de produse ce se extinde în mod continuu. Mövenpick Fine Foods produce în Elveţia şi Europa.

O reţetă pentru succes: o combinaţie de inovaţie, produs de înaltă calitate şi gust natural. Mövenpick Fine Foods, prin reţetele originale elveţiene, exclusive şi rafinate este în poziţia de lider ca furnizor premium.

Inovaţia este parte integrantă a culturii corporative a alimentelor rafinate Mövenpick. Compania este unul dintre liderii de inovare în segmentul premium lansând permanent cu succes noi produse. La Mövenpick concentrarea pe inovaţie şi calitatea fără compromisuri sunt un mod de a fi.

Printre sortimentele premium de cafea Mövenpick pe care Solo Caffe vi le propune regăsim: Mövenpick Der Himmlische, Mövenpick Corazon Bio sau Mövenpick Vending Xpress. Toate aceste sortimente sunt recomandate pentru aparatele de vending și reprezintă o soluție perfectă pentru toate locațiile care doresc să ofere o cafea premium oricărui consumator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*