Aparatele de vending simple care distribuie cafea, snack-uri și răcoritoare ușor-ușor devin de  domeniul trecutului. Aparatele de vending moderne, care vând haine și telefoane mobile, sunt pe punctul de a deveni elemente esențiale pentru e-commerce, revoluția consumatorului care vrea totul acum și repede servind ca punct de plecare în dezvoltarea de noi tehnologii pentru aparatele de vending.

Acum vendomatele sunt puncte de distribuție de tip mini-depozit, cu program non-stop, împânzite în tot orașul, care fac ultimul kilometru de parcurs până la ușa clienților ușor și lin.

Echipate cu tehnologie via internet, noile aparate de vending vor conecta în curând clienții care comandă anumite bunuri on-line cu servicii de livrare precum Uber și Lyft, care vor aduce comanda direct la ușa dumneavoastră.

Compania Swyft are contracte cu CVS, Uniqlo, BestBuy, Sugarrfina și alții. Deși Swyft și-a plasat mai întâi aparatele de vending inteligente în valoare de 20.000 de dolari bucata în aeroporturi și mall-uri, acum le plasează acolo unde sunt clienții – în sălile de fitness, hoteluri și campusuri.

Comercianții din retail doresc să aibă puncte de contact cu clienții acolo unde aceștia muncesc, locuiesc și se joacă. Printre alte beneficii oferite de aparatele de vending se numără și faptul că furnizează clienților acces la bunurile comercianților chiar și atunci când magazinele lor sunt închise.

Cum funcționează tehnologia cloud în vending


Conținutul aparatelor de vending Swyft – de la telefoanele mobile la detergenți sau cafea – și locația automatelor de vending care au aceste bunuri vor fi pe bază de cloud și disponibile șoferilor care fac livrări.

Deci, dacă unui client i se strică telefonul mobil la 4 dimineața sau are nevoie de o haină în mijlocul nopții și cumpără on-line, comanda poate fi direcționată instant unui serviciu de livrare care poate localiza bunul respectiv într-un aparat de vending inteligent din apropiere, îl poate recupera și apoi îl poate livra clientului în termen de o oră.

Componenta livrării rezolvă o provocare în continuă dezvoltare pentru comercianții retail care doresc să ofere servicii de livrare cu termen de o oră.

Echipate cu o cameră, aparatele de vending inteligente Swyft vor putea chiar și să își adapteze inventarul în timp, monitorizând sexul și vârsta aproximativă a persoanelor care trec prin fața acestuia.

Aparatele de vending vor putea și să sune la poliție dacă sunt vandalizate – deși hoții vor observa că sunt dificil de vandalizat.

Despre Swyft

Swyft este un canal de distribuție de retail end-to-end cu o evoluție semnificativă pentru mărci, comercianții de retail, operatori de vending și companii. Swift furnizează echipamente automatizate de ultimă generație, o platformă software cloud și servicii end-to-end, astfel creând o nouă piață fascinantă ca parte a ofertei canalului de distribuție omni.

Cu o investiție mică și fără personal suplimentar puteți construi un canal de vânzări ce valorează milioane de dolari. Swyft vă ajută să realizați propria rețea de automate în cadrul unui sistem software ultra-modern.

Hardware

Magazinele Swyft sunt proiectate pentru a vă completa strategia privind canalul de distribuție și sunt oferite în mai multe modele extrem de accesibile. Fiecare Magazin Swyft este o adevărată centrală IoT ce cuprinde analize bogate, având un preț competitiv.

Software pentru aparatele de vending pe bază de cloud

Tehnologia Swyft permite aparatelor dvs de vending de a învăța să furnizeze mesaje calculate și consistente clienților privind marca dvs. Platforma inteligentă cloud gestionează magazinele dumneavoastră Swyft, partenerii de servicii, experiențele walk-by și livrarea bunurilor comandate de pe dispozitivul mobil.

Swyft Connect vă permite să controlați tot

Swyft a dezvoltat cea mai solidă și extrem de accesibilă soluție de retail automatizat bazat pe cloud pe un server extern – proiectată în colaborare cu mulți parteneri importanți din industrie, precum Netsuite, Intel și Cantaloupe Systems. Controlați-vă aparatele de vending în timp real, analizând datele actualizate la minut pentru a vă gestiona deciziile de comercializare și pentru a crea o rețea automatizată de retail eficientă și eficace. Setul lor de instrumente ce sunt într-o continuă îmbunătățire permite clienților să își maximizeze veniturile din canalul de distribuție, iar Swift API permite adăugarea facilă de noi funcții, odată ce apare o nouă tehnologie pe piață.

Servicii

Dacă apelați la Swyft accesați soluțiile complexe de servicii end-to-end oferite de ei. Permiteți Swyft să vă gestioneze operațional canalul automatizat de distribuire retail sau selectați părțile platformei pe care doriți să le gestioneze.

Puteți concura cu Amazon prin Swyft

Imaginați-vă magazinele de marcă fără muncă de retail obișnuită și fără costurile imobiliare. Swyft este șansa voastră de a targeta direct clientul și a avea un omni-canal de distribuție pentru a concura cu Amazon, fără a tulbura retail-ul obișnuit.
Prin diminuarea cerințelor pragului de rentabilitate, modelul de afaceri perturbativ al Swyft a identificat 1,7 milioane de locații viabile pentru magazin în SUA cu o piață țintă de 28,5 miliarde de dolari pentru aplicațiile sale recunoscute. Iar platformele mobile și de livrare în termen de o oră cresc exponențial cele prezentate mai sus.

Swyft oferă un venit excelent, mai mult profit și o expunere mai mare pentru marcă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*