Această ediție este una foarte interesantă pentru că abordează subiecte diferite și care se află în plin avânt de dezvoltare pe piața de vending. Cu alte cuvinte vă prezentăm multe noutăți, tendințe și lucruri aflate la modă acum în industria de vending. Cititorii noștri merită să fie informați. De aceea ne aflăm la un pas de 50 de ediții, pentru că ne pasă de dvs. și afacerile voastre din vending.

Snack 4U se află în plină expansiune și iată că după o perioadă de reorganizare și relocare a noului sediu în altă locație, mult mai potrivită ambițiilor de dezvoltare a firmei, Snack 4U – unul dintre liderii producători de sandvișuri din țara noastră revine în forță cu noutăți legate de activitatea lor. Vă invităm să aflați mai multe despre ultimele evoluții ale acestei companii din materialul de Cover Story.

Rose Caffe este partenerul ideal în realizarea unei cafele perfecte și personalizate. Ce este important să obții de la un furnizor de cafea? Un gust bun al cafelei, cel pe care ți-l dorești, să ai parte de un partener serios și cu expertiză, iar Rose Caffe însumează într-un mix perfect toate aceste lucruri. Vă invităm să aflați din articolul dedicat lor totul despre obținerea unei cafele de calitate.

S-a lansat site-ul dedicat înscrierilor la EVEX 2018. Pe lângă faptul că s-a deschis înscrierea, se oferă și reduceri pentru rezervarea timpurie la acest eveniment care va avea loc anul acesta pe 15 și 16 noiembrie în Sevilia, Spania.

The European Vending Experience „EVEX 2018” își propune să aducă laolaltă toate sectoarele industriei serviciilor de vending și cafea pentru birou (OCS), oferind participanților o combinație între oportunități unice de networking, o expoziție comercială și un cadru atrăgător de discuții. EVEX 2018 este organizat anul acesta în colaborare cu Asociația Spaniolă de Vending (ANEDA), locul principal de desfășurare fiind Hotelul Barceló Sevilla Renacimiento.

Regulamentul General privind Protecția Datelor (RGPD) intră în vigoare la 25 mai, ceea ce ar putea face mai dificilă colectarea informațiilor personale de care aveți nevoie pentru a personaliza acțiunile consumatorilor pe diferite dispozitive/sesiuni. Va trebui să obțineți permisiunea persoanelor fizice înainte de colectarea oricărei informații personale, să clarificați cu exactitate ce intenționați să faceți cu datele și să ștergeți totul la cererea lor. Nu mai vorbim de o serie de alte reglementări pe care trebuie să le urmați dacă doriți să utilizați datele persoanelor fizice din UE. De la abonări pe e-mail și până la schimburile de informații între aparate (M2M), tot ceea ce faceți cu datele se va schimba în 2018. Cum vor arăta noile Strategii de Marketing Digital de acum înainte veți afla doar dacă citiți acest material interesant.

Vă invităm să savurați o nouă ediție de Vending Inside, pentru că merită!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*