În ultimul timp piaţa de băuturi calde şi în special cea de cafea se schimbă. Odată cu creşterea interesului si a nivelului de cunoaştere în domeniul cafelei, precum şi dezvoltarea pieţei out of home, consumatorul nu mai priveşte consumul de cafea doar ca o nevoie, ca un “bust” de energie, ci a început să caute gusturi şi experienţe noi, de a fi foarte selectiv în alegerea produsului preferat.

În acest sens oferta coffee service se adaptează cererii şi urmează tendinţa, aceea de a introduce mărci şi produse noi în gama premium.

Solo Caffe vă propune în acest segment, Movenpick o cafea premium de calitate elvețiană produsă și distribuită de compania germană J.J. Darboven.


Mövenpick


Grupul elveţian şi brandul Mövenpick sunt binecunoscute în întreaga lume şi sunt sinonime cu plăcerea autentică, calitate şi servicii de primă clasă.

Povestea de succes Mövenpick începe cu deschiderea primului restaurant din Zurich în 1948.

«Mövenpick creat de gastronomi» – acesta este motto-ul primelor specialităţi Mövenpick. În anul 1963 Mövenpick a lansat prima delicatesă de cafea Himmlische, «Cerească». Astăzi, portofoliul de produse include peste 100 de produse din 10 categorii diferite, gamă de produse ce se extinde în mod continuu. Mövenpick Fine Foods produce în Elveţia şi Europa.

O reţetă pentru succes: o combinaţie de inovaţie, produs de înaltă calitate şi gust natural. Mövenpick Fine Foods, prin reţetele originale elveţiene, exclusive şi rafinate este în poziţia de lider ca furnizor premium.

Inovaţia este parte integrantă a culturii corporative a alimentelor rafinate Mövenpick. Compania este unul dintre liderii de inovare în segmentul premium lansând permanent, cu succes, noi produse. La Mövenpick concentrarea pe inovaţie şi calitatea fără compromisuri sunt un mod de a fi.

Calitatea premium a materiilor prime selectate garantează un gust excelent, autentic. Acest lucru este asigurat de respectarea strictă a standardelor de calitate şi control Mövenpick. Totodată, toate produsele Mövenpick sunt în întregime fără aditivi artificiali.

Der Himmlische

Der Himmlische
Der Himmlische

Clasicul Der Himmlische de la Mövenpick, 100% Arabica, a cărui bogăţie de gust şi aromă reflectă armonia perfectă. Fin şi senzual, o adevărată delectare pentru orice moment al zilei. Caracteristica specială a acestuia este dată de selecţia de cafele Highland.

Der Himmlische este servit în restaurante şi hoteluri de mai bine de 50 ani. Mövenpick foloseşte doar cafea Highland premium. Această cafea este cultivată în regiunile de la peste 1000 de metri deasupra nivelului mării şi este caracterizată de aromă şi fineţe. Boabele de cafea pentru Der Himmlische provin din cele mai bune zone de cultivare din America de Sud, Africa şi India. Armoniosul amestec selectat de experţi este obţinut din boabe 100% Arabica.

Corazon BioCorazon Bio

Mövenpick Corazon BIO este un sortiment de cafea boabe cultivate în mod biologic şi în condiţii naturale, fără a se utiliza îngrăşăminte artificiale, lucru confirmat şi de sigiliul BIO.

Rafinat şi tratat cu grijă, această cafea oferă o aromă echilibrată şi completă. Sigiliul independent FAIRTRADE garantează, de asemenea, că această cafea îndeplineşte standardele internaţionale stricte pentru comerţul echitabil.

Vending Xpress

Vending Xpress
Vending Xpress

Mövenpick Vending Xpress este o cafea cu o aromă plăcută și un gust echilibrat. Vending Xpress este obținut din boabe atent selecționate de pe cele mai bune plantații din întreaga lume. Acest amestec de calitate superioară este o soluție perfectă pentru aparatele de tip vending.  Pentru o ceaşcă perfectă, vă recomandăm un grad de râşnire mediu spre fin şi un timp de extracţie de 18 până la 22 secunde pentru o ceaşcă mare şi 12-14 secunde pentru un espresso.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*