Reis & Irvy’s Inc. a declarat că va fi prima companie de vending din lume care va accepta criptomonede în schimbul iaurtului înghețat și produselor din înghețată.
Aparatele de vending vor fi avea capacitatea de a accepta câteva tipuri de criptomonede, inclusiv: Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin și Ethereum, declară compania, un concept de tip franciză sucursală a Generation NEXT Franchise Brands Inc., într-un comunicat de presă. Primele vendomate vor ajunge în aproape 1000 de locații din Statele Unite în această primăvară și vară.
Interfața pentru utilizator a automatelor de vending prezintă clienților un ecran tactil iPad de 10 inch colorat și interactiv, cu ajutorul căruia aceștia pot să își plaseze comenzile pentru iaurt înghețat sau înghețată cu arome și topping-uri la alegere. Pe ecranul pentru finalizarea comenzii, clienții vor avea opțiunea de a plăti cu numerar, card de credit, Apple Pay, Google Wallet sau cripto-portofel. În cadrul a ceea ce Generation NEXT Franchise Brands a denumit „tehnologie fără precedent”, aparatele vor genera automat un cod QR pentru clienți pe care îl vor scana utilizând propriul portofel Coinbase de pe telefonul mobil.

„Nu numai că aplicația Coinbase este ușor și distractiv de folosit, dar este și rapidă”, spune Nick Yates, președinte al Generation NEXT. „Deși poate varia, testele noastre inițiale arată că software-ul necesită mai puțin de cinci secunde pentru a procesa tranzacțiile Bitcoin Cash și Litecoin. În plus, aceste criptovalute percep un comision de tranzacție scăzut de doar trei cenți sau mai puțin.”

Sursa: canadianvending.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*