S-a deschis înscrierea și se oferă reduceri pentru rezervarea timpurie la evenimentul EVEX 2018 care va avea loc anul acesta pe 15 și 16 noiembrie în Sevilia, Spania.

The European Vending Experience „EVEX 2018” își propune să aducă laolaltă toate sectoarele industriei serviciilor de vending și cafea pentru birou (OCS), oferind participanților o combinație între oportunități unice de networking, o expoziție comercială și un cadru atrăgător de discuții.

EVEX 2018 este organizat anul acesta în colaborare cu Asociația Spaniolă de Vending (ANEDA), locul principal de desfășurare fiind Hotelul Barceló Sevilla Renacimiento, situat pe malurile râului Guadalquivir și la doar câțiva pași de cele mai importante atracții din oraș. Gara AVE pentru trenurile de mare viteză se află la doar 2,5 km de hotel, iar Aeroportul San Pablo este la doar 10 km distanță.

Au fost efectuate mai multe modificări în proiectul programului pentru EVEX în acest an. Una dintre acestea va fi organizarea expoziției comerciale populare în ambele zile ale evenimentului, în loc de o singură zi ca în edițiile precedente, pentru a spori vizibilitatea și oportunitățile de afaceri atât pentru sponsori, cât și pentru participanți. Adunarea Generală Anuală din cadrul EVA va marca lansarea, ca de obicei, a evenimentului oficial, urmând ca 3 conferințe să exploreze diverse subiecte actuale și utile pentru diferite sectoare ale industriei. O ceremonie de premiere pentru Premiile EVEX va avea loc în timpul cinei de gală, pe 15 noiembrie, într-o fermă tipic andaluză – „Hacienda”, iar în ziua următoare vor fi prezentate premii suplimentare pentru membrii EVA și ANEDA pentru a încheia evenimentul.

Suntem de asemenea foarte bucuroși să anunțăm că EVEX 2018 beneficiază de susținerea activă a multor membri EVA și ANEDA care au ales să ne fie sponsori. GREFUSA este sponsorul Diamond, iar sponsorii Gold confirmați sunt NAYAX, CCV, CPI, INGENICO, SOLAN DE CABRAS, BIANCHI INDUSTRY și EVOCA GROUP. Fiecare oportunitate de sponsorizare oferă beneficii unice și vizibilitate în rândul partenerilor noștri, inclusiv expunerea în cadrul expoziției comerciale.

EVA și ANEDA au creat un website special, care să ofere informații despre eveniment și să asigure înscrierea participanților. Condițiile atractive pentru înscrierea timpurie sunt, de asemenea, disponibile până la data de 30 iunie la următorul link: https://events.artegis.com/event/EVEX2018

Actualizările periodice și informațiile despre eveniment vor fi de asemenea furnizate pe contul Twitter dedicat – @EVEX2018

EVEX a atras anul trecut (un număr record de) 350 de participanți și așteptăm cu nerăbdare sosirea dvs., precum și sosirea unui număr similar de actori cheie din industrie pe 15 și 16 noiembrie în Spania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*