Iată că după o perioadă de reorganizare și relocare a noului sediu în altă locație, mult mai potrivită ambițiilor de dezvoltare a firmei, Snack 4U – unul dintre liderii producători de sandvișuri din țara noastră revine în forță cu noutăți legate de activitatea lor. Vă invităm să aflați mai multe despre ultimele evoluții privind Snack 4U din materialul următor.

Snack 4U s-a mutat de curând într-o nouă locație. Ce reprezintă acest eveniment pentru viața companiei dumneavoastră?

Da, așa este, ne-am mutat pentru a duce bussinesul la un alt nivel. Locația nouă este un sediu care se ridică la standarde europene, standarde care erau necesare pentru pasul următor și, bineînțeles, pentru a ne putea crește productivitatea.

Vă rog să ne spuneți care sunt lucrurile pe care le-ați făcut în ultimul timp pentru a vă dezvolta business-ul?

În primul rând, am încheiat noi parteneriate cu clienți de top din piață, am schimbat câteva ingrediente de bază pentru a da un gust mai bun produselor noastre, am adus câteva rețete noi; am diversificat gama cu deserturi, salate și în curând supe cremă și, bineînțeles, am mărit parcul auto pentru a putea atinge noi rute care în urmă cu ceva timp nu le acopeream.

Care este cel mai important lucru la o afacere cu sandvișuri?

Ingredientele, seriozitatea și nu în ultimul rând, punctualitatea de care dăm dovadă de peste 10 ani.

Care sunt tendințele în domeniul snack-urilor și cum se raportează Snack 4U la ele?

Tendințele sunt de a mânca cât mai sănătos, fără foarte multe E-uri, chiar dacă acest lucru înseamnă să scoatem mai mulți bani din buzunar, iar noi am înțeles acest lucru și am adăugat în oferta noastră produse de o calitate superioară cu ingrediente de la cei mai mari jucători din piață.

Ce alte produse pe lângă sandvișuri pregătiți în portofoliul de produse?

Așa cum am spus și mai sus, deserturile deja au intrat în producție, iar pe lângă acestea vor mai intra și supele cremă și salatele, iar până la sfârșitul anului, o nouă linie dedicată operatorilor de vending.

Care este următorul pas în evoluția firmei?

Încă țintim piețele din afara țării, dar până acolo vrem ca anul acesta să mărim numărul clienților din vestul țării, iar pentru asta vom deschide două puncte: în Cluj și Timișoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*