• Achiziția extinde semnificativ portofoliul de produse al SUZOHAPP
  • Oferă o soluție completă, bazată pe tehnologie, clienților din industria de vending
  • Îmbunătățește capacitățile comerciale, de proiectare și operaționale

SUZOHAPP a anunțat pe 11 aprilie că a finalizat achiziționarea gamelor principale de produse privind monedele și plățile fără numerar ale Coinco, lider mondial în proiectarea și producția soluțiilor de plată pentru industria de vending, cu sediul în St. Louis, Missouri.

Achiziția extinde semnificativ portofoliul de produse al SUZOHAPP

Înființată în 1958, Coinco a devenit lider în dezvoltarea produselor, oferind pieței o gamă largă de soluții de plată cu valoare adăugată, inclusiv bine-cunoscutele sale dispozitive pentru schimbarea monedelor, pentru acceptarea bancnotelor, cititoarele de carduri și tehnologia fără numerar. În portofoliul SUZOHAPP vor fi adăugate noi importante oferte, cum ar fi dispozitivul pentru reciclarea bancnotelor Vantage VR6 și gama iris de sisteme fără numerar.

Forța brandului Coinco a dus la un succes semnificativ pe piața din S.U.A. SUZOHAPP speră să recreeze acest succes pe piețele internaționale prin valorificarea resurselor sale semnificative și a amprentei sale globale, în special în Europa, unde SUZOHAPP desfășoară o activitate înfloritoare în industria de vending.

Serviciile din America de Nord aferente întregii game de produse Coinco vor continua să fie furnizate de rețeaua existentă Coinco, care va continua să fie operată de Coin Acceptors Inc.

Citeste si: François Profit Vicepreședinte executiv servicii automatizate EMEA și Christian Mengus – Manager Key Account SUZOHAPP: SUZOHAPP se situează într-o poziție puternică pe piața de vending

„Această achiziție a gamelor de produse Coinco este una importantă pentru SUZOHAPP, permițându-ne să furnizăm clienților din industria de vending o ofertă de produse globală, completă, bazată pe tehnologie. Sub conducerea lui Jack Thomas, Coinco și-a construit o reputație foarte bună pe piață cu privire la furnizarea de soluții de plată inovatoare și fiabile. Ne dorim foarte mult să continuăm să facem același lucru”, a declarat Drew Scielzo, CEO al SUZOHAPP. „Ne bucurăm foarte mult că echipa Coinco s-a alăturat grupului SUZOHAPP.”

Îmbunătățește capacitățile comerciale, de proiectare și operaționale

Ca parte a achiziției, SUZOHAPP a angajat, de asemenea, persoane cheie din domeniul comercial, tehnic și operațional de la Coinco pentru a oferi asistență de calitate tuturor clienților noi și existenți.

Unul dintre aceste persoane cheie din domeniul comercial este Ron Manne, noul vicepreședinte al departamentului de vânzări și marketing SUZOHAPP pentru brandul Coinco. „Suntem încântați să facem parte din grupul SUZOHAPP și așteptăm cu nerăbdare să contribuim la dezvoltarea viitoare a companiei și la succesul acesteia”, a spus Manne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*