Vending Inside 50 reprezintă o bornă importantă și nimic mai mult, drumul e lung iar destinația noastră e destul de clară – succesul.

Numărul acesta suntem, de exemplu, martorii succesului mai multor companii care activează la noi pe piață. Lumea Cafelei își îmbogățește portofoliul de produse și servicii în mod continuu, iar în materialul de Cover Story veți afla cum parteneriatul cu Pera Caffe a intrat într-o etapă de consolidare. De asemenea, tot cu această ocazie veți afla noutăți privind noile proiecte derulate de ei și câteva mostre de viitor.

Solo Caffe și J.J. Darboven colaborează pentru un vending de calitate în România. Ca să ai o cafea care să răspundă nevoilor tale de operare J.J.Darboven Classics include o gama variată de produse care satisface toate gusturile. Gustul rafinat al blend-urilor de cafea J.J Darboven Classics este dat de combinația de boabe cu origini și nivel de aciditate diferite. Aflați mai multe despre acest subiect la materialul dedicat lui Solo Caffe.

Am realizat un interviu cu președintele Patronatului Român al Industriei de Vending, Ovidiu Tunaru, ocazie cu care am aflat pentru dumneavoastră informații importante privind piața de vending, dar și lucruri de interes despre acțiunile și reușitele patronatului din ultima vreme.

Laurențiu Neacșu, consultant în domeniul identificării, raportării și reciclării deșeurilor din industria de vending vă invită în articolul său să aflați mai multe informații interesante despre valorificarea deșeurilor în industria noastră.

Vending Expo a intrat pe drumul consolidării la nivel regional. În mai puțin de 1 an va avea loc a 6-a ediție a lui Vending Expo, de aceea l-am invitat pe organizatorul expoziției, domnul Anton Vlad, să vă ofere cât mai multe detalii despre evenimentul care ne strânge pe toți laolaltă o dată la 2 ani.

Puterea lui NFC este mare! Și asta se simte și în zona transportului public. Vă invităm să citiți analiza noastră privind implicarea acestei tehnologii inovative în dezvoltarea transportului de persoane și practic în economie.

Am ajuns la jumătatea drumului nostru către ediția 100. A fost frumos, dar a fost și greu. Mulțumim tuturor partenerilor noștri care ne-au susținut și ne susțin și în continuare! Sperăm ca pe acest drum al cunoașterii și al creării comunității de vending din România să vină cât mai mulți oameni alături de noi. Sperăm ca peste câțiva ani, când vom ajunge la ediția 100, să celebrăm nu doar pe Vending Inside ci și întreaga industrie de vending din România care până atunci ne dorim să fie un pol important de dezvoltare economică pentru România.

Mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*