SUZOHAPP va expune la AVA Vending Expo, un eveniment comercial organizat de către Asociația Australiană de Vending, ce va avea loc în Melbourne, pe 26 și 27 iulie.

La standul SUZOHAPP, se va pune accent special asupra prezentării noului reciclator de monede Vantage Connect și validatorul de bancnote Vantage, Duetul perfect de Plată pentru toate aparatele de vending. Aceste soluții avansate duc gestionarea numerarului la următorul nivel prin maximizarea profiturilor operatorilor și diminuarea timpului de inactivitate al aparatelor de vending.

Vantage Connect este un dispozitiv nou gata pentru IoT care reprezintă cea mai recentă inovație în ceea ce privește tehnologia acceptării și reciclării de monede. Mulțumită sistemului PRP (Payout Redundancy Protection / Protecție împotriva Redundanței de Plată), cu șase tuburi și trei motoare independente, acesta oferă rezultate superioare pentru operatorii de vending în ceea ce privește capacitatea ridicată de monede, fiabilitatea excelentă în termeni de plată și flexibilitatea maximă a configurației. Vantage Connect este dotat cu capacitate Wi-Fi care permite operatorilor să modifice toți parametrii, să actualizeze firmware-ul și să optimizeze activitatea de mentenanță cu un telefon inteligent sau o tabletă obișnuită, eliminând nevoia de dispozitive portabile.

Cu recenta sa achiziție a liniilor de producție Coinco, SUZOHAPP își extinde portofoliul de Vending cu o gamă de soluții inovative de plată care include un validator de bancnote Vantage. Acesta reprezintă o soluție lider în industrie cu o serie de opțiuni avansate pentru cel mai ridicat timp de operare. Extrem de solid și flexibil, Vantage este proiectat pentru a îmbunătăți afacerea operatorului prin maximizarea profitabilității.

Noul CashComplete™ SDS-35 va fi de asemenea prezentat la standul SUZOHAPP. Acesta este un Sistem de Depozit Inteligent compact care îmbunătățește precizia, vizibilitatea numerarului și protecția împotriva restrângerii. Alte atracții principale vor fi validatoarele de monede RM5, sistemul fără numerar WorldKey și soluțiile pentru desktop SCAN COIN, precum și sortator de monede DTC-2 și numărător de bancnote SC-8220.

Ramsey Hamadin, Director Vânzări Retail la SUZOHAPP Australia, a declarat “Suntem entuziasmați să prezentăm cele mai recente inovații ale noastre la eveniment. Invităm toți participanții să ni se alăture la stand și să se întâlnească cu experții noștri pentru a descoperi toate avantajele Vantage și Vantage Connect!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*