13 ani de angajament și dedicație au făcut din Asia Amusement & Attractions Expo (AAA) una dintre cele mai influente și prestigioase expoziții de gen! În acest an, în perioada 3-5 aprilie, în Complexul Expozițional de Import-Export al Chinei (China Import & Export Fair Complex) din Guangzhou, AAA i-a surprins încă o dată pe participanți prin anvergura sa semnificativ extinsă!

Întinzându-se pe o suprafață de 100.000 m2, AAA 2018 a găzduit peste 850 expozanți care au prezentat vizitatorilor peste 1050 de produse și servicii premium noi!

Șase zone de expoziție cu tematică

89% dintre cumpărători au precizat că AAA 2018 a făcut o treabă minunată organizând 6 zone de expoziție cu tematici diferite pentru expozanții din aceleași sectoare de activitate, oferind cumpărătorilor cea mai convenabilă și mai eficientă experiență expozițională!

  • Mai jos, o prezentare a unor expozanți proveniți din zone diferite:
Zona de expoziție Expozanți reprezentativi
Parcuri și atracții tematice

(39%)

Galasys Global; Jinma Rides; Mecpower Electronics; Tong Li Animation; Gravity Technology; Luck Amusement; Guangzhou Flying; Xiayan Group; ICOM; EDG; Elephant Sculpture Art; Dragon Culture & Arts etc.
Activități distractive pentru copii

(27%)

Prodigy; Foart; Enone; LeQi Toys; MCube Interactive; LOVEYOYO; Ido Toys; Kaifa Toys; Funlandia Playground;  Lododo; Cowboy; Nets Tribe; Keqi Animation; Family of Childhood; Kira, Superboy etc.
Parcuri acvatice și obiecte gonflabile

(25%)

Daxin Water Park; DaLang Water Park; Huale Inflatable; Domerry; Hailee Water Amusement; Tongxin Water Park; Macrown; Fwu-Long; ZhengAo; Lilytoys; Ocean Star; Hangyi Water Park; Lvqin Amuse; Manchao Water Sports Goods etc.
Jocuri arcade

(42%)

Golden Dragon; Guangzhou Flying; WAHLAP; Yudoer; Nine Beller; Luck & Jinying; Ruoyun; SQV; Longmai; UNIS; Tongxin; Soncu; Hua Tai Bai Shun; Chisheng, G-Look etc.
VR & AR

(22%)

NineD; GDI; Shenzhen Jingmin; Simpo Fx; Shenlinqijing; VRway; Movie Power; Foldspace; Leke VR; Jamma; Light & Magic etc.
Expozanți din străinătate

(Până la 30%)

Purestar Global Limited; Taito Corporation; Brown Entertainment International Inc; Game City Group; CONCEPT 1900; Walltopia; ICAROS GmbH; Hello Computer; Atlantis Pool; TUV SUD etc.

Mărturiile expozanților și studiu post-expozițional

Deși suprafața mai mare a sălii de expoziție a determinat, într-o oarecare măsură, dispersarea fluxului de vizitatori, totuși, fiecare expozant a fost vizitat în medie de peste 150 de cumpărători naționali și de peste 20 de cumpărători străini pe zi, beneficiind de oportunități de afaceri din plin!

  • Rezultatele studiului post-expozițional:

87% dintre expozanți au fost mulțumiți de expoziție;

94% dintre expozanți au beneficiat de generarea unor lead-uri valoroase pentru vânzări;

89% dintre expozanți au primit comenzi la fața locului sau imediat după încheierea evenimentului;

82% dintre expozanți intenționează să își reînnoiască rezervările pentru expoziția viitoare.

  • Mărturiile expozanților:

„Comparativ cu anul trecut, comenzile primite la fața locului au crescut cu 30%, ceea ce face acest an cel mai fructuos din istoria AAA!”

Li Hong, Președintele Bunjie Animation Technology

„A fost o expoziție foarte productivă! Am primit 4 comenzi din străinătate și 21 de comenzi din țară și ne-am întâlnit peste 600 de clienți potențiali!”

Yao Yunzhong, CEO Shikewei

„Am primit comenzi de aproximativ 2 milioane de yuani la fața locului și am câștigat peste o sută de lead-uri de vânzări în străinătate.”

Movie Power

„Un cumpărător din Orientul Mijlociu a fost foarte impresionat de aparatele noastre virtuale marca XSPORTS și a plasat pe loc o comandă cu numerar!”

Crossyour

„AAA 2018 ne-a depășit așteptările. Au fost vândute majoritatea produselor-eșantion pe care le-am adus. Noul nostru proiect, Children Airport (n.r. Aeroportul copiilor), a fost popular în mod special și a suscitat cele mai multe întrebări!”

Liao Haipeng, Director de Vânzări la IDO Amusement

„CheerAnime a participat de multe ori la AAA. La drept vorbind, am încheiat multe contracte noi cu valoare mare și am primit un număr considerabil de comenzi. Reacțiile clienților față de produsele noastre au fost de asemenea foarte pozitive.”

Lin Jiajun de la CheerAnime

„Am participat la AAA încă de la prima ediție. Mulți dintre clienții vechi se întorc să plaseze comenzi la fața locului și ne-am întâlnit și cu un număr considerabil de potențiali clienți.”

Liu Minshu, Manager de Vânzări la Jinhang Electronic Game

Păreri ale cumpărătorilor din străinătate

„Acesta este a treia mea zi de prezență la AAA 2018. Expoziția a acoperit o mare varietate de jocuri arcade, iar eu am întâlnit multe produse populare cu design unic.”

Un cumpărător din Regatul Unit

„Eu caut macarale pentru cadouri mici. Văd aici o mare diversitate de produse și majoritatea mi se par foarte atractive. După ce am vizitat sute de standuri, am găsit ceea ce căutam.”

Un cumpărător din Australia

„AAA a fost întotdeauna o expoziție de anvergură. Am fost prezent aici anul trecut, iar de data aceasta este și mai mare decât până acum. Mă simt oarecum copleșit de o gamă de produse atât de vastă.”

Un cumpărător din Rusia


Forumul Asiatic de Dezvoltare pentru Parcuri Tematice 2018

Găzduit de China Theme Park Construction Senior Group, Forumul Asiatic de Dezvoltare pentru Parcuri Tematice 2018 este o destinație cheie pentru liderii din industria parcurilor și atracțiilor tematice. Concentrându-se pe Managementul Parcurilor Tematice Creative, forumul s-a desfășurat cu două zile înainte de AAA 2018 și a constat dintr-o serie de conferințe de informare și de dezbateri susținute de 20 de speakeri de top care au furnizat unui public de peste 400 de persoane o mare varietate de informații și cunoștințe.

Punctul cel mai important al forumului l-a constituit excursia la baza de producție a lui Dalang Water Park Equipment unde participanții la forum au avut posibilitatea să observe echipamente de producție și tehnologii de ultimă generație!

Grandeur Int’l Xuanle Festival

Destinat să aducă bucurie locuitorilor de toate vârstele și să îi angajeze pe expozanți în conversații directe cu jucătorii, evenimentul a costat dintr-o serie de activități de divertisment, printre care s-a numărat Shikewei Go-kart Racing, 2018 China Electronic Game Super League, IDA International Darts Championship, lansarea unor produse noi de către Expozanți și multe altele! Evenimentul a fost transmis în direct pe unele dintre cele mai populare platforme de transmisiuni în direct ca, de exemplu, Tik Tok, Kuaishou, Bilibili.tv, Huoshan.com, etc.

Marcați în calendar data evenimentului AAA din 2019!

O dată cu încheierea AAA ediția 2018, a fost stabilită data la care AAA va repeta succesul în 2019! Marcați în calendar perioada 10-12 mai și planificați o excursie la Complexul Expozițional de Import-Export al Chinei din Guangzhou! Contact

Guangdong Grandeur International Exhibition Group

Persoană de contact: Chan Thomas

Tel:+8629188160

Mob:86 13417006250

Facebook:https://www.facebook.com/chan.thomas.718689

Twitter:

E-mail:sales2@grandeurhk.com

Fax:

Website: www.aaaexpos.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*