Cu mai mulți ani în urmă porneam acest proiect din dorința de a face ceva pentru un domeniu pe care nu-l cunoașteam așa de bine, dar căruia, în timp, am ajuns să-i cunoaștem secretele. Cel mai mare câștig obținut în acest răstimp a fost să vă cunoaștem pe voi, cei care reprezentați industria de vending și care prin munca voastră, ambițiile și succesele pe care le obțineți puneți fundamentul unui domeniu care nu este cunoscut, așa cum ar trebui, publicului larg. Faptul că am ajuns până aici vi se datorează și vouă, în mare măsură, fără sprijinul vostru am fi eșuat lamentabil. Gândurile voastre de mai jos ne obligă să continuăm mai departe și suntem convinși că ediția 100 o vom sărbători împreună, aici, dar într-o comunitate mult mai mare și mai unită. Mulțumim!


Marian Lică, Lumea Cafelei

Credem că este un efort care va da roade în timp și de care vor beneficia toți operatorii, producătorii și distribuitorii implicați în această industrie.

Această revistă este făcută cu pasiune și muncă multă și este cu atât mai importantă având în vedere că este singura de gen într-o piață care încă mai are mult de evoluat și pentru care informația din revistă este esențială.

Continuați cu aceeași pasiune și sper să prindem cât mai repede și ediția cu nr 100.

Ovidiu Tunaru, Nestle Professional, Președinte PRIV

Faptul că revista Vending Inside a ajuns la cea de-a 50-a ediție este cu siguranță un efort respectabil și care merită încurajat să evolueze, mai ales în industria noastră. Fiind singura revistă de profil de pe piața din România, Vending Inside își asumă câteva roluri importante în industrie: acela de a conecta publicul interesat și de a-l informa cu noutățile din domeniu. Apreciez activitatea revistei Vending Inside și invit publicația să se alăture inițiativelor susținute de PRIV.

George Minea, DAIR

Răsfoind mare parte din cele 50 de numere de Vending Inside pe care le păstrez în arhivă, rememorez cu plăcere evoluția revistei și multe din momentele petrecute cu realizatorii acesteia. Succes în continuare Dan, succes în continuare Marius!

Alexandru Popescu, Rolim Sat Vending

Cu această ocazie țin să vă mulțumesc pentru materialele de calitate și pentru faptul că prin ceea ce faceți contribuiți la o bună informare și o educare a tuturor celor implicați în această industrie a vendingului din România! Aștept ediția aniversară cu numărul 100! Felicitări!

Marina Flintoacă, NTS Pay

Felicitări pentru cele 50 de ediții pline de informaţii pertinente şi professionalism din partea echipei. Felicitări pentru atingerea celui de-al 50-lea număr al revistei. Continuați să vă îndepliniți scopurile și să depășiți așteptările”

Marian Gavrilenco, Marido Caffe Club

Mă bucur să aud că Vending Inside a ajuns la ediția cu numărul 50 și vă doresc să continuați mulți ani de acum înainte. Este o revistă utilă pentru companiile care activează în domeniul vendingului și nu numai. Aici ne putem exprima propriile păreri și totodată ești informat despre noutăți și tendințe.

Anton Vlad, Expo 24

“Este un fapt îmbucurător că România are propria revistă dedicată industriei de vending, prin apariția numărului 50 revista confirmând necesitatea ei precum și calitatea conținutului.”

John Carroll, Carroll Consulting

Felicitări pentru cea de-a 50-a ediție de Vending Inside! În opinia mea revista voastră este locul preferat în care clienții mei preferă să se promoveze pe piața din România. Este informativă, bine scrisă și acoperă totul despre nevoile de informare a industriei de vending. Țineți-o tot așa!

Mihaela Zahariea, Mazio Caffe

La cât mai  multe ediții citite, vă doresc!

Sper să ne auzim  la ediția cu numărul 100, la fel de plini de chef și de idei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*