Ediția cu numărul 51 ne oferă prilejul unui re-start în vending. Desigur, sezonul răcoros reprezintă un moment bun pentru toți cei din industrie să revină în forță cu noi produse, servicii sau concepte.

Iată că după o pauză de câțiva ani Alcor Invest 2000 revine în paginile revistei noastre cu noi proiecte, planuri ce doresc să vi le împărtășească și vouă prin intermediul nostru. Adrian Neagu, Directorul General al companiei Alcor, a avut amabilitatea de a ne pune la curent cu ultimele noutăți din activitatea și portofoliul firmei pe care o conduce. Vă invităm să citiți probabil una dintre cele mai bune analize realizate de cineva din industria de vending & cafea din ultimii ani.

La cererea consumatorilor pentru opțiuni de băuturi interesante și de înaltă calitate Caprimo, lansează o băutură desert cu totul nouă, cu aromă de prăjituri Macaron franțuzești. Caprimo surprinde succesul desertului clasic din Franța sub forma unei băuturi delicioase. Vă invităm să aflați cum băuturile-desert de la Caprimo oferă operatorilor de aparate de vending posibilitatea de a propune clienților lor gustul ideal și ispititor, de neegalat.

Produsele de vending de la J.J. Darboven oferite de Solo Caffe oferă calitatea serviciilor şi diversitatea mărcilor companiei germane înființată acum 150 de ani. J.J. Darboven este unul dintre cei mai mari operatori de pe piaţa europeană fiind unul dintre principalii furnizori de băuturi calde din Germania pentru sectorul out-of-home. Printre sortimentele de cafea J.J.Darboven pe care Solo Caffe vi le propune regăsim: JJ Darboven Bistro Montana, JJ Darboven Melange Finesse, JJ Darboven Massimo Forte si JJ Darboven 100 % Arabica.

Asociația Europeană de Vending și Servicii de Cafea (EVA) a publicat ultimul său raport cu privire la Vending și OCS în Europa. Noul raport publicat oferă cea mai recentă analiză detaliată a industriei de vending și servicii legate de cafea pentru birou (OCS) din Europa și dezvăluie tendințele actuale observate în întreaga Europă. Revista noastră este singura sursă media de unde veți afla detalii legate de piața noastră de vending, grație parteneriatului nostru cu EVA.

V-am mai pregătit multe alte subiecte interesante despre: posibile produse de refil ce vă pot ajuta să vă îmbogățiți portofoliul de produse distribuite prin aparate, care este dinamica pieței de ceai la nivel global sau problematica reciclării prin prisma efectelor Ordonanței de urgență nr.74/2018 asupra importatorilor, producătorilor și distribuitorilor. Care sunt ultimele tendințe din vending și cum ajută NFC afacerile din turism sunt alte recomandări pe care vi le facem în această ediție. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*