Locație: VILLAGE CONFERENCE CENTER, The Blue Mountains, Ontario

Data: 26-27 octombrie 2018

Acesta este singurul eveniment din Canada care combină serviciile aferente vendingului, micro-piețelor și automatelor de cafea pentru birou. Acesta este locul potrivit pentru a vă informa cu privire la ultimele tendințe și evoluții din industrie. Veniți să vedeți și să încercați produsele expuse de companiile de top din industria canadiană de profil.

Expoziția anuală CAMA Expo oferă numeroase oportunități pentru comercianții care participă la expoziție să reîmprospăteze fidelitatea clienților, să își facă noi clienți și să își plaseze compania într-o poziție de top în industria de vending, cea a aparatelor automate de cafea pentru birou și micro-piețe. Imaginea, socializarea, networking-ul și gradul ridicat de promovare a evenimentului, împreună cu posibilitatea de a participa la sesiuni educaționale și evenimente sociale, sunt motive suplimentare pentru care companiile de vending nu vor să rateze acest eveniment!

Programul evenimentelor

Vineri, 26 octombrie

08:30                           Înregistrare și mic dejun

09:00 – 10:45              Sesiuni educaționale

11:00                           Expoziție cu vânzare

17:00 – 18:00              Recepție cocktail cu expozanții

18:00 – 18:30              Premiile Industriei

18:30                           Gala Dinner

Sâmbătă, 27 octombrie

09:00 – 09:30                Adunarea Generală Anuală urmată imediat de o analiză și o vedere în ansamblu a beneficiilor membrilor în legătură cu programul SMART PICK.

09:30 – 09:50                Banca Canadei, un update în legătură cu noua bancnotă de 10$

9:00 – 10:45                  Prezentare Invitat/Speaker Principal Dan Trommater

11:00 – 15:00                Expoziție cu vânzare

8 motive pentru care să vii anul acesta la CAMA EXPO

1. Expoziția:
Vezi ultimele produse, tehnologii și aparate de vending, micro-piețe și alte servicii dedicate companiilor și angajaților acestora.

2. Educarea:
Expoziția oferă sesiuni de work-shop-uri specifice industriei, fiind la curent cu tendințele din piață.

3. Conexiuni de business:
Este singurul eveniment din Canada care aduce la nivel național împreună atât operatorii cât și furnizorii pentru a realiza noi relații de afaceri și parteneriate pe termen lung.

4. Valoare:
Prezența dvs la eveniment include pachetul format din sesiuni educaționale, bilet pentru expoziție și  mici gustări și răcoritoare.

5. Tradiție:
Premiul comemorativ Don Storey, Premiul Servicii de Aur Stuart Daw și Premiul pentru cele mai bune servicii dedicate clienților reprezintă premii de recunoaștere pentru industria de vending canadiană și sunt prezentate la CAMA Expo.

6. Parteneriate:
Asociația Canadiană de Apă Îmbuteliată este acum co-locatar pentru a-și desfășura întâlnirea lor anuală împreună cu CAMA Vending Expo. Fiți alături de oportunitatea unică de a întâlni furnizori din ambele industrii și de a învăța de la ambele domenii cât de conectate au devenit cele două în ultima perioadă.

7. Ia acasă:
Noi idei, furnizori cu care să lucrezi, o nouă abordare, inspiră-ți echipa după ce expoziția se termină.

8. Evadare:
Ieșiți din oraș și plimbați-vă pe țărmul frumosului golf Georgian Bay. Frumuseșea naturală a munților Blue Mountains este locul ideal pentru a învăța, crește, realiza conexiuni și a te distra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*