• Cererea consumatorilor pentru opțiuni de băuturi interesante și de înaltă calitate
  • Caprimo surprinde succesul desertului clasic din Franța sub forma unei băuturi delicioase
  • Marca durabilă a calității Caprimo

Astăzi, Caprimo reconfirmă rolul său ca inovator al băuturilor de calitate înaltă destinate aparatelor de vending. Pentru ultima sa băutură desert, Caprimo aduce alegerea și entuziasmul direct la consumator: toate acestea inspirându-se din grozavul gust al patiseriei franțuzești.

Personalizați-vă experiența gustului
Consumatorii adoră să savureze un macaron delicios. Și adoră aceste delicii mai ales alături de o ceașcă de cafea. Deci, de ce să nu vă creați propriul cappucino, propria ciocolată caldă sau cafe latte cu un strop de desert franțuzesc faimos? Exact acesta a fost motivul pentru care Caprimo a creat băutura desert Macaron Pistachio (cu fistic). 

Descoperiți aromele sale încântătoare
Caprimo capturează aroma de bezea proaspătă a prăjiturelelor macaron într-o singură băutură-desert delicioasă: Macaron Pistachio. Cu combinația sa uimitoare de note de fistic și arome fine de migdale, această băutură nou-adăugată în gama celor inspirate din deserturi aduce o experiență puternică, cu un gust delicios de dulce, ce satisface simțurile.

O senzație de gust unică
O reputație de peste 30 de ani de calitate constantă și o funcționalitate stabilă de operare. Aceasta este baza pe care Caprimo și-a construit o reputație solidă. Gustul plăcut îi ademenește pe iubitorii latte-urilor și pe băutorii de cafea înrăiți cu o alternativă dulce la băuturile obișnuite. Toate acestea în timp ce ține pasul cu cele mai noi tendințe.

Consumatorii știu ce e bun
Băuturile aromate sunt îndrăgite. Cu băuturile-desert de la Caprimo, operatorii de aparate de vending oferă clienților lor gustul ideal, ispititor. De fiecare dată. Asigură produse de cea mai înaltă calitate prin simpla apăsare a unui buton. Cu o gamă vastă, Caprimo este locul care asigură orice produs de care ar avea nevoie operatorii de vending.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*