De mai mult timp încerc să realizez un material care să inspire operatorii noștri în a oferi clienților din România și altceva decât variantele clasice de snack-uri și băuturi răcoritoare. Da, e mai simplu să mergi pe siguranță și să oferi consumatorilor ce-și doresc, dar dacă totuși operatorii doresc să iasă din letargie și din canoanele învățate până acum, le recomand să citească rândurile de mai jos. Nu durează mult…


Apă cu oxigen

Oxigenul. Este unul dintre cele mai abundente elemente din univers, și cu toate acestea, organismul nostru poate beneficia mereu de încă puțin față de ce respiră în general. Oferindu-i sistemului dvs. plusul de oxigen după care tânjește în timpul zilei, vă poate ajuta să fiți în perfect echilibru și să funcționați cât mai eficient posibil.

Descoperirea conform căreia două molecule de O2 pot fuziona pentru a face o super moleculă de oxigen O4 extrem de durabilă, unora le-a dat o idee. De vreme ce O4 rămâne stabil în apă timp de până la 2 ani, înseamnă că puterea revigorantă a oxigenului poate fi îmbuteliată – și asta au și făcut oferindu-vă astfel acces la un amestec revigorant de oxigen adăugat oriunde și oricând aveți nevoie.

Știm că odată cu oboseală suferită de corpul și mintea dvs. după încercările zilnice, oxigenul și apa sunt cele care pot ajuta la reîmprospătarea bunăstării fizice și psihice. Este o metodă de a vă revigora și reumple cu oxigen, așa că furnizorul a creat apă și shot-uri marca Oxigen.

Operatorii de vending care caută să satisfacă cererea în creștere a consumatorilor pentru opțiuni mai sănătoase la o singură apăsare de buton, au posibilitatea acum să ofere o recuperare rapidă, o rezistență sporită și concentrare îmbunătățită cu apa Oxigen®. Apa îmbuteliată dovedită științific, îmbogățită cu oxigen conține de o 100 de ori mai mult oxigen comparativ cu apa obișnuită. Molecula de bază, extrem de stabilă, de O4 a băuturii Oxigen este adăugată în apa distilată pentru a crea o apă extrem de funcțională care face mai mult decât să hidrateze. Și mai mult decât atât, Oxigen este atractivă pentru clienții care doresc opțiuni mai atente la mediu cu 100% rPET și cu sticla complet reciclabilă.

Apa și shot-urile Oxigen sunt produse îmbogățite cu oxigen, proiectate pentru a vă reîmprospăta și revigora mintea, corpul și spiritul – toate în mod natural. Oxigenul adăugat provine de la molecula de oxigen O4 extrem de stabilă, ce este creată printr-un proces care leagă două molecule de oxigen O2 una de cealaltă. Apa Oxigen este o apă distilată delicioasă ce conține de 100 de ori mai mult oxigen ca apa obișnuită. Shot-ul Oxigen este un concentrat puternic care nu hidratează, dar care conține de 5 ori mai mult oxigen ca apa Oxigen.

Cu ce te ajută dacă bei această băutură:

Vă revigorează și vă ajută să vă recuperați

Creșterea nivelului de oxigen disponibil în creier vă ajută să funcționați mai eficient, mai ales în momentele cu un nivel ridicat de stres. Cu cât sunteți mai stresat/ă, cu atât aveți nevoie de mai mult oxigen pentru a vă echilibra și pentru a reveni la starea perfectă.

Știați că în timp ce creierul reprezintă doar 2% din greutatea totală a corpului, acesta necesită aproape 25% din cantitatea de oxigen a organismului pentru a funcționa.  Oxigenul suplimentar poate îmbunătăți timpul de reacție, nivelul de claritate psihică și memoria.

Mușchii dvs. se bazează cel mai mult pe oxigen pentru energie. Mai ales atunci când lucrează mai mult în timpul exercițiilor fizice. Dacă organismul nu poate livra oxigen către mușchi suficient de repede, atunci mușchii dvs. încep să convertească glucoză în acid lactic în loc de energie – ceea ce vă poate încetini. Creșterea nivelului de energie din organism poate ajuta mușchii să descompună acidul lactic în timpul sesiunilor de exerciții fizice și vă poate ajuta să vă recuperați mai repede apoi. Oxigenul vă ajută mușchii să se relaxeze după exerciții fizice viguroase.

Fiecare sticlă de 600 ml de apă Oxigen are 1.000 de părți la milion (PPM) de oxigen stabilizat conform măsurătorilor realizate de un instrument de măsurare ORP. Apa îmbuteliată și de la robinet conțin în mod obișnuit doar între 5 și 40 PPM de oxigen. Fiecare shot de 15 ml de apă Oxigen are 5.000 de părți la milion (PPM) de oxigen stabilizat conform măsurătorilor realizate de un instrument de măsurare ORP.

Cascara

Cascara, care înseamnă „coajă”, „pieliță” sau „piele” în spaniolă, reprezintă coaja uscată a fructelor de cafea. Aceste coji cu pulpă sunt colectate după îndepărtarea boabelor de cafea. Ele sunt apoi uscate la soare, ambalate și expediate. Aceste pliculețe de cireșe de cafea uscate nu sunt ca oricare alte pliculețe de ceai – diferența vizuală principală fiind faptul că bucățile de cireșe sunt o idee mai mari ca frunza de ceai și au un aspect de piele, lemnos, similar stafidelor sau coji de nucă. Partea interesantă a întregului proces este faptul că nu numai că permite ca planta de cafea să fie utilizată într-un mod creativ, dar este și ecologic. În mod normal, cireșele de cafea sunt considerate a fi un sub-produs al procesului de producție a cafelei și sunt fie îndepărtate ca deșeuri sau utilizate ca îngrășământ. Acum, aceste cireșe sunt reutilizate pentru a produce o băutură unică, proprie. Caskai North America Inc este importatorul în SUA al lui Caskai Sparkling Cascara Infusion, o băutură bazată pe cascara premiată, produsă în Austria. Caskai produce băuturile din cascara – coaja uscată a fructelor de cafea și este una dintre pionerii acestei noi categorii de băuturi. Caskai se ocupă de cererea crescândă din partea consumatorilor pentru alternative de băuturi complet naturale. Cu doar 44 de calorii pe sticlă și până la 11 mg de cafeină naturală Caskai este băutura răcoritoare perfectă la locul de muncă deoarece vă ajută să lucrați fără să vă agitați.

La Colombe Draft Latte

La Colombe Draft Latte este prima băutură din cafea de acest fel, gata de băut (RTD – Ready To Drink), care oferă gustul complet și textura unui latte rece adevărat, complet cu un strat bogat de spumă fină. Draft Latte este realizată din ingrediente naturale ca laptele bogat în nutrienți și fără lactoză și espresso presat la rece într-o doză de 266 ml. Este dulce în mod natural, fără zahăr adăugat. Draft Latte de la La Colombe oferă textura bogată a latte-ului pe care l-ați întâlni într-o cafenea, într-o doză convenabilă, rece. Cu ajutorul oxidului de azot se creează o textură care este mereu fină, groasă. Capacul proiectat special pentru a bea sporește experiența la fiecare înghițitură.

Ingrediente:

0 g până la 3,5 g de zahăr adăugat per doză (variază în funcție de aromă)

Oxid de azot alimentar infuzat pentru textura distinctă bogată, cremoasă ca la cafenea

Lapte fără lactoză

Espresso Nizza prăjit, presat la rece în mod profesionist

Lapte fără hormoni ce provine de la fermele locale din Michigan

Este o sursă excelentă de Calciu și Vitamina D. Există 10 sortimente ce oferă băuturi cu un număr de calorii cuprinse între 5 și 150 calorii.

Aceste 3 exemple sunt doar câteva dintre sumedeniile de produse ce așteaptă să fie găsite de consumatorii români în aparatele de vending pe care ei obișnuiesc să le folosească la muncă sau pe drum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*