Ediția 2018 a Experienței Europene de Vending (EVEX) 2018 va avea loc peste câteva zile, pe 15 și 16 noiembrie, la Sevilia, în Spania.

Adunarea Generală a EVA se va bucura de participarea a doi vorbitori captivanți în prima zi a evenimentului. Conferințele vor aborda subiecte importante privind înțelegerea milenarilor la locul de muncă, precum și discursul motivațional despre munca făcută cu entuziasm. Una din schimbările pentru evenimentul din acest an este că expoziția comercială va avea loc în timpul ambelor zile de EVEX, în timp ce prima zi se va sfârși cu o cină de gală, încorporând prestigioasele Premii EVEX.

Pe lângă expoziția comercială, ziua a doua (16 noiembrie) va aduce un workshop despre concepte Office Coffee Service (OCS) și o interacțiune cu studenții despre așteptările din vending – ambele oportunități pentru personalizarea afacerilor noastre în concordanță cu tendințele și nevoile din prezent, în timp ce va avea loc o tragere la sorți fantastică pentru o excursie de două persoane la evenimentul NAMA Show din Las Vegas, ce va avea loc în aprilie 2019.

Cu peste 250 de participanți înregistrați, evenimentul începe să prindă conturul unei oportunități excelente de a întâlni jucători cheie ai industriei din întreaga Europă. Dacă nu v-ați înregistrat deja, puteți să o faceți până la data de 8 noiembrie, accesând link-ul de mai jos. Pentru cei care ajung devreme, suntem încântați să vă invităm la un cocktail de bun venit în seara de dinainte de începerea oficială a EVEX 2018 (miercuri, 14 noiembrie), la Barceló Hotel.

Vă așteptăm cu drag, în curând, la Sevilia.

Program

Vorbitori cheie

VICTOR KÜPPERS

Victor s-a născut la Eindhoven și acum locuiește în Spania.

Inspirația sa este următorul citat aparținând Maicii Teresa din Calcutta: „Nu permiteți nimănui să vină la voi fără să plece un pic mai buni și mai fericiți”. Cu o diplomă în Administrarea Afacerilor și Management și un doctorat în Științe Umaniste, el lucrează ca trainer și lector și predă Managementul Afacerilor la Universitatea Internațională din Catalonia și Universitatea din Barcelona.

Sesiunile sale de formare se bazează pe o credință puternică în faptul că oamenii ar trebui să lucreze cu principii și valori umane. El crede cu ardoare în capacitățile personale, în faptul că toate persoanele trebuie să-și dezvolte potențialul enorm.  Pentru el, o viață care contează înseamnă o viață cu sens. Titlul exact al discursului său la EVEX va fi comunicat în timp util.

Mai multe informații la: http://www.kuppers.com/

AMANDA HAMMETT

Amanda este consultant, formator și vorbitor la Core Elevation, cu sediul în Atlanta, Statele Unite.

Ajută companiile să înțeleagă și să relaționeze mai bine cu Milenarii. A fost supranumită „Traducătoarea milenară” de către un grup de studenți, după ce a vorbit la un eveniment, în America.

Timp de 15 ani, Amanda a dovedit nu numai că ar cunoaște și ar înțelege America corporativă, dar și că știe și înțelege milenarii.

Amanda lucrează cu corporațiile pentru a dezvolta strategii pentru a atrage, reține și angaja milenari talentați de top. Ea a văzut efectele devastatoare asupra moralului companiei, asupra productivității și în final, efectele negative asupra bazei unei firme atunci când companiile nu sunt capabile să își stimuleze eficient angajații. În plus, ea consideră că este extrem de important să-i pregătească pe milenari înainte să ajungă în grupurile de muncă pentru a-și dezvolta competențele de leadership.

Bazându-se pe experiența sa ca antreprenor și angajator, ea și-a dezvoltat un simț ascuțit cu privire la dificultățile de recrutare și reținere a celor mai bune talente. În decursul ultimilor 5 ani, ea a ținut peste 800 de discursuri importante asupra subiectului.

Mai multe informații la: https://www.amandahammett.com/

Dragi prieteni și colegi,

Evenimentul Experiența Europeană de Vending „EVEX 2018” promite să se folosească din plin de experiența câștigată în urma ediției de anul trecut și să aducă la un loc toate sectoarele de vending și OCS (Office Coffee Services) într-o singură locație specială.  EVEX 2018 va avea loc la Sevilia, în Spania, pe 15 și 16 noiembrie.  EVEX 2018, care va include Adunarea Generală și Conferința EVA, va fi organizată în parteneriat cu Asociația Spaniolă de Vending (ANEDA). Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem la Sevilia.

Y. Carabante                                                                                                                                          E. Wetzel
Gerente                                                                                                                                                    Director General

Despre Asociația Europeană de Vending

Asociația Europeană de Vending (EVA) este o organizație non-profit înființată și cu sediul la Bruxelles, din anul 1994. Aceasta reprezintă interesele industriei de vending și ale serviciului european de cafea (OCS), în relația cu instituțiile europene și alte autorități sau organisme relevante. Membrii săi includ asociații naționale și societăți individuale din întreaga Europă. EVA reprezintă toate segmentele industriei de vending, de servicii de cafea și de distribuire de apă: producători de aparate și componente, furnizori de materii prime (cafea, ingrediente, gustări, băuturi reci, pahare etc.) și operatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*