Locație: Hyatt Regency, New Orleans, Statele Unite

Data: 12-14 noiembrie

NAMA Coffee, Tea and Water (CTW) este cel mai mare eveniment din lume care prezintă servicii legate de cafea dedicat industriei americane de servicii de profil care a ajuns la o piață de 4,25 miliarde de dolari anual. Mergeți în New Orleans între 12 și 14 noiembrie, pentru oportunități de socializare în industrie la nivel mondial și educație de profil de înaltă calitate. Găsiți toate elementele de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta și gestiona afacerea.

Toate numele mari din industria serviciilor legate de cafea se află la CTW, iar socializarea este una dintre cele mai bune modalități de a vă dezvolta afacerea. Relațiile pe care vi le faceți aici fac diferența!

CTW vă pune la dispoziție soluții de afaceri create de experți și strategii de dezvoltare a carierei, înglobate în zeci de sesiuni.

Anul acesta CTW este focusat pe educație și pe conectarea voastră cu liderii din industrie care vor împărtăși cu voi cele mai bune practici și strategii în jurul tendințelor din OCS, oportunități de creștere a micro-piețelor, tehnologii noi, ambalaje și multe altele.

Howard Behar, fost președinte a lui Starbucks Coffee America de Nord și președinte fondator al lui Starbucks International, vă va prezenta principalele linii ale filozofiei sale și principiile de leadership în prezentarea sa “Nu e despre cafea.”

Înființată în 1936, NAMA este asociația care reprezintă industria de servicii comerciale de proximitate de cca 25 de miliarde de dolari din SUA. Cu mai mult de 1.000 de companii membre – inclusiv multe dintre cele mai recunoscute branduri din lume – NAMA oferă susținere, educație și cercetare în schimbul statutului de membru al acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*