SUZOHAPP este inovator în sectorul de vending pentru componente și soluții de gestionare a numerarului. SUZOHAPP a creat o gamă completă de produse care acoperă gestionarea optimă a monedelor, bancnotelor și cardurilor (funcționalitatea fără numerar include sistemele open-loop și closed-loop). Înseamnă că, atât producătorii, cât și operatorii pot apela la SUZOHAPP ca sursă unică pentru cerințele acestora. Printre exemple se numără sistemele cu numerar și fără numerar, încuietorile, monitoarele, ecranele și butoanele – pentru a numi doar câteva.

Se pune accent pe Simplificarea procesului de sourcing (Simplifying Your Sourcing) printr-o gamă largă de produse SUZOHAPP, resurse locale și capacitate globală. Acest fapt facilitează extrem de mult achizițiile – pur și simplu, vă veți întâlni cu un expert care vă va explica detaliat cele mai recente oferte cu privire la toate componentele necesare pentru aparatele de vending, în decursul unei singure întâlniri. O singură sursă de contact, prețuri și termene de livrare excelente și, desigur, cea mai bună alegere. Clienții vor profita de echipa consolidată, proactivă și poliglotă de vânzări și asistență a SUZOHAPP. Parteneriatul dintre SUZOHAPP și clienții săi, care datează de peste 60 de ani, stă la baza succesului companiei.

Soluția ideală pentru acceptarea și plata monedelor este reciclatorul de monede Currenza C2. Currenza C2 este un reciclator performant echipat cu 6 tuburi, cu sistemul PRP (Payout Redundancy Protection) și 3 motoare separate care reduc timpul de nefuncționare și garantează securitatea în orice aplicație, crescând astfel profitabilitatea aparatului de vending. Currenza C2 asigură securitate și flexibilitate optimă, cu cel mai lung timp de funcționare dovedit. Pentru operatorii care solicită doar validarea monedelor, soluția este reprezentată de RM5 HD sau RM5 Evolution, mecanisme electronice pentru monede. Cu peste două milioane de unități instalate, popularitatea și succesul acestora vorbesc de la sine.

Pentru tehnologia de plată fără numerar, cea mai bună soluție este WorldKey – cea mai completă și fiabilă gamă fără numerar de tip închis de pe piață, grație a 5 modele diferite destinate satisfacerii nevoilor specifice ale operatorilor, și a 3 capete de citire capabile să accepte chei, carduri, etichete și autocolante într-un mod securizat și facil. Toate sistemele WorldKey sunt versatile, durabile și fiabile și garantează cele mai înalte standarde de siguranță din această categorie și o gestiune contabilă avansată.

Un nou beneficiu pe care îl implică opțiunea pentru WorldKey este Platforma WorldKey Loyalty, o soluție online care permite operatorilor să comunice direct cu utilizatorii finali, să le sporească loialitatea și să obțină siguranță. Operatorii au posibilitatea să înțeleagă obiceiurile consumatorilor și să își majoreze cifra de afaceri grație unor campanii de marketing direct. O nouă funcționalitate interesantă a acestei platforme online este reîncărcarea creditului mediului Mifare® direct online, utilizând cardul de credit. Pentru plata cu cardul de debit sau de credit SUZOHAPP oferă seria P6, un sistem open-loop fără numerar de ultimă generație.

SUZOHAPP

Odată cu recenta achiziție a liniilor de producție Coinco, SUZOHAPP își extinde portofoliul de Vending cu o gamă de soluții inovatoare de plată care include un validator de bancnote Vantage. Acesta reprezintă o soluție la cel mai înalt nivel, cu o serie de opțiuni avansate pentru cea mai îndelungată perioadă de operare. A fost proiectată special pentru nevoile domeniului de vending: securitate, flexibilitate și accesibilitate.

Doisprezece perechi de senzori pot scana mai mult dintr-o bancnotă. În plus, are trei niveluri de tehnologie anti-stringing cu protecție antifraudă. Bancnotele pot fi inserate din orice unghi dat fiind că tehnologia de tip centric drive compensează inserțiile ilegale de bancnote – creșterea acceptării bancnotelor introduse prima oară. Vantage vă garantează că bancnotele așezate una peste alta sunt păstrate în siguranță. Dispune de o Tehnologie Cashbox Lockout de nivelul trei care oferă siguranță la cel mai înalt nivel, prin blocarea completă a căii de acces a bancnotei la cutia cu numerar. Vantage acceptă și cupoane promoționale specifice operatorilor. Datorită funcționalității Teach-N-Go, tehnologia pentru cupoane permite programarea rapidă a acestora în interiorul unității. Validatorul de bancnote Vantage oferă o varietate de dimensiuni la casetele pentru numerar, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor operatorilor – sunt disponibile casete pentru numerar pentru 300, 400, 500, 700, 900 sau 1.100 de bancnote.

François Profit, Vicepreședinte Executiv Servicii Automatizate, declară că „Vantage, Currenza C2 și WorldKey sunt trioul de plată perfect pentru toate aparatele de vending pentru că garantează flexibilitate maximă pentru plăți și un grad ridicat de securitate pentru tranzacții. Aceste soluții avansate duc gestionarea numerarului la următorul nivel prin maximizarea profiturilor operatorilor și diminuarea timpului de inactivitate al aparatelor de vending!”

Noul E-PRL este un sistem brevetat de blocare de înaltă tehnologie compus din încuietori universale cu lăcașuri din inox și seturi de chei acționate autonom. Este soluția ideală pentru identificarea și controlul accesului și oferă peste 10 miliarde de combinații posibile. E-PRL este disponibil în versiuni cu cod unic sau cu coduri multiple și include gestionarea controlului accesului de la distanță cu ajutorul unui software GSN-KEY. Încuietoarea propriu-zisă este sigură și robustă, produsă din inox AISI 316, cu un strat impermeabil IP65 care nu lasă apa sau praful să afecteze încuietoarea. Disponibil în trei dimensiuni (19,5,23 și 32,3 mm), încuietoarea E-PRL este retrocompatibilă cu cele mai populare aparate de vending de pe piață. Încuietoarea nu necesită o cantitate suplimentară de energie. Securitatea este garantată prin faptul că fiecare cheie se bazează pe un sistem de comunicații inexpugnabil AES 128bit – ceea ce înseamnă că fiecare cheie este unică. Nu este necesar cablajul pentru instalare și operare. Identifică fiecare utilizator, verifică permisiunile și înregistrează fiecare operațiune. Jurnalul evenimentelor poate fi descărcat utilizând o cheie specială.

„Astăzi există și mai multe motive să alegeți E-PRL”, explică Christian Mengus, Director de Vânzări pentru România. „Noul model dotat cu Bluetooth le permite operatorilor să dețină control online asupra tuturor încuietorilor dintr-o locație aflată la distanță, chiar și de pe un telefon smart sau o tabletă. Un simplu click pentru a controla autorizările/accesările și a monitoriza fiecare operațiune. Acest model oferă funcționalități variate, inclusiv capacitatea de a crea și verifica permisiunile și reprogramarea cheilor dvs. Fiecare tranzacție poate fi monitorizată de la distanță – acordând operatorilor și mai multă siguranță și calm, oriunde s-ar afla. Acest lucru este important mai ales când automatele de vending sunt situate în locații diferite.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*