52 este o ediție interesantă, plină de informații și subiecte “la modă”.

Susanne Barrklint, Director de marketing la Barry Callebaut ne-a acordat un interviu interesant mai ales prin perspectiva românească oferită materialului, discutând la obiect reușitele și planurile acestui important concern față de piața românească de vending. În plus, Caprimo® lansează un nou ceai latte cu un gust exotic de lemongrass, răspunzând astfel la cererea consumatorilor pentru concepte de băuturi mai îndrăznețe, care inspiră. Aflați informații la zi despre ei citind materialul de Cover Story.

SUZOHAPP este inovator în sectorul de vending pentru componente și soluții de gestionare a numerarului, creând o gamă completă de produse care acoperă gestionarea optimă a monedelor, bancnotelor și cardurilor (funcționalitatea fără numerar include sistemele open-loop și closed-loop). Compania pune accent pe simplificarea procesului de sourcing (Simplifying Your Sourcing) printr-o gamă largă de produse. De ce este SUZO o companie atât de apreciată, veți afla citind materialul dedicat lor.

Ediția 2018 a Experienței Europene de Vending (EVEX) 2018 va avea loc peste câteva zile, pe 15 și 16 noiembrie, la Sevilia, în Spania. Cu peste 250 de participanți înregistrați evenimentul este realizat în cooperare de Asociația Europeană de Vending (EVA) și Asociația Spaniolă de Vending (ANEDA).

Partea a 2-a a raportului EVA privind Piața de Vending din România din 2017 o să vă ofere o imagine apropiată de realitate a ceea ce înseamnă piața românească de vending în acest moment. Datorită relațiilor extrem de bune pe care le avem cu forul european de vending suntem în măsură să vă oferim din nou, și în exclusivitate, informații extrem de interesante și de utile.

O ultimă recomandare este apariția din ce în ce mai deasă a roboților în acordarea serviciilor de vending. Uite, de exemplu, robotul Mio. El este ajutorul perfect pentru nenumărate evenimente: conferințe, expoziții, concerte și festivaluri. Veți afla detalii despre el și despre ceea ce poate face citind articolul Roboții și Vendingul.

O ediție care sperăm să vă fie de folos. Vendingul evoluează peste tot în lume cu viteză și ajută oamenii să aibă o viață mai bună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*