Faceți cunoștință cu Mio – robotul sociabil și dornic să ajute, care se plimbă pe cele mai aglomerate străzi și în cele mai aglomerate locații, cu stil și eficiență. Proiectat pentru a economisi timp și pentru a ajuta oamenii, nu poate decât să-și efectueze sarcinile în cel mai adorabil mod posibil și deci să dobândească atenția tuturor din jurul său.

Mio este ajutorul perfect pentru nenumărate evenimente: conferințe, expoziții, concerte și festivaluri. Prin livrarea, vânzarea, distrarea și efectuarea multor altor sarcini, Mio va rezolva multe probleme pentru voi. De asemenea, el furnizează o metodă eficientă și comodă pentru a prezenta și vinde tot felul de produse. Până la urmă, nimeni nu poate rezista unui asemenea agent de vânzări.

ESTE UNIC: cu ajutorul lui Mio vă puteți diferenția cu ușurință de competitori și să livrați valoare consumatorului într-o manieră originală.

ESTE ACCESIBIL: chiar dacă a fost creat cu tehnologie de ultimă generație, Mio tot este prea drăguț pentru a fi ignorat. Utilizați-l pentru a atrage consumatorii potențiali.

ESTE UTIL: Mio este dornic să vă ajute să vă creșteți vânzările, să reduceți costurile și să faceți impresie bună.

Tehnologiile lui Mio sunt un partener de încredere

Mio a primit premiul BEST STARTUP AWARD 2016 oferit de Camera de Comerț Americană. De asemenea, au primit o investiție de la unul dintre cele mai mari grupuri de retail din lume. Compania care la creat pe Mio este o companie Techstars (Rețeaua nr. 1 pentru accelerarea tehnologiei în lume).

Roboții de vending MIO

Folosesc de până la de 10 ori mai puțin capital operațional

Un robot de vending Mio poate acoperi o zonă cât pentru 10 aparate de vending și astfel necesită de 10 ori mai puțin timp pentru întreținere și inventariere.

Realizează de până la 4 ori mai multe vânzări comparativ cu aparatele de vending normale

Datorită interacțiunii proactive cu clienții, comunicarea vocală, cumpărarea din impuls și convenabilitatea pentru oameni, roboții de vending Mio cresc vânzările de până la 4 ori.

Creșteți vânzările și mai mult

Roboții de vending Mio ajung la oameni acolo unde alții nu pot: piețe, parcuri, plaje, străzi aglomerate, zone din apropierea evenimentelor publice. Acum puteți deschide locații noi care nu au fost accesibile până acum.

Este de 10 ori mai ecologic și mai bun pentru planetă

Un robot de vending Mio ține loc de 10 aparate de vending, astfel economisând multă energie valoroasă și alte resurse. De aceea, robotul Mio este ecologic și protejează mediul înconjurător.

Vă creați o imagine și o reputație mai bună

În ochii principalilor voștri acționari, imaginea companiei va crește semnificativ. Cu roboții de vending Mio, compania dumneavoastră va deveni mai inovativă, arătând că vă pasă de clienții voștri.

90% din oameni zâmbesc când văd roboții de vending Mio!

Utilizare eficientă cu implementare rapidă

Deschideți noi scopuri de utilizare pentru vending cu roboții Mio. Acum puteți deservi evenimentele publice și conferințele în cele mai convenabile momente posibile: Mio poate fi utilizat într-o singură locație pentru a prinde cel mai mare flux de clienți și apoi să fie mutat într-o altă locație în ziua următoare pentru același scop. Nu este necesară nicio locație specifică pentru aparatele de vending.

Model de colaborare atractiv

Puteți alege cel mai relevant model pentru afacerea dumneavoastră:

  • închirierea aparatelor pentru o taxă lunară + costurile de procesare a tranzacției
  • sau împărțirea veniturilor

Nu trebuie să achiziționați roboții de vending sau să aveți grijă de ei, firma producătoare se ocupă de operațiuni și de service.

Perioade de probă fără risc

Cei care se ocupă de Mio sunt dispuși să găsească un model de colaborare echitabil pe termen lung. Să aveți perioade de probă cu roboții de vending Mio și să descoperiți ce model este bun pentru dumneavoastră.

Mio este dovada vie că roboții vor deveni o prezență constantă și foarte dorită de oameni ca furnizor de servicii de vending în viitorul apropiat. Mobilitatea și atractivitatea lor îi vor face să fie din ce în ce mai prezenți în diverse locații înlocuind treptat aparatele clasice de vending.

Viitorul le aparține!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*