Avanti Markets Inc. – consolidându-și poziția ca furnizor principal de experiențe pe piața de retail neasistată din Statele Unite, Avanti Markets a introdus noi produse și îmbunătățiri inspirate proiectate pentru a ajuta industria. Avanti Markets și-a prezentat soluțiile inteligente securizate Smart N Go pentru zonele publice și cu un grad ridicat de cazuri de furt. Atât modelele inteligente securizate și cele scan-and-go pot fi configurate ca module de sine stătătoare solitare sau ca soluții de piață cuprinzătoare, combinând unități refrigerate, înghețate și la temperatura camerei cu cafea proaspătă și multe altele.

„Micro-piețele continuă să crească și să se răspândească. Consumatorii adoră capacitatea de a alege din opțiuni sănătoase, să citească ingredientele și caloriile și selecțiile de alimente proaspete,” a spus Joel Berman, președintele diviziei Smart N Go. „Dar unele locații pur și simplu și nu se potrivesc conceptului de piață deschisă – precum locațiile publice de tranzit sau locațiile care suferă de un grad ridicat de aglomerație. Acelea sunt situațiile în care soluțiile Smart N Go pot ajuta rețeaua de operatori să livreze în acele locații.”

Alte anunțuri privind noi produse includ:

  • Urmărirea fizică a inventarului – Physical Inventory Tracking, un tablou de bord și un instrument destinat detaliilor, care permite operatorilor să urmărească frecvența și acuratețea inventarului efectuat de personal în funcție de trasee și chiar și nivelul de produs. Deoarece inventarul reprezintă o investiție, operatorii trebuie să știe unde le este inventarul și doresc un număr precis în timp real. Physical Inventory Tracking permite operatorilor să depisteze probleme și blocaje, astfel încât să poată reacționa rapid.
  • Gestionarea conturilor de piață inactive. Conturile inactive sau stagnante pot reprezenta o problemă pentru datele financiare de închidere a anului. Vacanțele extinse, concediile sabatice, concediile de maternitate, concediile medicale, încetarea raporturilor de muncă – factori ca aceștia joacă un rol important în depistarea dacă un cont este utilizat în mod activ. Acest nou instrument de la Avanti Market ajută operatorii să gestioneze aceste conturi de utilizator de pe piață, să diferențieze aceste conturi stagnante de pe evidențele active.

„Aceste oferte progresive demonstrează angajamentul constat al Avanti Markets față de faptul că suntem furnizorul principal din industrie,” a afirmat John Reilly, președintele Avanti Markets. „Suntem încântați să introducem aceste produse și servicii pentru a îmbunătăți profitabilitatea operatorilor noștri.”

Sursa: vendingmarketwatch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*