Expo 24 anunta organizarea celei de-a 6-a editii a expozitiei Vending Expo, ce se va desfasura in perioada 28 – 30 mai 2019, in cadrul complexului expozitional Romexpo Bucuresti.

Pe parcursul a trei zile, Vending Expo este un punct de intalnire pentru expertii din domeniu, loc  in care sunt generate noi canale si oportunitati de colaborare in industria de vending din Romania si Europa de Est.

Vending Expo are printre expozanti distribuitori si producatori de masini automate pentru comert, cafea, bauturi si produse alimentare pentru aparatele de vending, ingrediente si componente, servicii pentru sectorul vending. Acestia va stau la dispozitie cu informatii referitoare la produsele, tehnologiile si inovatiile din domeniu in cadrul standurilor ce cu fiecare editie cresc in suprafata si calitate.

Ca potential expozant va invitam sa consultati planul actualizat al evenimentului ( http://www.vendingexpo.ro/PlanVE2019.pdf ), iar pentru informatii aditionale organizatorii va stau la dispozitie prin e-mail sau telefon.

Pentru un acces rapid in expozitie va invitam sa va inregistrati online in prealabil ( https://xtag-event.com/vendingexpo19/ ).

Expo 24 va invita sa luati parte la Vending Expo, pentru a exploata la maxim potentialul acestei industrii si al afacerii dumneavoastra, pentru a obtine noi clienti, a face schimb de experienta si, nu in ultimul rand, a gasi noi colaboratori in domeniul dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*