VENDING PARIS 2019

Locație: Paris Expo – Porte de Versailles, Pavilion 2.2, Paris, Franța

Perioada: 2-4 Aprilie 2019

Vending Paris este expoziția internațională dedicată aparatelor de distribuție automată din Paris. Printre companiile expozante se numără furnizori de aparate de vending de orice fel, dozatoare de apă, aparate de cafea, accesorii și piese pentru aparatele de vending, gustări, mese gata preparate și multe altele. Vizitatorii evenimentului Vending Paris pot aduna informațiile necesare pentru funcționarea și exploatarea aparatelor de vending etc. și pot primi sfaturi „la prima mână”.

Toți jucătorii din domeniul vendingului se întâlnesc pentru un eveniment de neratat al acestei industrii! Indiferent dacă sunteți în căutare de inovații, informații despre piață, întâlniri sau noi furnizori și broșuri, Vending Paris vă ajută să vă atingeți obiectivele. În 2019, tehnologia și spațiul digital fac parte din spectacolul numit vending. Noile sisteme de plată și interacțiune cu clientul și cele mai noi tendințe în domeniul distribuitoarelor automate vor fi și ele reprezentate la expoziție.

În anul 2017, Vending Paris a adunat laolaltă circa 100 de expozanți și 4.000 de vizitatori. 91% dintre vizitatori s-au declarat mulțumiți de vizita la Vending Paris 2017, 89% și-au exprimat dorința să vină și la ediția din 2019, iar 78% dintre vizitatori au putere de decizie în achiziții.

Vending Paris, evenimentul de top la nivel european în sectorul aparatelor de vending, se întoarce cu o ofertă de informații aprofundate de perspectivă despre o piață care valorează în jur de 2 miliarde euro în fiecare an în Franța. Cea de-a 16-a ediție va avea aproape 150 de expozanți care își vor prezenta soluțiile și noile produse/servicii unui număr de aproximativ 4.000 de vizitatori.

Punând în prezent accentul și organizând dezbateri pe tema bunăstării la locul de muncă, Vending Paris își va deschide ușa pentru prima dată companiilor care activează în acest domeniu, în special celor care îndeplinesc roluri relevante, cum ar fi directorii de resurse umane și responsabilii în domeniul „Feel Good”. Este o oportunitate perfectă de a promova vendingul ca modalitate de îmbunătățire a calității vieții la locul de muncă și de a face din fericire și optimism constante ale vieții cotidiene. Evenimentele și dezbaterile pe această temă vor avea loc pe toată durata expoziției.

Un alt reper al expoziției va fi reprezentat de a doua competiție organizată în Franța pentru cei care alimentează aparatele de vending, deschisă furnizorilor de servicii automate. Scopul este de a-i aduce în lumina reflectoarelor pe cei din spatele scenei, alături de cunoștințele și expertiza furnizorilor din spatele fiecărui aparat.

Vom primi cu brațele deschise experți și lideri ai pieței internaționale pentru discuții și dezbateri care vor pătrunde adânc în esența provocărilor pe care industria de vending trebuie să le depășească: decodarea pieței franceze și europene cu EVA (Asociația Europeană de Vending), studierea profilurilor consumatorilor cu accent pe Generația Y, contribuția cheie a vending-ului automat la bunăstarea la locul de muncă, dar și prezentări pe teme de comercializare și tehnici de marketing care pot da un impuls afacerii dumneavoastră…

Ce este important anul acesta la Vending Paris:

Cele mai noi tendințe ale pieței. Explozia mediului digital, noile sisteme de plată, intensificarea interacțiunii cu consumatorul (tehnologiile tactile, …) sau creșterea plajei de opțiuni pentru cafea și multiplicarea ofertei. Toate cele mai recente tendințe din sector vor fi descoperite la expoziție!

O ofertă completă. Conform spuselor vizitatorilor, punctele forte ale lui Vending Paris sunt:
1. Evidențierea tendințelor pieței
2. Întâlnirile cu expozanții
3. Calitatea expozanților

Piața gustărilor își confirmă creșterea sănătoasă și constantă a cifrei de afaceri. Profitați de dinamica evenimentului Sandwich & Snack Show pentru a vă prezenta compania, produsele și inovațiile către 12.000 de vizitatori comerciali.

Evenimente în cadrul Vending Paris

Anul acesta, Vending Paris este gazda unor noi evenimente antrenante! Conferințe, concursuri sau săli de expoziție. Descoperiți vendingul așa cum nu l-ați mai văzut niciodată. Pentru a doua oară, furnizorii de componente de vending se întorc! 14 candidați din 6 companii vor concura pentru a fi printre câștigătorii celei de-a doua ediții a competiției! Bunăstarea la locul de muncă. Ce înseamnă? O veți putea descoperi într-un spațiu nou dedicat integral acestei teme în cadrul celei de-a 16-a ediții a Vending Paris! Care au fost rezultatele domeniului vending în anul 2018? Cine sunt consumatorii din Europa? Ce date trebuie reținute? Tot ce trebuie să știți despre piață se întâmplă „în direct” la eveniment.

VendAsean 2019

Locație: Impact Exhibition & Convention Centre, Bangkok, Thailanda

Perioada: 19-21 Septembrie 2019

Thailanda are una dintre piețele de retail cu cea mai rapidă creștere din Asia de Sud-Est. Înfloritoarea industrie a turismului este motorul dezvoltării rapide a industriei de retail. Pe măsură ce oferta de centre comerciale devine din ce în ce mai diversificată, centrele comerciale de dimensiuni medii și mici din comunitate și cele cu scop de divertisment și modă apar rapid pe piața de retail thailandeză, cu o creștere estimată de 2.000 de aparate până în anul 2020.

Datele ne arată că în iulie 2017 Alipay intrase deja pe piața aparatelor de vending din Bangkok, Nonthaburi și Pattaya. Cele mai populare obiective științifice din Thailanda pentru turiștii chinezi sunt dotate cu 24 de aparate de vending în care plata se poate realiza cu Alipay. Atunci când turiștii cumpără alimente și băuturi, nu trebuie decât să scaneze codul QR la aparatele de vending prevăzute cu opțiunea Alipay pentru a plăti; numărul acestora va crește până la 500 în următorii trei ani.

KASIKORNBANK (KBank, Kaitai Bank), cel mai mare grup bancar al Thailandei, a postat recent pe site-ul web oficial faptul că banca a stabilit detaliile colaborării cu Alipay, o companie de retail thailandeză, și SUN 108 Co., Ltd., un operator de aparate de vending, pentru a lansa astfel de aparate de vending care se așteaptă să ofere servicii celor 9,8 milioane de turiști chinezi așteptați anul acesta.
Directorul General al SUN 108, Vathit Chokwatana, a susținut că cele mai populare atracții turistice din Thailanda, cum ar fi Bangkok, Nonthaburi și centrul comercial din Pattaya, sunt dotate cu aparate de vending care permit plata prin Alipay.
La fel ca în China, întreaga regiune a Asiei de Sud-Est se bucură de standarde de viață ridicate mulțumită dezvoltării economice care, la rândul ei, conduce la preferințe mai diversificate ale clienților în industria băuturilor. Odată și cu creștere costului forței de muncă, aparatele de vending sunt din ce în ce mai mult în atenție drept canal de vânzare a băuturilor. Fuji Electric face în prezent demersuri pentru ca subsidiarele sale din Thailanda și Singapore să desfășoare activități de marketing și vânzări în scopul extinderii liniei de activitate cu aparate de vending pe piața Asiei de Sud-Est. Compania a început asamblarea și producția de aparate de vending pentru băuturi și produse alimentare în fabrica sa de producție din Thailanda în anul 2014 și a continuat cu înființarea unei companii care să exploateze aceste aparate în Thailanda, în iunie 2016, pentru a dezvolta și mai mult piața aparatelor de vending. În prezent, odată cu retragerea Kubota de pe piața aparatelor de vending, Fuji Electric intenționează să își extindă activitățile în acest sector consolidându-și pozițiile în Asia de Sud-Est prin achiziționarea PTMS și participarea la prima expoziție de vending în regiunea ASEAN – Vend ASEAN 2019.

Ce oferă VendAsean 2019:

Aparate de vending și echipamente de autoservire:
1. Toate tipurile de aparate de vending;
2. Magazine cu autoservire unde sunt comercializate băuturi, produse alimentare și alte produse de necesitate curentă;
3. Cabine foto, stații de încărcare, spălătorii, aparate de plată și alte echipamente cu autoservire în spații publice;
4. Sisteme de plată și tehnologii pentru aparatele de vending: Colectoare de monede, recipiente de monede, carduri IC fără contact, sisteme de plată fără numerar, aparate POS, dispozitive de numărare a banilor, aparate de schimb automate, etc.;
5. Sisteme de monitorizare la distanță, sisteme de comunicare fără fir, GPS, aplicațiile de tip e-business etc.;
6. Terminale și soluții de autoservire, aparate de plată cu cardul cu autoservire, aparate de interogare cu ecran tactil, ATM-uri mobile, portofele pe telefon, etc.;
7. Piese din tablă, arcuri, încuietori, butoane, întrerupătoare și alte accesorii pentru aparatele de vending;
8. Aparate de cafea și consumabile pentru birouri.

Produse de autoservire
1. Echipamente de autoservire, inclusiv terminale de servicii informative cu senzori și interactive, kiosk-uri de autoservire, aparate ATM, aparate de interogare în regim de autoservire, plăți cu cardul în regim de autoservire, aparate pentru verificare și bilete de transport în regim de autoservire, aparate de ghidare în regim de autoservire, etc;
2. Aparate în scop recreativ în regim de autoservire, aparat de loterie în regim de autoservire, spălătorii în regim de autoservire, sisteme de depozitare a bagajelor în regim de autoservire, sisteme de încărcare în regim de autoservire, sisteme de plată în regim de autoservire, sisteme de check-in în regim de autoservire, sisteme de interogare biblioteci în regim de autoservire, aparate multifuncționale de încărcare în regim de autoservire și facilități publice;
3. Echipamente de tipărire în regim de autoservire, echipamente de imprimare facturi și coduri de bare, ecrane tactile LCD, sisteme PC integrate cu ecran, soluții de contact, plăci de bază pentru comandă industrială, echipamente de vânzare piese în regim de autoservire, sisteme de afișaj, unități centrale de procesare, tastaturi, trackball, trackpad, receptoare telefonice, dispozitive de supraveghere video, alte produse și accesorii pentru echipamente periferice;
4. Furnizori de echipamente terminale pentru plăți mobile, tehnologia RFID de citire a cardurilor, carduri inteligente cu contact, carduri inteligente fără contact, carduri cu interfață duală, carduri cu bandă magnetică, module de plată cu telefonul mobil, cipuri de plată pentru telefoane mobile, cipuri RF, cititoare de carduri RFID-SIM pentru plăți cu dispozitive mobile, cititoare cu frecvență duală, identificare fără fir, comunicare fără fir, coduri QR, certificate electronice, plăți și alte mijloace electronice, tastaturi metalice pentru introducerea parolelor;
5. Dezvoltatori de aplicații software, dezvoltatori de conținut, furnizori de echipamente hardware complete, furnizori de sisteme la cheie, firme de închiriere echipamente, tehnologii de comunicații/conectivitate în rețea, tehnologii de acces public la Internet, servicii de întreținere a echipamentelor și monitorizare de la distanță, asistență tehnică, servicii industriale, consultanță de specialitate, publicații, mass-media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*