Pornim un nou an împreună cu voi, cititorii noștri, și ca de fiecare dată încercăm să facem o scurtă auto-analiză. Înființați în 2011 iată-ne ajunși în al optulea an de existență rezistând ca revistă de specialitate pentru o industrie în plină dezvoltare dar care are nevoie urgentă de reglementare. Pe unii îi sperie cuvântul ăsta, dar să fie convinși că într-acolo mergem…Vom vedea ce va fi. Nu vrem să fim patetici și să ne exprimăm speranța că va fi mai bine în acest domeniu, încercăm să acceptăm lucrurile așa cum vin.

Prima ediție a primăverii vine cu o ediție plină de subiecte interesante și subiectul principal este cel din Cover Story acolo unde vă prezentăm un interviu interesant oferit de dl. Anton Vlad, organizatorul lui Vending Expo, ocazie cu care veți afla ce noutăți v-au fost pregătite în perioada 28-30 Mai la Romexpo. Piața de vending se află în plin proces de maturizare, iar expoziția de vending a României, Vending Expo, confirmă acest lucru. Cu o suprafață expozițională mai mare și cu un număr de vizitatori estimat mai mare ca în 2017, expoziția de vending din acest an se pregătește de marele salt în a devenii evenimentul regional principal în industria de vending pentru Europa de Est. Vending Expo 2019 se anunță ca fiind cea mai de succes expoziție de vending organizată până acum în România. Ne vedem acolo!

Vă oferim ultima parte a raportului de țară privind piața de vending din anul 2017 din România. Veți găsi informații foarte interesante despre vendingul din România. Totul datorită sprijinului acordat de EVA (European Vending Association).

Piața aparatelor de vending inteligente va înregistra o creștere de 15%, atingând 30 de miliarde de dolari până în 2024. Piața aparatelor de vending inteligente se confruntă cu o creștere ridicată datorită dezvoltării mai intense de către producători a soluțiilor eficiente din punct de vedere energetic, care vor ajuta companiile să își reducă amprenta de carbon. Vă invităm să citiți mai multe despre acest subiect interesant la articolul dedicat.

Serialul dedicat puterii lui NFC a ajuns la episodul 6. În acest număr veți găsi lucruri foarte interesante despre rolul lui Near Field Communication în combaterea contrafacerii la nivel planetar!

Acestea sunt doar câteva dintre recomandările noastre însă Vending Inside 53 vă oferă mult mai multe subiecte valoroase și obligatoriu de citit pentru a rămâne informați și updatați la zi cu toate datele despre industria de vending de la noi și din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*