Peste 350 de participanți din industria de vending europeană și din industria OCS s-a întrunit la Sevilla pe 15 și 16 noiembrie pentru o ediție EVEX 2018 de mare succes.


Ediția 2018 a lui European Vending Experience „EVEX” a adus împreună un număr impresionant de actori ai industriei pentru două zile de conferințe educaționale, oportunități de rețea unice și o expoziție comercială extinsă.

În acest an, EVEX a fost organizat de către EVA în colaborare cu Asociația Spaniolă de Vending (ANEDA) și mai bine de 350 de participanți din 22 de țări s-au întâlnit sub soarele strălucitor din orașul spaniol, Sevilla.

Întrunirea Anuală a Adunării Generale a EVA a lansat EVEX înaintea conferințelor educaționale și sugestive, adresând două teme diferite. Prima conferință susținută de trainer-ul și lectorul Küppers a furnizat o motivație cu privire la cum să lucrăm și să trăim cu entuziasm. El a evidențiat faptul că societățile trebuie să-și inspire personalul să fie creativ și să pună pasiune în munca de zi cu zi, în timp ce fiecare în parte trebuie să aibă o atitudine deschisă față de provocările și schimbările care, inevitabil, vor avea loc. A doua conferință, susținută de „Traducătorul Milenar” Amanda Hammett, s-a concentrat asupra cerințelor milenarilor și asupra modului în care societățile ar trebui să se adapteze pentru a se asigura că rămân atractive tinerilor angajați și persoanelor care își caută un loc de muncă. Mai departe, conferința a explicat schimbările esențiale care vor avea loc în cadrul acestui loc de muncă al noii generații.

Ca noutate în cadrul ediției EVEX din acest an, expoziția comercială bine-cunoscută a avut loc în ambele zile ale evenimentului, asta însemnând că și după-amiaza primei zile a fost dedicată socializării și întâlnirilor de afaceri printre standurile celor 50 de sponsori EVEX.

În seara zilei de 15 noiembrie a avut loc o cină de Gală culturală într-o fermă tipic andaluziană (Andalusian hacienda), care a început cu un spectacol minunat și creativ cu flamenco și cai. Dineul a furnizat un fundal decernării prestigioaselor premii EVEX Awards, care au fost votate de către participanți prin aplicația oficială a evenimentului. În cadrul a ceea ce s-au dovedit a fi două concursuri strânse, suntem încântați să anunțăm câștigătorii EVEX Awards 2018:

  • Aparatul de Vending al Anului – Kitul inteligent de vending de la AAEON, Invenda Group, Selecta și Visa
  • Sistemul de Plată al Anului – Onyx de NAYAX.

În dimineața zilei de 16 noiembrie a avut loc un atelier de lucru susținut de Amanda Hammett, moderat de Javier Arquerons, în care au fost intervievați consumatori tineri dintr-un număr de țări cu privire la utilizarea aparatelor de vending de către aceștia, nevoile și cererile lor de cumpărare, și ce consideră ei că ar crește afacerea și vânzările de vending în rândul colectivului lor. A urmat un atelier de lucru foarte interesant și interactiv cu privire la conceptele Office Coffee Service (OCS) susținut de Marvin Van Dijken (Crane MS) din partea Comitetului EVA OCS, iar acesta le-a permis participanților să își spună părerea cu privire la viitoarea carte albă a comitetului asupra acestui segment în creștere al industriei, în timp ce au aflat mai multe despre diverse potențiale strategii de afaceri.

Restul timpului rămas în cadrul evenimentului EVEX a fost dedicat expozițiilor comerciale, oferindu-le sponsorilor o altă șansă de a promova produsele și să facă și afaceri.

Suntem foarte recunoscători pentru susținerea activă primită de către o gamă variată de membri EVA și ANEDA, care chiar au făcut ca EVEX să fie ceea ce a fost:

Sponsor Diamond:

GREFUSA

Sponsori Gold:

SOLAN DE CABRAS, CPI, NAYAX, CCV, BIANCHI INDUSTRY, INGENICO, EVOCA GROUP.

Sponsori Silver:

BRITA Iberia, NESCAFE, SOLAN DE CABRAS, VELARTE

Sponsori Bronze:

AAEON, APLIVEN, AST International, AZKOYEN, AZTEK,

BWT (Water + More), CAFES TEMPLO, CASTLES TECHNOLOGY,

COFFEE AND DRINKS, COGES, COVIM,

CRANE MERCHANDISING SYTEMS, CUTOS MOBILE,

DE JONG DUKE, DEK, DIMOCO VENDING, ETNA COFFEE EQUIPMENT

FAS, FRUEAT, GULLON, H2O DIRECT, HUG -WITSCHI, ILSTANT

KERRY Iberia, LAQTIA, LAVAZZA, MIKROLAB, NEXUS MACHINES

PAYTEC, PAYTER, PELICAN ROUGE COFFEE ROASTERS,

POST LUXEMBOURG, RED BULL, SANDENVENDO, SITAEL

SUZOHAPP, TELEVEND, VENDMAN, WORLDLINE.

EVA și ANEDA sunt extrem de încântate pentru susținerea și feedback-ul imediat primit față de această ediție a EVEX. Datele și locația pentru ediția EVEX 2019 vor fi comunicate în timp util.

Câștigătorii EVEX Awards 2018 au fost:

  • Aparatul de Vending al Anului – Kitul inteligent de vending de la AAEON, Invenda Group, Selecta și Visa
  • Sistemul de Plată al Anului – Onyx de NAYAX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*