Vending Expo 2019 se anunță ca fiind cea mai de succes expoziție de vending organizată până acum în România.

Vă prezentăm un interviu interesant oferit de dl. Anton Vlad, organizatorul lui Vending Expo, ocazie cu care veți afla ce noutăți v-au fost pregătite în perioada 28-30 Mai la Romexpo. Piața de vending se află în plin proces de maturizare, iar expoziția de vending a României, Vending Expo, confirmă acest lucru. Cu o suprafață expozițională mai mare și cu un număr de vizitatori estimat mai mare ca în 2017, expoziția de vending din acest an se pregătește de marele salt în a devenii evenimentul regional principal în industria de vending pentru Europa de Est.


Ce noutăți aduce ediția a 6-a de Vending Expo față de cea precedentă?

Principala noutate este faptul că expoziția se va desfășura într-un pavilion cu o suprafață superioară celei de la ediția precedentă, aceasta fiind generată automat de suprafața crescută a standurilor.

Se văd mai multe nume noi în rândul celor care vor expune anul acesta? Care ar fi cauza acestui plus?

Cred că este vorba de maturizarea expoziției, precum și de atragerea unui număr important de vizitatori de specialitate, număr ce a crescut de la o ediție la alta. Expozițiile trec la un moment dat de la stadiul de formare inițială la stadiul de maturizare, iar Vending Expo România a făcut acest pas la ediția din 2017.

De ce ar trebui să expună firmele la Vending Expo? Care ar fi avantajele?

Așa cum s-a văzut la ediția anterioară, multe persoane implicate în industria de vending din România sunt prezente în calitate de vizitatori. Evident, potențialul stabilirii unor noi relații de afaceri este principala motivație, dar și consolidarea relației cu clienții vechi.

Ce urmează să găsească vizitatorii la Vending Expo în acest an? Care sunt zonele din industrie care vor fi prezente cu stand cu preponderență?

Majoritar vor fi prezente automatele de vending, dar și serviciile adiacente, precum  consumabilele, vor ocupa o poziție importantă.

Cum crezi că a evoluat piața de vending în ultimii 2 ani?

Piața s-a dezvoltat și sper ca trendul să se mențină, deși actuala imagine generală a mediului de afaceri proiectează o imagine incertă pentru economia României în următorii ani.

Care este ponderea firmelor străine în total expoziție? Există interes în continuare din partea lor să participe la Vending Expo?

Firmele străine sunt prezente în expoziție ca și la edițiile anterioare. Notabilă este decizia Nestle de a participa la ediția 2019, ca exemplu al interesului extern actual față de piața românească.

În continuare sunt unele companii importante din această industrie care nu acordă atenția cuvenită lui Vending Expo. De ce crezi că încă există această reținere?

Este prematur să vorbim despre interesul anumitor companii, întrucât în momentul realizării interviului suntem în perioada de contractare a spațiilor. Dacă anumite companii vor arăta în continuare rețineri, pot să mă gândesc la mărimea bugetelor sau a deciziei de distribuție a acestora. În privința eficienței participării, dovadă stau declarațiile expozanților culese de revista dumneavoastră la edițiile anterioare.

Dacă ar fi să faci un pariu crezi că Vending Expo 2019 va reuși să atragă mai mulți vizitatori ca acum 2 ani?

În mod cert răspunsul este afirmativ. Motivarea răspunsului vine din faptul că de-a lungul celor aproape 20 de ani de experiență în domeniul expozițiilor, concluzia este că suprafața mărită și numărul crescut de expozanți atrage de la sine un număr crescut de vizitatori.

Care sunt preocupările voastre ca organizator pe termen scurt și mediu cu Vending Expo? Ce vă propuneți pe viitor?

Preocuparea principală este evident creșterea expoziției, prin această creștere urmărind inclusiv stabilirea poziției de eveniment regional principal în industria de vending pentru Europa de Est.

Alte informații despre Vending Expo 2019:

Vending Expo are ca expozanți distribuitori și producători de mașini automate pentru comerț (alimentare, băuturi, cartele, bilete), componente pentru aparatele de vending, servicii pentru sectorul vending.

• Automate pentru alimente
• Automate pentru băuturi
• Producători și distribuitori de cafea
• Ingrediente pentru distribuitoare automate
• Sistemele de plată şi sisteme de comunicaţii
• Produse de unică folosinţă (pahare, plastic, etc)
• Producătorii de componente pentru automate (băuturi, alimente, ţigări şi alte componente)
• Accesorii şi piese de schimb pentru distribuitoare automate
• Info chioşcuri
• Sistemele de siguranţă
• Software specializat

Informații pentru vizitatori:

–          Pentru un acces rapid în expoziție al vizitatorilor este recomandată înregistrarea online pe site-ul www.vendingexpo.ro

–          Programul de vizitare pe zile este următorul:

28 mai (marți) / orele 10.00 – 17.00
29 mai (miercuri) / orele 10.00 – 17.00
30 mai (joi) / orele 10.00 – 15.00

–          Există 2000 de spații de parcare  amenajate care vă asigură confortul și siguranța autovehiculelor pe toată perioada de desfășurare a expoziției.

Informații pentru expozanți:

Expoziția va avea loc în pavilioanele C4 și C5.

Amenajare standuri

25 mai 2019 / 08.00 – 20.00
26 mai 2019 / 08.00 – 20.00
27 mai 2019 / 08.00 – 20.00

Deamenajare standuri

30 mai 2019 / 15.00 – 22.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*