Vendex Midlands 2019, Birmingham, Regatul Unit

Locație: The National Motorcycle Museum

Perioada: 9 aprilie 2019

Vendex este o expoziție de o zi pentru industria de vending ce se organizează de 16 ani și care are un succes din ce în ce mai răsunător în fiecare an. Este cunoscut ca evenimentul unde industria achiziționează fie aparate, ingrediente, produse sau bunuri și servicii.

Înființat în 2003, Vendex este principalul eveniment destinat industriei de vending din Regatul Unit. Acesta atrage cumpărători serioși, interesați sau curioși să vadă cele mai recente inovații oferite de producătorii de automate de vending, furnizorii de ingrediente și distribuitorii de produse, echipamente și servicii asociate, împreună cu mărcile de renume. Vendex a devenit o expoziție cu adevărat internațională, care atrage expozanți și vizitatori din întreaga lume. La fel ca multe alte povești de succes, Vendex a pornit de la origini relativ umile, dezvoltându-se și adaptându-se odată cu schimbările industriei, al cărei rol este de a servi. Vendex asigură în mod consecvent o zi care are semnificație, care merită, plăcută și profitabilă, atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori. Deși expoziția s-a dezvoltat și s-a extins de-a lungul anilor, a rămas fidelă principiilor sale fundamentale de a oferi un bun raport calitate-preț, într-un format fără redundanțe. Vendex este un eveniment de networking foarte apreciat, ce se bucură de o atmosferă convivială, dar și entuziasmantă. În doar o singură zi, industria de vending poate face ceea ce știe mai bine – afaceri profitabile, într-un mediu prietenos. Vendex este locul perfect pentru a aduce împreună vânzători și cumpărători serioși. Industria de vending valorează 1,5 miliarde £ pe an și reprezintă o ramură valoroasă a sectorului de retail tradițional, ceea ce înseamnă o șansă ideală de a vă dezvolta afacerea.

Industria de vending, care include și micro-piețele, se găsește în numeroase locații, deci poate oferi o excepțională expunere pentru marca dvs.

Vendex diferă de asemenea față de multe alte târguri, în sensul că face tot ce îi stă în putință pentru a facilita participarea vizitatorilor. La Vendex, parcarea este gratuită, accesul este gratuit, internetul Wi-Fi este gratuit și, în plus, oferim vizitatorilor un mic cadou și un prânz gratuit. Standurile Shell Scheme sunt adânci de 2 metri și au, la alegere, 2, 3, 4 și 6 metri lățime și sunt taxate cu 185£ per metru pătrat, inclusiv covorul, lambriurile și plăcile cu denumiri.

China International Self-service, Kiosk and Vending Show 2019

Locație: Shanghai New International Expo Center

Perioada: 25-27 aprilie 2019

[0][0]

Evenimentul China International Self-service, Kiosk and Vending Showși Evenimentul Shanghai International Smart Retailing Show (CVS) reprezintă o expoziție profesionistă care are scopul de a furniza o platformă pentru a aduna aparate pentru autoservire, produse pentru vending, accesorii pentru aparate, soluții complete și servicii pentru hoteluri, mall-uri, clădiri de birouri, spitale și toate celelalte spații comerciale. Mai mult, CVS adună aplicații inteligente, produse, furnizori sub un singur acoperiș și îi strânge laolaltă pe jucătorii cheie din industria de retail inteligent. În plus, CVS colaborează cu firme cu reputație și se străduie să contribuie la dezvoltarea industriei de retail inteligent.

Expunerea va prezenta diferite produse, inclusiv terminale și soluții de autoservire, sisteme de vending comprehensive, sisteme de identificare a valutei, echipament de imprimare autonom, echipament pentru terminalul de plată prin dispozitivul mobil, cititor de carduri inteligent, accesorii și servicii asociate aparatelor de vending.

CVS va avea ca scop prezentarea celei mai noi tehnologii, găzduirea celui mai valoros forum pe comunicații tehnice și lansarea unui eveniment internațional uriaș cu cea mai mare influență asupra industriei de vending și autoservire.

16 ani de istorie, 25.000 m2 de expoziție, peste 100 de asociații și parteneri media și peste 300 de branduri care expun.

http://www.chinavending.com.cn/en-us/gallery

Expoziția Europeană pentru Cafea, Ceai și Băuturi carbogazoase 2019

Locație: Olympia London, Central Hall, Londra, Regatul Unit

Perioada: 21-22 Mai 2019

Evenimentul Expoziția Europeană pentru Cafea, Ceai și Băuturi carbogazoaseeste singurul eveniment comercial care este devotat 100% vânzărilor profesionale de băuturi – cafea, ceai și băuturi carbogazoase – de-a lungul întregului spectru de servicii de alimentare, de la cafea, cafenele și hoteluri și restaurante, furnizori contractați pentru alimentație, spațiile comerciale destinate activităților de relaxare, sectorul turistic, cafenele, baruri și birouri. Această piață este uriașă și în creștere, iar aceste vânzări de băuturi au de obicei cele mai bune marje de profit. Nu este de mirare că acest eveniment are cea mai mare rată de creștere a ospitalității din Europa! 

Ca majoritatea sectoarelor înfloritoare care se confruntă cu o paletă de consumatori tot mai critici, actorii cheie trebuie să fie mereu cu un pas înainte atunci când vine vorba de inovații ale echipamentului, boabe, ceaiuri, arome, varietăți de băuturi carbogazoase și aparate de servit. Acestea sunt lucrurile pe care le aduce evenimentul Expoziția Europeană pentru Cafea, Ceai și Băuturi carbogazoase! Reușește să ajungă la inima industriei și aduce cumpărători și factori de decizie.

Expoziția Europeană pentru Cafea, Ceai și Băuturi carbogazoaseeste locul unde se întrunesc, cumpără, relaționează, învață și se inspiră adevărații factori de decizie și unde își duc afacerile la următorul nivel, prezentând expozanți cu o platformă puternică pentru a câștiga noi clienți, furnizând o expoziție unică ce dispune de multe alte atracții, inclusiv o conferință care te inspiră și un program demonstrativ.

Odată cu expoziția, va acea loc și un program de conferință GRATUIT și care îi va inspira pe cei prezenți, având o listă de vorbitori merituoasă.  Pe lângă programul de conferință, există și o gamă variată de opțiuni ca Barista Masterclasses, Roastery Masterclass LIVE, Tea Quarter (salonul de ceai) și Soft Drinks Pavilion (pavilionul băuturilor carbogazoase), toate NOI în 2019.  Toate acestea și alte nenumărate oportunități de relaționare, inclusiv programul VIP și Brita Lounge.

O expoziție, un program de conferință, demo-uri, relaționare, premii – noi abordări, noi moduri de gândire, furnizori inovativi, într-un singur loc, la o anumită dată, sub un singur acoperiș. 

De ce să expuneți?

 • Cunoașteți noi potențiali clienți
 • Întâlniți-vă cu clienții existenți pentru a întări relațiile
 • Cunoașteți și încheiați afaceri cu alți expozanți
 • Lansați noi produse și servicii
 • Capturați noi date pentru a spori baza dumneavoastră de date de clienți
 • Sporiți conștientizarea companiei sau a mărcii
 • Beneficiați de campania de marketing extensivă a evenimentului

Acest eveniment este destinat exclusiv factorilor de decizie și persoanelor cu influență responsabile de achiziționarea și specificarea produselor și echipamentelor asociate cafelei și ceaiului, băuturi carbogazoase și accesorii relevante.  Baza noastră de date cu vizitatori unică este cea mai modernă. Toate numele sunt preluate și verificate individual de către una dintre cele mai bune operațiuni de date, cu ani de experiență în domeniu.

Vizitatorii vor fi:

 • Grupuri de restaurante
 • Francize de alimente și băuturi
 • Operatori de hoteluri
 • Spații comerciale retail: magazine, supermarketuri, mall-uri
 • Operatori de complex turistic
 • Brutării
 • Biblioteci
 • Librării
 • Muzee și galerii
 • Achiziții de linie aeriană
 • Operatori de autostrăzi și zone de servicii
 • Comercianți en-gros și distribuitori
 • Magazine de cafea/cafenele
 • Spații comerciale pentru servicii alimentare nespecializate  
 • Pub-uri și cluburi
 • Lanțuri fast food
 • Operatori de servicii de recreere
 • Firme de catering prin contract
 • Unități educaționale și sanitare
 • Birouri comerciale/spații de lucru
 • Centre pentru grădini
 • Platforme de transport – stații de tren, aeroporturi
 • Achiziții pentru nave de croazieră
 • Centre pentru prăjire (boabe de cafea)
 • Sectorul de vending

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*