Un nou număr de Vending Inside este gata pentru dumneavoastră. Aveți subiecte incitante și de interes, unele noi, altele făcând parte din deja tradiționalele noastre seriale.

Am ales ca pentru această ediție să nu prezentăm încă păreri și reacții la controalele ANPC și DSVSA efectuate în cadrul industriei noastre așteptând ca lucrurile să se mai liniștească puțin.

Pentru că iubim cafeaua veți vedea o mulțime de materiale dedicate cafelei! Iar vendingul românesc chiar are nevoie de o cultură a cafelei de calitate…

În articolul de Cover Story veți descoperi lucruri noi despre ceea ce înseamnă gustul unui clasic fără vârstă, Caprimo©! De aproape 30 de ani, Caprimo© reprezintă un nume în industria de vending care rezonează cu răsfățare pură. Marca a revoluționat piața aparatelor de vending cu băuturile sale gata preparate, formulele instant delicioase și le-a prezentat fanilor săi o mulțime de premiere savuroase. Caprimo© a fost prima marcă ce a dezvoltat cappuccino gata preparat instant și, datorită succesului său răsunător, a creat o gamă de cappuccino aromate care oferă clienților exact ceea ce își doresc: arome neexplorate, senzații de gust copleșitoare și o clipă de plăcere pură.

Pelican Rouge își face intrarea în premieră în paginile revistei noastre! Celebrul brand francez este distribuit oficial în România de Dual Vending Srl. Pelican Rouge reprezintă un concept de cafea care pune pe primul loc experiența acumulată în timp și calitatea. Fiecare blend Pelican Rouge este rezultatul creativității, profesionalismului și atenției.

Cunoaștem cu toții seriozitatea și performanța produselor Rolim Sat Vending. Compania a început anul cu o mutare într-un sediu nou, mult mai mare și mai modern, iar în acest an și-a propus să se concentreze pe a promova produse de o calitate superioară, ca și până acum, și în acest sens și-au îmbogățit portofoliul cu încă o ciocolată cu un procentaj de 57% pudră de ciocolată! Au făcut acest pas și în urma numeroaselor solicitări pentru o ciocolată cu un conținut cât mai mare de cacao. Aflați mai multe despre noutățile Rolim chiar de la directorul de vânzări, dl. Alexandru Popescu.

Specialistul nostru în probleme de ecologie, management și legislație a pieței de deșeuri și ambalaje, Laurențiu Neacșu, vă propune două teme de super-interes: De ce s-a blocat piața deșeurilor de ambalaje în 2019? și Cum alegem un OTR de ambalaje în 2019? Neapărat de citit!

Una din cele mai mari provocări în ceea ce privește securitatea cibernetică în industria de vending în acest moment este cea dedicată lui Internet of Things (IoT). Am pregătit un articol celor interesați de genul acesta de subiect.

O ediție frumoasă, cu subiecte diverse și interesante. Sper să o apreciați! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*