Pelican Rouge reprezintă un concept de cafea care pune pe primul loc experiența acumulată în timp și calitatea. Fiecare blend Pelican Rouge este rezultatul crativității, profesionalismului și atenției.

Gustul extraordinar și oamenii extraordinari sunt inima și sufletul brandului. Ne mândrim cu “rădăcinile” noastre belgiene. O cultură cunoscută pentru gusturile rafinate. Profesioniștii noștri dedicați au perfecționat o gamă largă de produse pentru a satisfice gusturile din toată lumea. Ne asigurăm că fiecare espresor obține ce este mai bun din fiecare boabă de cafea.

Cafea Boabe Pelican Rouge Distinto

Cafeaua boabe Pelican Rouge Distinto este un amestec de cafea Arabica 30% și Robusta 70%. Aceasta este ambalată în pungi de cate 1 kg care vin în baxuri ce cântăresc 8 kilograme.

Cafea boabe Pelican Rouge Blend 1863

Cafeaua boabe Pelican Rouge Blend 1863  conține cafea Arabica 100%. Aceasta este ambalată în pungi de câte 1 kg care vin în baxuri ce cântaresc 8 kilograme.

Gama ICS cupride o largă selecție de băuturi calde și produse adiționale. Cu un gust excelent produsele au fost concepute cu atenție pentru a fi folosite în aparatele de cafea.

Lapte Bebida Blanca Rica

Laptele instant ICS Bebida Blanca Rica este un preparat cu gust de lapte. Destinat exclusiv aparatelor de vending, cu ajutorul căruia se pot prepara băuturi calde cu lapte, cu doar 5 gr se obține o cafea cu lapte perfectă pentru a începe o zi minunată.

Cappuccino Irish ICS

ICS Cappuccino Irish cu aromă de whisky este un preparat de tip cappuccino instant, cu lapte și cafea, dar cu o aromă delicată de whisky. Gustul  renumitei  Irish Coffee, însă fără alcool, poate fi obținut acum și de la automatele de cafea.

Distribuitor oficial în România

Dual Vending SRL,  tel 021 2241948 tel mobil 0730 098 733, www.automatedecafea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*