Domnul Stelian Malita, proprietarul Rose Caffe, a dorit să vă prezinte în mod direct, personal, afacerea sa. Nu e ușor să faci asta, dar când te dedici cu pasiune unei activități așa de frumoase ca producerea cafelei îți dai seama cât de mult îți place acest lucru și cât de multe poți spune despre tine. Este aproape ca o autodescoperire… Iar celor de la Rose Caffe le place să “bucătărească” cafeaua, să o prepare într-un mod special, așa cum numai ei știu. Gustul cafelei este cel mai important lucru, iar Rose Caffe prin acest lucru iese în evidentă, prin obținerea unei cafele personalizate și în trend cu gusturile actuale ale consumatorilor.

Mă bucur să fim prezenți în preajma sărbătorilor în revista dumneavoastră, prilej cu care dorim să transmitem cititorilor dumneavoastră Sărbători Fericite și să le oferim o ceașcă de cafea de cea mai bună calitate pe care să o servească cu familia după masa de Paște.

În plicul de cafea distribuit prin acest număr de revistă găsiți cel mai nou produs al nostru, un mix de 4 tipuri de  cafea 100% Arabica, prăjit ușor, iar dacă vă satisface gusturile și vi se pare interesantă, îl găsiți în magazinele Selgros din toată țara.

Tendințe

Tendința pieței de cafea merge către cafeaua mono-origine și sunt câteva cafele de calitate superioară care pot fi consumate singure cum ar fi Columbia Supremo, Ethiopia Sidamo, India Plantation, Brazilia Eurodulce, India Parchement, sortimente pe care le găsim în depozitul nostru și pot fi produse la cererea clienților.

Cafeaua care ni se potrivește

Lumea vrea să încerce gusturi noi sau să își facă singuri amestecurile preferate. Consumată pe sortiment, dacă ai un gust rafinat poți să găsești caracteristicile fiecărei cafele și să faci un mix de gusturi al tău.

Noi nu facem așa, în ultimi 12 ani de când activăm în acest sector ne-am informat și ne-am pregătit să putem produce o cafea la cererea clientului, sau să o personalizăm în urma unei discuții cu acesta.

Deținem fișe cu calitățile și tendințele de gust la fiecare  sortiment de cafea cu care lucrăm, tip  și timp de prăjire recomandat, combinații și tipuri de cafele cu care poate fi amestecat.

Tehnologie superioară în pregătirea cafelei

Tehnologia pe care o avem ne permite să oferim clienților o cafea curată, prăjită uniform, fără diferențe de prăjire de la un lot la altul.

Nu putem satisface gusturile tuturor clienților și nu cred că cineva poate face acest lucru, de aceea clienții au posibilitatea de a încerca mai multe tipuri și mărci de cafea să vadă ce li se potrivește.

4 tipuri și gusturi de cafea sub marca Rose Caffe

Noi deținem patru tipuri și gusturi de cafea sub marca Rose Caffe pe diferite segmente de preț care pot fi găsite în magazinele Selgros. Majoritatea sunt bine prăjite, și pot fi identificate ca produs în funcție de procentele de amestec dintre Arabica și Robusta. Nu avem mono-origini, toate sunt amestecuri de două sau mai multe tipuri de cafea diferențiate prin culori: roșu la 100% Robusta, albastru la 80% Robusta cu 20% Arabica, verde la 60% Robusta cu 40% Arabica și pachetul de hârtie hand made, produs nou 100% Arabica.

În prezent lucrăm cu opt sortimente de cafea pe care le avem tot timpul în depozit, dar putem aduce și prelucra la cererea clienților orice sortiment.

Ne vedem la Vending Expo

În perioada 28-30 Mai vom fi prezenți la VENDING EXPO 2019 cu un stand de prezentare unde vom rula un film cu procesul de producție al cafelei în fabrica noastră și unde vor putea fi degustate mai multe tipuri de cafea, amestecuri și mono-origini prăjite diferit.

Producția cafelei este de fapt o bucătărie din punctul meu de vedere, eu așa mă văd – un bucătar care mai pune un ingredient, mai reglează temperatura cuptorului, încearcă să scoată un produs al lui, personalizat; nu o să reușim niciodată să facem gustul perfect pentru toată lumea, dar asta vom încerca să facem tot timpul.

Performanță

Satisfacția este foarte mare când reușești să faci un produs care la o degustare în concurență cu mărci consacrate în piață iese pe primul loc și este ales de client pe bază de gust și calitate, nu pe bază de imagine sau notorietate, iar aici avem performanțe deosebite, avem clienți pentru care facem mărci proprii care au reușit să pătrundă în cafenele și rețele de cafenele în malluri, centre comerciale și pe bulevarde principale  în cele mai mari orașe din țară.

Rose Caffe, o cafea perfectă pentru a opera automate de vending

Operatorii de vending pe care îi avem clienți sunt, de asemenea, foarte mulțumiți de produsele noastre și avem și în acest segment o gamă variată de produse personalizate pentru fiecare client în parte.

Piața de vending este într-o continuă creștere, să ai lângă tine un aparat de unde poți să servești o gustare, o cafea, fără să fii nevoit să pierzi timp prețios în traficul de azi este o revoluție a comerțului tradițional, aparatele sunt mai nou adevărate chioșcuri, iar varietatea de produse oferite este foarte mare.

Rose Caffe, o afacere de familie

Clienți noi sunt destul de greu de convins să schimbe furnizorul de cafea, de fapt se schimbă gustul și chiar dacă este un produs  mai bun, clientul final decide dacă rămâne sau pleacă la alt aparat.

Nu am pierdut nici un client în toată activitatea! Cine a venit la noi, a rămas, nu avem clienți nemultumiți, produsele se fac cu responsabilitate, iar responsabili de tot ce se întâmplă în fabrica noastră suntem eu și soția, nu avem angajați, noi descărcăm camionul cu cafea verde, noi facem curățenie, noi încărcăm camionul cu cafea procesată, fiecare produs ajunge în mâna noastră, implicarea și responsabilitatea în tot ce înseamnă clienți, produse și bunul mers al firmei sunt la cote maxime. De acest lucru vă puteți convinge doar dacă încercați o colaborare cu noi.

Ne vedem la Vending Expo

Vă așteptăm la târgul din 28-30 mai – VENDING EXPO, sau la sediul societății din Arad – str. Tribunul Corcheș Nr. 2/B să vă convingem de calitatea produselor noastre și profesionalismul cu care lucrăm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*