IAAPA Expo Europe 2019

Locație: Paris Expo Porte de Versailles

Perioada: 16-19 Septembrie 2019

Evenimentul Euro Attractions Show (EAS) este acum IAAPA Expo Europe.

Evenimentul IAAPA Expo Europe (cunoscut înainte ca Euro Attraction Show) este cea mai mare conferință și expoziție internațională pentru industria de agrement și amuzament din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. IAAPA Expo Europe are o istorie lungă, plină de succes în regiune și continuă să crească cu 5-13% în fiecare an. Evenimentul IAAPA Expo Europe este deținut și produs de IAAPA, Asociația Globală pentru Industria Atracțiilor. Cu o istorie de 100 de ani de susținere a industriei atracțiilor la nivel global, IAAPA este devotată producerii unor evenimente de talie mondială și furnizarea conexiunilor, informațiilor și susținerea necesare celor 6.000 de membrii ai săi, pentru ca ei să își poată conduce afacerea mai eficient. Ca organizație non-profit, toate drepturile bănești generate prin calitatea de membru IAAPA și prin evenimente, ajung direct în finanțarea cercetării și avansarea misiunii de a susține industria globală a atracțiilor.

Faceți un pas într-o lume plină de noi posibilități în timp ce creați legături cu colegii dumneavoastră și descoperiți metode inovative de a îmbunătăți operațiunile, de a spori satisfacția vizitatorilor și de a extinde locația. Viitorul industriei de agrement începe aici. Înregistrările se vor putea face din luna mai 2019. Creați legături cu mai bine de 15.000 de participanți din: Parcuri de distracție, Parcuri tematice, Atracții, Parcuri acvatice, Centre de agrement pentru familii, Stațiuni, Muzee, Acvarii, Grădini Zoologice.

Mai bine de 15.000 de profesioniști din industria de agrement și atracții, din mai bine de 100 de țări, inclusiv 9.000 de cumpărători și peste 550 de companii de producție și aprovizionare, se vor întruni pentru a afla mai multe despre acest domeniu și pentru a demonstra noua tehnologie, produsele și serviciile inovative.

Peste 60% din cumpărători sunt Directori executivi, Proprietari sau Directori, iar peste 16.000 de metri pătrați net de expoziție vă așteaptă.

IAAPA Expo Europe 2019 va fi o destinație atotcuprinzătoare pentru profesioniștii din industria de agrement și a atracțiilor, inclusiv pentru operatori, furnizori, producători, investitori, dezvoltatori și oricine își dorește să interacționeze cu comunitatea globală de divertisment.

De neratat!

Vendiberica 2019, Madrid, Spania

Locație: IFEMA, Feria de Madrid

Perioada: 13-15 Noiembrie 2019

VENDIBÉRICA 2017 a atras un număr record de participanți, cu până la 9.000 de profesioniști din domeniul vendingului și 150 de expozanți.

VENDIBÉRICA a inclus o expoziție a celor mai moderne tehnologii de vending, sectorul MaquiVending (dispozitive de răcire, distribuitoare automate, distribuitoare, aparate, OCS); Tehnologie – TechnoVending – management, securitate, sisteme de plată, software, telemetrie; Componente pentru distribuție – CompoVending (accesorii, consumabile, divertisment, ambalare); Echipamente – EquipaVending (accesorii și piese de schimb, depozitare, decorații, curățare, întreținere, articole de mobilă auxiliare, securitate); Servicii – ServiVending (companii de asigurări, consultanți, companii financiare, formare, francize, media, transport); Produse alimentare – ProductVending (băuturi calde și solubile, băuturi reci, gustări și ronțăieli proaspete și sănătoase, sandvișuri) și Produse non-alimentare.

De ce să vizitez VendIberica:

  Trei zile pline de relaționare B2B în sectorul de Vending și Servicii alimentare automate

  Obțineți informații despre oportunitățile de pe piața internațională specializată, sub un singur acoperiș, în decursul a trei zile. 

  Inițiați, dezvoltați și încheiați acorduri de afaceri cu întregul canal de distribuție la VENDIBÉRICA.

  Construiți o rețea de afacere: Înregistrați-vă și utilizați Agenda de întâlniri pentru a face programări cu expozanții.

  Stabiliți întruniri cu furnizorii actuali și cu cei potențiali.

  Vizitați furnizorii actuali și consolidați relațiile cu aceștia.

  Analizați și verificați direct caracteristicile de produs/serviciu ale potențialilor noi furnizori.

  Comparați direct caracteristicile tuturor gamelor de produs.

  Este locul ideal pentru a observa noile tendințe din sector și din rândul consumatorilor.

  Descoperiți noi produse, tehnologii și servicii.

  Este o oportunitate de a participa la congrese, seminare și evenimente paralele, care sunt o sursă extraordinară de informații cu privire la tendințele și evenimentele din sector.

  VENDIBÉRICA este un instrument de afaceri cheie pentru domeniul vendingului.

  Încheiați acorduri de distribuire pentru produse/servicii.

 Acestea oferă informațiile necesare pentru evaluarea posibilităților pentru o participare ulterioară ca expozant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*