Dallmayr Vending & Office aduce clienţilor din România, prin intermediul a peste 6000 de automate, băuturi calde obţinute din produse premium şi servicii de servisare de primă clasă  respectând renumele Casei Dallmayr din München.

Calitate şi tradiţie

Casa Dallmayr este cunoscută ca firmă germană de delicatese cu renume mondial, un producător de cafea de prim rang şi furnizor de servicii premium. În jurul anului 1900 devine furnizor de delicatese al Casei Regale Bavareze şi al Curţii Împărăteşti Germane din Berlin, iar în 1933 îşi începe activitatea de pionierat în domeniul producţiei şi comercializării cafelei.

Arta selectării şi prăjirii cafelei s-a dezvoltat pe parcursul a aproximativ 80 de ani, când Konrad Werner Wille, un tânăr specialist de cafea din Bremen, a venit la Dallmayr pentru a crea o ramură specială pentru cafea. A fost primul care a adus cafeaua “Arabica Etiopian” pe piaţa germană şi a creat una dintre cele mai populare sortimente de cafea: Dallmayr Prodomo.

Secretul caracterului inconfundabil al cafelei Dallmayr constă în calitatea cafelei boabe. Sunt folosite soiuri de cafea din cele mai bune regiuni de creştere din lume: Etiopia, Papua Noua Guinee, Columbia şi Brazilia.

Din generaţie în generaţie, experţii în cafea de la Dallmayr au oferit experienţa lor: simţul de a recunoaşte calitatea cafelei, îndemânarea de a crea gusturi diferite prin combinaţii armonioase, precum şi arta prăjirii cafelei – toate acestea conferind cafelei Dallmayr calitatea premium.

Pentru ca oricine să poată savura o cafea de calitate premium, Dallmayr deschide o ramură de vending în anii ‘60, cu scopul deservirii unui număr mare de consumatori.

Primele automate de cafea au fost instalate la BMW – München, asigurând calitate şi deservire excelentă.

Cu filiale în peste 12 ţări din Europa şi Emiratele Arabe Unite, marca Dallmayr Kaffee este renumită printre iubitorii de cafea premium.

Vending în România

Pe piaţa de vending românească, Dallmayr oferă soluţii adecvate pentru servirea cafelei.

DALLMAYR KAFFEE

Soluţiile vending constau în instalarea automatelor de băuturi calde potrivite pentru fiecare client în parte. Dallmayr Vending & Office oferă o gamă variată de automate de cafea:  de la automate de mici dimensiuni (Table TOP pentru birouri şi firme cu număr mic de angajaţi), până la automate de mari dimensiuni, VERTICALE, potrivite deservirii unui număr mare de consumatori.

Soluţiile office şi horeca propun oferte de tip coffee & bar: sortimente de cafea boabe, calitate premium, aparate de tip espressor, Dallmayr Capsa, diverse sortimente de ceaiuri.

Automatele de cafea Dallmayr oferă o gamă variată de băuturi calde: cafele, specialităţi de cafea, ciocolată, ceai. Acestea sunt preparate după un REŢETAR STANDARD ce este verificat periodic pentru a asigura aceeaşi calitate a băuturii.

Oferta prezentată de Dallmayr Vending & Office cuprinde un serviciu complet:


consultanţă în alegerea echipamentelor potrivite,


produse de umplere de calitate premium,


instalare, umplere cu produse, curăţare şi mentenanţă,


suport tehnic şi service permanent.

Dallmayr România

După 19 ani de prezență pe piața românească de vending, Dallmayr Vending & Office, reprezentanța oficială a societății germane Alois Dallmayr, continuă să aducă cu mândrie calitatea germană în aproape toate județele din România.

Calitatea Dallmayr este aceeaşi peste tot în lume

Vă oferim un scurt interviu cu reprezentanţii Dallmayr pentru a afla mai multe despre cum acest brand de tradiţie impune standarde şi trenduri peste tot în lume, inclusiv în România.

Cum vedeţi piaţa de vending în 2019?

Piaţa de vending este în continuă ascensiune, şi se remarcă o tendinţă actuală a oamenilor de a se îndrepta către calitate, gust şi aromă, lucru care nu face altceva decât să ne bucure având în vedere că aceste 3 cuvinte descriu cafeaua Dallmayr.

Ce fel de produse folosesc automatele Dallmayr?

Absolut toate produsele de umplere folosite în automatele din România sunt utilizate şi în Germania. De aceea băuturile din automatele Dallmayr vor avea aceeaşi calitate superioară a băuturii la fiecare pahar comandat, oriunde ar fi servit.

Care sunt noutăţile Dallmayr pe piaţa românescă în anul 2019?

An de an încercăm să aducem îmbunătăţiri serviciilor noastre şi ţinem cont de feedback-ul pe care îl primim de la clienţi. După cum spuneam mai devreme, succesul nostru în piaţă s-a datorat produselor premium şi serviciilor de primă clasă. Automatele noastre oferă posibilitatea consumatorului de a îşi prepara o băutură din cafea boabe proaspăt măcinate, şi asta mulţumită automatelor noastre profesionale. În ultima generaţie de automate, camera de infuzie ajustează presiunea apei în funcţie de cantitatea de cafea măcinată ce corespunde băuturii selecţionate, astfel că doza de cafea măcinată este optim folosită prin reglarea unei presiuni ideale, obţinându-se astfel o ceaşcă de cafea perfectă.

Ce reprezintă Dallmayr Coffee Point?

Oricine poate servi în scurt timp şi la o calitate excelentă o cafea, o specialitate de cafea sau o ciocolată delicioasă cu ajutorul unui automat de băuturi calde Dallmayr. Dallmayr Coffee Point reprezintă un concept nou, marca Dallmayr Vending & Office, creat pentru a ajuta consumatorii să identifice mai bine o locaţie în care se consumă cafea Dallmayr. Fără timpi de aşteptare şi doar printr-o simplă apăsare de buton, automatele de băuturi calde Dallmayr oferă soluţii adecvate diversităţii de gusturi.

Dallmayr Vending & Office te aşteaptă să găseşti împreună cu ei soluţia vending potrivită firmei tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*