Primul aparat de vending pentru nunți a fost instalat în Marea Britanie la hotelul Premier Inn din Londra

Uite o idee bună și pentru români. Româncele sunt înnebunite după nunți. Automatul acesta ar fi perfect pentru ele. Aparatul de vending despre care urmează să vă povestim în această ediție este unul plin de verighete de rezervă, discursuri și chiar și o rochie de mărime universală. Ca să păstrăm specificul românesc, acest vendomat ar trebui la noi să fie plin de damigene de vin, diademe cât mai străucitoare și mai kitschioase, gene false și multe farduri…

Primul aparat de vending pentru nunți din Regatul Unit a ajuns la Londra, aprovizionat cu toate elementele esențiale necesare pentru „ziua cea mare”.

Găsești orice vrei pentru nunți

Deci, fie că ești un musafir la nuntă căruia îi stă rău părul, o domnișoară de onoare pe care o strâng pantofii sau chiar un cavaler de onoare care a pierdut verighetele, găsești orice îți trebuie în invenția aceasta nouă și folositoare.

Marele creier din spatele operațiunii este hotelul Premier Inn care a lansat aparatul de vending în urma unui sondaj care a fost realizat pentru a depista cele mai comune probleme întâmpinate de musafiri la nunți.

Capabil să diagnosticheze problema, musafirii pot alege dintr-o listă de afirmații de pe aparat, inclusiv: „Mă strâng foarte tare pantofii”, „Părul îmi stă foarte rău astăzi”, „Am o urgență legată de ținută” și „Sunt un dezastru pe ringul de dans”. Odată aleasă afirmația, musafirii trebuie să urmeze câțiva pași simpli pentru a primi articolul sau serviciul pe care și-l doresc.

Aparatul de vending pentru nunți are și un discurs care poate fi personalizat, un voucher cadou în valoare de 50 de lire sterline împreună cu o felicitare și un pix, o rochie de mărime universală și un pachet cu ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat și ceva albastru care conține o monedă veche de 6 penny, o potcoavă norocoasă nouă, o scrisoare cu niște sfaturi împrumutate și un plic albastru.

Toate acestea vin ca urmare a exemplelor reale oferite de membrii echipei hotelului Premier Inn, ca dezastre legate de ținute, cadouri uitate și verighete pierdute, toate înainte de ceremonie.

Iată ce conține aparatul de vending pentru nunți:

·         Verighete ajustabile după mărime

Uneori verighetele se pierd înaintea ceremoniei – sau nu se mai potrivesc pe degete. Aceste verighete ajustabile după mărime vor salva viața oricărei persoane care are o urgență în acest sens.

·         Cămașă și cravată curate

O pată accidentală nu îi va împiedica pe musafiri să fie îmbrăcați la patru ace.

·         Un discurs gata de recitat

E suficient de stresant să scrii un discurs, dar dacă nu ești încă un maestru al prozei sau dacă l-ai lăsat pe ultima sută de metri, atunci acest discurs poate fi personalizat umplând golurile, ca să eviți orice șansă de a supăra mirele sau mireasa.

·         Cadou de nuntă, felicitare și pix

Aparatul eliberează un voucher cadou în valoare de 50 de lire sterline, împreună cu o felicitare și un pix.

·         Profesor de dans de gardă

Ca să te țină lumea minte pentru mișcările tale de pe ringul de dans.

·         Specialist de gardă în machiaj

Un machiaj profesional realizat de un specialist va ține de dimineață până noaptea târziu.

·         Pachet pentru coafare

Orice ai nevoie pentru a remedia o coafură dezastruoasă.

·         Ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat și ceva albastru

Pentru că miresele pot pierde cel puțin una din trei. Pachetul include o monedă veche de 6 penny, o potcoavă norocoasă nouă, o scrisoare un niște sfaturi împrumutate și un plic albastru în care să le oferi pe toate.

  • O rochie de mireasă de mărime universală

Pentru a înlocui o rochie uitată, deteriorată sau pătată atunci când pur și simplu nu ai timp să tragi o fugă până la magazin, acest automat îți oferă o rochie de mireasă în mărime universală.

  • Șlapi și plasturi pentru bășici

Te fac să arăți bine, dar tocurile sau pantofii noi nu sunt întotdeauna cea mai bună alegere pentru dansatul până în zori.

Iată ce spun angajații de la Premier Inn: „În fiecare an, avem mii de nuntași care stau la noi. Știm cât de ușor se uită ceva important sau se întâmplă ceva. De la lecții de dans pe ultima sută de metri, la verighete ajustabile după mărime, aparatul nostru de vending va avea un răspuns la orice problemă cu care știm că musafirii noștri se confruntă în mod repetat.”

Aparatul de vending pentru nunți va fi în lanțul hotelier Premier Inn din Londra pentru o perioadă de timp limitată.

Surse: weddingideasmag.com și express.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*