Nestlé Professional este expertul Nestlé În domeniul consumului în afara casei, oferind soluții personalizate de băuturi calde și reci pe bază de cafea unei game foarte largi de clienți: restaurante, cafenele,  birouri, localuri de tip fast-food, spitale, hoteluri și nu numai.

La Nestlé Professional România, scopul nostru este de a fi un partener inspirat şi de încredere pentru clienţii noştri. Misiunea noastră este de a ne servi clienţii oferindu-le expertiză în cafea şi soluţii eficiente şi inovatoare, care să le inspire succesul şi să îi ajute să câştige în afacerea pe care o desfăşoară.

Cu peste 80 de ani de experienţă în prăjirea şi prepararea cafelei, cu un portofoliu de mărci cu notorietate internaţională, aşa cum sunt mărcile NESCAFÉ, NESQUIK, NESTEA, am reuşit să devenim, în cei 15 ani de prezenţă în piaţa din Romania, unul dintre principalii producători de cafea şi alte băuturi complementare care deservesc clienţii din canalul out of home.

„Cafeaua face parte din
ADN-ul nostru. O consumăm în fiecare zi, aşa cum o fac alţi 5,000 de consumatori în fiecare secundă, îi spunem povestea clienţilor şi consumatorilor noştri, o redescoperim cu fiecare ceaşcă de cafea pe care o servim şi scriem noi poveşti ale cafelei cu fiecare reţetă, fiecare produs pe care-l dezvoltăm.” (Cătalin Iancu – Beverages Manager Nestlé Professional)

Ştim că este nevoie de un partener adevărat pentru a ajuta o afacere să-şi atingă ambiţiile, un partener care înţelege provocările din piaţă şi oferă sfaturi personalizate care fac diferenţa în afaceri. De aceea împărtăşim aceleaşi pasiuni pe care clienţii noştri le au pentru afacerea şi consumatorii lor şi se angajează să investească timp pentru a-şi cunoaşte afacerea în profunzime, oferind expertiză globală, un portofoliu de mărci de încredere şi deosebite cunoştinţe nutriţionale.

Ca partener inspirat şi de încredere faţă de clienţii noştri, experimentăm şi inovăm constant pentru a îmbunătăţi performanţa produselor; continuăm în permanenţă să înţelegem gusturile clienţilor şi ale consumatorilor; şi ne dezvoltăm fără îndoială soluţii la cele mai recente provocări nutriţionale şi sustenabilitate.

Expertiză, tehnologie, soluţii complete şi cafea plină de savoare la standul NESCAFÉ din cadrul expoziţiei Vending Expo

Nestlé Professional România va fi prezent, pentru prima dată de la organizarea expoziţiei Vending Expo,  în cadrul celei de-a 6-a ediţii a acestei manifestări expoziţionale, evenimentul urmând a avea loc în perioada 28 – 30 mai 2019, în cadrul  Romexpo Bucureşti.

“Nestle Professional este într-un process continuu de transformare din punct de vedere al portofoliului de soluţii de cafea, de băuturi calde şi reci, pe care le oferă clienţilor din canalul out of home. Considerăm că este o bună oportunitate pentru noi să prezentăm participanţilor la eveniment soluţiile noastre de cafea, atât pentru segmentul premium, cât şi mainstream. Espresoare profesionale, aparate automate, cafea boabe, cafea solubilă şi o experienţă unică .” (Ovidiu Tunaru – SEM Business Executive Officer Nestlé Professional)

În cadrul expoziţiei anterior menţionate, Nestle Professional va prezenta portofoliul complet de soluţii de cafea pe care-l pune la dipoziţia clienţilor săi, inclusiv noua generaţie de aparate ATTIMO Piccolo şi Medio şi gama de cafea boabe marca NESCAFÉ.

“Nestle Professional este într-un process continuu de transformare din punct de vedere al portofoliului de soluții de
cafea, de băuturi calde Şi reci, pe care le oferă clienților din canalul out of home. Considerăm că este o bună oportunitate pentru noi să prezentăm participanților la eveniment soluțiile noastre de cafea, atât pentru segmentul
premium, cât Şi mainstream. Espresoare profesionale, aparate automate, cafea boabe, cafea solubilă Şi o experiență unică .”

Ovidiu Tunaru – SEM Business
Executive Officer
Nestlé Professional

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*