Plătești facturi, taxe și impozite cât timp se prepară cafeaua

Ce ziceți dacă atunci când vă luați o ceașcă de cafea sau de ceai, în timp ce se prepară, ați avea timp să vă plătiți facturile? Sau, în pauză, să dați o fugă până-n holul instituției, să vă luați o gustare, de la automatul de snacksuri. Pentru asta există automatele NTS Pay, care vă ușurează viața.

Și v-o fac mai frumoasă, oferindu-vă mai mult timp pentru dumnevoastră. Și pentru că NTS este o companie inovatoare, începând de la sfârșitul lunii martie a acestui an a primit din partea Băncii Naționale a României autorizația de agent al unui instituții de plată. Altfel spus, prin automate sale se pot încasa taxe și impozite.

Marina Flintoacă, Director Executiv al companiei, ne-a dezvăluit multe dintre realizările echipei pe care o conduce și planurile de viitor ale firmei.

NTS, prietenul celor fără timp

În drumul spre serviciu, la locul de muncă, în drum spre cinema sau spre destinația de vacanță, cu toții căutăm să bem o cafea bună, aromată, care să ne dea acea stare de bine, să ne aducă acel sentiment că avem bateriile încărcate, să avem astfel energia pentru a ne duce planul la capăt. Sau, de ce nu, un ceai, fierbinte, care să ne încălzească în zilele de iarnă. Automatele de vending au fost soluția ideală, dar aceste echipamente au crescut în complexitate pentru că facem parte dintr-o societate în care cu toții căutăm drumul spre succes și în care timpul ce ni-l rezervăm este tot mai scurt.

Așa că, NTS-Pay a găsit soluții, și nu puține, care au făcut din această companie unul dintre liderii pieței de vending din România. Cât timp ne luăm cafeaua, ori ceaiul, de ce să nu ne achităm și facturile. Fie că vorbim de cea de la telefonul mobil, de la furnizorul de gaz ori de curent electric. Și, dacă mai e puțin timp liber, merge și un snack, care la rândul lui se găsește aici. Și nu oricum, pentru că există automate care pot fi instalate în spații largi – Grande, pentru spații mici – Micro, și cele pentru snacksuri – Snack Grande. Acestea din urmă pot fi încărcate personalizat cu până la 50 de produse, clienții având la dispoziție o sortimentare dinamică astfel încât să poată furniza clienților soluția potrivită, indiferent de zona de activitate.

Și nu vorbim aici doar de automatele ce pot fi instalate indoor, ci și de cele outdoor. În funcție de necesități și cerințe, carcasele automatelor pot fi dimensionate în așa fel încât să satisfacă  nevoile în funcție de zona amplăsării, cât și de trafic. Adică, de exemplu pot fi amplasate în apropierea clădirilor publice, dar și în stațiile mijloacelor de transport în comun, în așa fel încât pe displayul diferitelor tipuri de automate să poată fi afișate și informații de interes public (mesaje ale primăriilor ori ale altor instituții publice).

Automatele NTS nu sunt deloc puține la număr. De la 7, câte au fost instalate la debutul afacerii, în 2015, la peste 700 în prezent, Cu o asemenea experiență, dezvoltarea, producția și funcționarea aparatelor reprezintă principalul avantaj al companiei în fața altor operatori ori producători de echipamente de vending. Pe lângă producție, un al doilea mare obiectiv al companiei este descoperirea de soluții noi și tehnologii pentru îmbunătățirea calității produselor și adăugiri de noi servicii pentru a crește rentabilitatea aparatelor și gradul de satisfacție a clienților.

Tehnologia din spatele unui automat

De fapt, automatele produse de NTS sunt dispozitive de tip smart, în spatele cărora se află un soft realizat de inginerii companiei, pornind de la studii și testări îndelungate. Rulând programul pe un calculator și beneficiind de un ecran tactil, automatele s-au schimbat și nu mai sunt simple mașini de produs cafea ci adevărate terminale, conectate permanent la internet și la serverul central. Acest lucru nu doar că permite monitorizarea lor, dar este cunoscut în orice moment statusul vânzărilor, ceea ce se traduce printr-un control permanent al businessului. În sens invers, din fața unui calculator conectat la rețeaua de vânzări se poate influența cu ușurință orice aparat. Softul utilizat oferă producătorului în orice moment date pentru controlul ingredientelor și despre serviciile de plată, oferind rute online operatorilor.

Ofertă pentru toate gusturile

Nu mai puțin de 23 de sortimente de băuturi calde, cafea și ceai, sunt oferite de automatele NTS, printre acestea regăsindu-se, de anul trecut, primul sortiment de cafea din gama Ribbana, care vine ca o completare a soluției NTS. Practic, acesta a fost doar un nou început, deoarece compania are ca obiectiv în acest an diversificarea gamei de cafea.

Taxe și impozite plătite la automatul de cafea

Din 27 martie 2019, BNR a autorizat NTS drept agent al unei instituții de plată. Altfel spus, prin intermediul automatelor poate încasa orice taxă, impozit și plată de la populație care are în spate un cont Iban. În plus, compania a demarat un proiect foarte important de “Transfer de bani”.

Produse în Bulgaria, monitorizate din România

Toate echipamentele NTS pot fi instalate în cel mai scurt timp, deoarece sunt produse în cadrul fabricii de echipament industrial KFK JSC din Bulgaria. Pentru producția acestora sunt folosite materiale speciale, cu un grad ridicat de rezistență în timp. Aceste echipamente sunt adesea unicat, iar experiența dobândită în cei peste 20 de ani de activitate a companiei KFK JSK în implementarea, producția și dezvoltarea unor produse specifice industriei permit o abordare creativă și funcțională a echipamentelor realizate în cadrul fabricii.

Avantajele alegerii unui produs NTS:

  • oferă tehnologie de ultimă generație la producția cafelei;
  • programarea specifică a aparatelor prin sistemul dezvoltat;
  • oferă informarea asupra stocurilor în timp real datorită conexiunii la internet;
  • suport tehnic 24/7;
  • program de monitorizare a vânzărilor realizat pe fiecare locație în parte, în acest fel se pot oferii informații pentru fiecare aparat din cadrul parcului de automate de vending;
  • locațiile noi sunt adăugate în timp real parcului de aparate de vending prin programul de indexare facilă a locațiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*