SUZOHAPP, companie cu peste 25,000 de clienți în toată lumea, are cea mai mare ofertă de tehnologie destinată industriei de vending. SUZOHAPP are abilitatea de a fi sursa completă pentru operatori, având în vedere faptul că poate oferii orice componentă de care este nevoie într-un aparat de vending.

“Simplificați aprovizionarea” este mesajul companiei și se potrivește perfect cu modul în care se poziționează SUZOHAPP. Numărul soluțiilor disponibile pentru producători și operatori este într-o puternică creștere. În plus, SUZOHAPP este expert în soluții complete pentru front-desck și back-office în ceea ce privește validarea, contabilizarea și reciclarea atât a monedelor, cât și a bancnotelor.

Conducerea SUZOHAPP pune un mare acent pentru a se asigura că atât clienții actuali cât și cei potențiali au acces la informațiile și soluțiile oferite de companie. Acesta este motivul pentru care SUZOHAPP investește în susținerea expozițiilor de vending locale. Acestea prezintă oportunități excelente pentru vizitatori de a vedea beneficiile pe care le pot avea dacă aleg SUZOHAPP.

SUZOHAPP s-a bucurat de mare succes la expoziția EU’Vend din Koln, Germania. Claritatea și precizia cu care SUZOHAPP își prezintă soluțiile, face ca vizitatorii să găsească exact ceea ce caută. De exemplu, pe unul dintre pereții standului SUZOHAPP se poate vedea o poză foarte mare cu un vendomat și cu toate produsele individualizate pe zone specifice și care se află în oferta companiei. Oferta include restiere, validatoare de bancnote, închizători, display-uri și multe altele.

Vizitatorii au prezentat un interes foarte mare pentru ultima inovație pe care SUZOHAPP a adus-o pe piața de vending – noul E-PRL, un sistem de închidere patentat și dezvoltat de Giussani Techniques, care oferă peste 10 miliarde de combinații posibile. Acest ingenios sistem de închidere vine în versiuni standard (deci sistemele de închidere vechi pot fi ușor înlocuite) fără a fi nevoie de alimentare la curent. Diferitele niveluri de acces permit programarea în așa fel încât în cazul în care o cheie este pierdută, aceasta poate fi dezactivată imediat, prevenindu-se astfel eventuale intruziuni neautorizate. Acesta este un punct foarte important – oferă operatorilor acces imediat pentru a își securiza sistemul de închidere. Pierderea sau furtul unei chei standard poate avea consecințe negative. Cu E-PRL, acest lucru nu se poate întâmpla. E-PRL este setat să revoluționeze sistemele de închidere din industria de vending.

Touchscreen-urile și monitoarele devin tot mai vizibile în industria de vending având în vedere faptul că acestea sunt customer-friendly. Un alt lucru important prezentat la EU’Vend a fost o gamă largă de monitoare LCD cu Touch și Non-Touch, provenind de la brand-uri precum Elo Touch Solutions și VisionPro™.

Adițional, SUZOHAPP a prezentat o combinație ideală de sisteme de plăți: restiera Currenza C2, cititorul de bancnote Vantage și soluția cashless WorldKey. Aceste sisteme reprezintă trio-ul perfect al sistemelor de plată garantând flexibilitate maximă în tranzacții precum și o înaltă securitate a acestora.

SUZOHAPP și-a demonstrat abilitatea de a fi furnizorul perfect pentru soluții complete de manipulare a banilor cu  SCAN COIN ICX Active-9 coin sorter, care oferă suport operatorilor în operațiunile de zi cu zi. Poate sorta până la nouă tipuri diferite de monede la o rată de 2,700 unități pe minut. Senzorii săi verifică zece parametrii diferiți ai monedei pentru a se asigura că viteza de validare este posibilă și doar monedele valide (și tokene) sunt acceptate. Toate acestea sunt posibile mulțumită unicului Active Sorting® Technology.

”Clienții își pot face aprovizionarea cu toate cele necesare de la noi – din acest motiv putem spune ”simplificați aprovizionarea” când lucrezi cu noi” a declarat Christian Mengus, Sales Manager pentru SUZOHAPP în România. ”Nu este nevoie să pierzi timp discutând cu diferiți furnizori. Într-o singură întâlnire cu echipa noastră vei primii cele mai calificate sfaturi în ceea ce privește componentele și perifericele de care ai nevoie – simplificând substanțial modul în care îți faci aprovizionarea salvând astfel timp și bani.”

SUZOHAPP va fi prezent la Vending Expo România în perioada 28-30 Mai la standul Danemar (#306). Danemar este partenerul SUZOHAPP pe parte de distribuție și centru service în România. Acest parteneriat a început în 2013, bucurându-se de succes deplin atât din punct de vedere commercial, cât și tehnic.

Compania SUZOHAPP va fi prezentă în calitate de expozant și la Vendex North din Leeds, UK, pe 30 Octombrie și Vendiberica din Madrid, Spania, în perioada 13-15 Noiembrie. În fiecare an SUZOHAPP are un program foarte aglomerat în ceea ce privește participarea la evenimentele de vending. Aceasta denotă o implicare și un focus strategic al companiei în a fi mai aproape de clienți, de a îi informa în privința ultimelor inovații și despre modul în care își pot valorifica cel mai bine investiția, le susținem afacerea pentru a crește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*