Alcor Invest 2000 este compania care prin parteneriatul cu firma germană WMF oferă clienților din România espressoare profesionale complet automate și servicii de suport tehnic de calitate premium.

Prin intermediul noului ecran tactil de 10 inchespressorul WMF 1500 S+ vă  oferă toate informațiile relevante de care aveți nevoie – inclusiv informații despre nutriție, oferte promoționale și videoclipuri cu instrucțiuni de utilizare. Acest model de espressor a fost creat special pentru locațiile cu un consum mediu (consumul zilinic recomandat fiind de aproximativ 180 de băuturi /zi).

Sistemul revoluționar “Dynamic Coffee Assist” (care asigură monitorizarea permanentă și reglarea automată a diverșilor parametri – de ex.:  gramaj, timpul de preparare al cafelei, gradul de măcinare) garantează că veți obține tot timpul cel mai înalt standard de calitate pentru toate tipurile de specialități pe bază de cafea pe care le preparați.

Un senzor de ultimă generație  monitorizează debitul și temperatura laptelui cu ajutorul ultrasunetelor, fără a intra în contact cu laptele. Când senzorul detectează o problemă la acești parametri, sistemul ajustează automat setările pentru a o corecta.

Duzele de cafea și lapte care se ajustează automat pe înălțime (în funcție de dimensiunea recipientelor utilizate), precum și noul mixer de ciocolată (ușor accesibil în vederea igienizării), asigură o utilizare facilă și un confort sporit.

Cu ajutorul noii soluții digitale WMF Coffee Connect (inclusă în echiparea standard a espressorului WMF 1500 S+ ), puteți monitoriza de la distanță atât vânzările cât și starea tehnică a espressorului. Astfel, vă puteți eficientiza activitatea și puteți crește vânzările de cafea.

Ecran tactil de 10 inch

Ecranul interactiv color, clar structurat, al WMF 1500 S+ susține conceptele personalizate, prin selectarea propriei scheme de culori și importarea propriilor imagini și chiar a materialelor video. Navigarea cu acces rapid la meniul principal este intuitivă datorită funcției de atingere și de glisare. Bară de instrumente. O bară de instrumente care poate fi configurată individual oferă opțiuni personalizate suplimentare și acces rapid la funcțiile speciale. Reglarea individuală a volumului băuturilor. Înainte de prepararea fiecărei băuturi, utilizatorul poate seta volumul acesteia cu ajutorul meniului intuitiv, sau poate seta o cantitate predefinită pentru fiecare rețetă în parte.

Dynamic Coffee Assist

Funcția „Dynamic Coffee Assist” garantează cea mai bună calitate a tuturor specialităților de cafea espresso oferite de WMF 1500 S+. După ce calitatea băuturii a fost configurată, aceasta este monitorizată continuu, iar factorii cei mai importanți pentru gradul de satisfacție, cum ar fi cantitatea de cafea măcinată și gradul de măcinare, sunt ajustați automat dacă este necesar. În acest fel, durata producției, extracția cafelei și calitatea băuturilor rămân constante și puteți fi siguri că le oferiți clienților aceeași calitate a băuturilor în orice moment.

Senzor de excelență pentru lapte

Igiena nu este singurul aspect important în gestionarea laptelui. Protejarea sistemului de lapte este de asemenea esențială pentru a asigura o calitate ridicată, constantă, a băuturilor care conțin lapte. Senzorul de excelență pentru lapte face exact acest lucru: ca și senzorul de nivel din frigiderul pentru lapte, acesta protejează sistemul de spumare a laptelui „Dynamic Milk” (sistem care va permite prepararea mai multor tipuri de spumă de lapte). Senzorul măsoară fluxul și temperatura laptelui fără contact, cu ajutorul tehnologiei cu ultrasunete. Dacă apar devieri de la valorile prestabilite, sistemul efectuează ajustările necesare în mod automat.

Dispenser cu  reglare automată pe înălțime

Cu duzele de cafea și lapte poziționate la înălțimea corectă, temperatura băuturilor rămâne perfectă, iar stropii de lapte de pe carcasa aparatului sunt de domeniul trecutului. Pentru a realiza acest lucru, înălțimea duzelor WMF 1500 S+ se reglează automat la fiecare băutură preparată, în funcție de dimensiunea recipientelor utilizate. Funcția de reglare automată pe înălțime este disponibilă ca opțiune standard pentru aparatele dotate cu sistemul „Dynamic Milk”.

Curățare automată

Funcțiile de curățare sunt la rândul lor concepute astfel încât să funcționeze perfect împreună: simplu, rapid și complet automat, reducând la minimum sarcinile zilnice. Nu este necesar nici măcar să scoateți capătul dispenserului de lapte. În cazul sistemelor clasice de spumare  (Basic-Milk sau Easy-Milk), capătul dispenserului de lapte poate fi curățat săptămânal utilizând soluția specială de curățare.

Alimentarea cu apă

Opțiunea de a utiliza fie un rezervor de apă intern, fie de a racorda espressorul la sursa dvs. de alimentare cu apă, vă permite să vă adaptați la cerințele locației și la orice tip de sursă de alimentare cu apă, menținându-vă flexibilitatea.

Funcția „Steam Jet”

Sistemul brevetat „Steam Jet” încălzește fiecare ceașcă cu ajutorul aburului în cel mai scurt timp posibil – aceasta înseamnă că băuturile rămân la temperatura optimă pentru mai mult timp, garantând aroma perfectă a cafelei.

Containere de cafea de ultimă generație

Cele trei containere pentru boabe de cafea și pudră de ciocolată ale WMF 1500 S+ au un aspect uniform. Pe lângă design-ul atrăgător, noul model oferă cea mai amplă gamă de varietăți de cafea. De asemenea, aveți opțiunea de a folosi inserția manuală pentru cafea gata măcinată.

Choc Mixer

Noul mixer pentru ciocolată caldă, creat și patentat de WMF, impresionează prin utilizarea, curățarea și întreținerea ușoare. Datorită sistemului de fixare cu magnet, extragerea mixerului în vederea curățării și reintroducerea acestuia în aparat se realizează cu ușurință. Un senzor integrat monitorizează, de asemenea, poziționarea perfectă a roții mixerului.

Concluzie

Pe piața concurențială din România operatorii de vending pot să se diferențieze de ceilalți și prin cafeaua pe care o servesc clienților lor. Aici intervine WMF 1500 S+ și vă facilitează obținerea celor mai bune specialități pe bază de cafea espresso.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*