AVÂND LA BAZĂ EXPERIENȚA ACUMULATĂ ÎN ACEST DOMENIU CA ȘI OPERATOR DE AUTOMATE DE CAFEA ÎNCĂ DIN ANUL 2002, PROFESIONAL VENDING STORE S-A LANSAT ÎN ANUL 2015, ÎN MOMENTUL ÎN CARE A FOST IDENTIFICATĂ NEVOIA ÎN PIAȚĂ A UNUI NOU CONCEPT DE MAGAZIN DEDICAT INDUSTRIEI DE VENDING. DIRECTORUL GENERAL AL PROFESIONAL VENDING STORE, DOMNUL CRISTIAN GRIGORE, A CONSIDERAT MOMENTUL OPORTUN ÎNFIINȚĂRII UNUI MAGAZIN ONLINE PRIN INTERMEDIUL CĂRUIA SĂ POATĂ FI VÂNDUTE PRODUSE DESTINATE INDUSTRIEI DE VENDING, FIE CĂ VORBIM DE COMPONENTE (PIESE) SAU PRODUSE DE REFIL.

Vending Store a pornit pe două direcţii de vânzare: online şi tradiţional prin vânzare direct din showroom-ul situat în strada Moşoaia nr. 62, sector 4, Bucureşti.

Produse

Oferta magazinului conţine o gamă largă de produse destinate industriei de vending, începând de la produse de refil până la piese componente.

Partea de produse de refil a aparatelor de vending este foarte bine evidenţiată în oferta magazinului fie că vorbimde pahare, lapte sau cafea.

Vendingul cu băuturi calde reprezintă o cotă importantă din piaţa românească, este normal ca magazinul să ofere o gamă largă de produse ale producătorilor consacraţi pe piaţa de cafea, Lavazza, Tchibo, Jacobs Douwe Egberts Professional, Covim sau chiar cafeaua Gourmet, atingându-se astfel toate limitele de preţ.

Aşa cum este normal, vânzarea de cafea este însoţită de produse adiţionale din lapte sau alţi aromatizanţi, magazinul oferind clienţilor produse de la majoritatea producătorilor consacraţi pe piaţa de vending: Tchibo, ICS, Regilait, Satro, şi alţii.

Profesional Vending Store din anul 2017 este partener oficial în România cu Jacobs Douwe Egberts Professional şi oferă consumatorilor toată gama deproduse Jacobs Douwe EgbertsProfessional. Acest parteneriat oferă garanţia serviciilor şi produselor pe care le consumă clienţii de la automatele lor de cafea. Colaborarea cu JDE Professional le oferă posibilitatea să acopere toate segmentele de piaţă cum ar fi ,Office, HORECA, Spitale, Market etc. Prin alinierea la standardele celui mai mare producător la nivel mondial au avut posibilitatea de a oferi consumatorilor o alternative corectă şi acest fapt a fost demonstrate prin creşterea portofoliului de clienţi. Acest success a fost apreciat de importatorul oficial al produselor JDE Professional în România şi în anul 2018 au fost desemnaţi partenerul anului.

Un magazin complet destinat pieţei de vending trebuie să aibă în portofoliu atât produse de refil, cât şi piese componente, şi desigur Profesional Vending Store le are!

Operatorii care deţin în portofoliu automate de cafea ale brandurilor renumite precum Necta, Rhea Vendors, SaecoVending, Bianchi sau Wittenborg găsesc o gamă largă de piese de schimb originale.

Fie că vorbim de acceptatoare de bancnote, componente ale grupului de cafea, componente ale boilerului, kit-uri de revizii, electrovalve, furtunuri, tastaturi sau simple şuruburi, toate se găsesc în oferta magazinului şi pot fi cumpărate direct sau online în cel mai scurt timp.

Având în vedere întâmplările prin care a trecut industria de vending în ultima perioadă, când piaţa o va cere, magazinul va oferi şi soluţii de telemetrie:

“Ne mândrim cu faptul că reprezentăm firme precum Innovative Technology şi Televend, Croaţia, alături de care îi putem ajuta pe clienţii noştri să îşi desfăşoare cât mai bine activitatea. Innovative Technology este unul dintre cei mai mari producători din lume de sisteme de plată cash, în special acceptatoare de bancnote. Diversitatea produselor (BV20, BV100, NV10, NV9, NV200) şi raportul calitate-preţ foarte bun fac ca produsele lor sa fie foarte folosite în România, atât pe automatele de cafea şi snack cât şi în alte domenii, cum ar fi retail, gaming, amusement. Televend este firma care a revoluţionat industria vendingului, creând unul din cele mai complexe sisteme de telemetrie de pe piaţă. Acest lucru atras inevitabil clienţi precum Selecta (peste 200.000 de aparate echipate cu sistemul Televend) sau Necta, ce a decis ca pe noile modele de aparate să încorporeze tehnologia Televend.

Acest sistem oferă operatorilor o sumedenie de facilităţi printre care: monitorizarea vânzărilor şi erorilor în timp real, urmărirea încasărilor, crearea rutelor pentru filleri care vor vizita doar aparatele ce necesită acest lucru reducând cheltuiala cu operarea cu până la 35%.

Televend este o firma ce priveşte spre viitor, inovând înpermanenţă, iar acest lucru este dovedit prin faptul că o parte importantă a sistemului o constituie plaţile cashless, permiţând folosirea cardurilor bancare, cartelelor RFID sau NFC, dar şi aplicaţie mobile T-Wallet pentru a efectua plaţi la automatele de vending atragând după sine o gamă cât mai variată de clienţi, lucru ce nu poate duce decât la creşterea vânzărilor. “

Magazinul online

www.vending-automate-cafea. ro este portalul prin care Profesional Vending Store se adresează cumpărătorilor din mediul online.

Când spunem vânzare online, spunem acoperires naţională şi conform spuselor domnului Cristi Grigore chiar internaţională, existând clienţi din ţări europene şi nu numai.

Magazinul răspunde tuturor solicitarilor , prin menţinerea serviciilor de bună calitate şi profesionalism. Termenul de

livrare de 24 de ore de la plasarea comenzilor se realizează şi în funcţie de compania de curierat cu care ei colaborează.

Surpriza pregătită clienţilor de pe www.vending-automate-cafea.ro  constă în implementarea unei noi interfete a magazinului online incepand cu luna iunie.

O interfaţă adaptată mult mai bine pe nevoile clientului, prin intermediul căreia căutarea produselor şi găsirea acestora se va face mult mai uşor, precum si efectuarea platilor online direct in platforma.

Noua variantă de website vine şi cu versiunea in limba engleză pentru a veni în întâmpinarea potenţialilor clienţi din străinătate.

De asemenea, noua platformă vine cu opţiunea mobile adaptive şi mobile responsive pentru a oferi clienţilor posibilitatea de a achiziţiona produsele de pe orice device.

Magazinul traditional

Showroom-ul din strada Moşoaia nr. 62 este deschis publicului în zilele de Luni-Vineri în intervalul 8:30 – 17:00 şi Sâmbăta în intervalul 09:00 – 13:00, oferind astfel clienţilor posibilitatea clienţilor să se alimenteze cu produse de refil şi piese într-un mod facil.

Colectivul Profesional Vending Store

Cuvintele prin care poate fi definit colectivul Profesional Vending Store sunt „PROFESIONALISM, VIZIUNE, SERIOZITATE“.

Credem că este important să vizitați atât locația din Str. Moșoaia 62, cât și www.vending-automate-

cafea.ro !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*