Zona de Produse Profesionale a Electrolux a anunțat de curând că a achiziționat UNIC S.A.S., un producător francez de aparate de espresso profesionale. Această achiziție completează oferta Electrolux de produse pentru servicii de băuturi și îi dezvoltă în continuare poziția de lider de soluții complete pentru industria ospitalității. UNIC este un producător de aparate de espresso, inclusiv aparate complet automate și modele tradiționale, cu 100 de ani de experiență în tehnologie, calitate și producție. Compania achiziționată avea vânzări nete de aproximativ 20 de milioane de euro în 2018 și 130 de angajați. Sediul său și facilitățile principale de producție se află în sudul Franței, lângă Nisa. Din anul 2007, compania are și o sucursală în Seattle, Washington, SUA.

Achiziția face parte din strategia Electrolux Produse Profesionale care are ca scop dezvoltarea sa ca furnizor unic al unei oferte complete de servicii alimentare, băuturi și soluții de spălare a rufelor, sub egida unei singure mărci. Împreună cu achizițiile anterioare (Grindmaster-Cecilware din America de Nord 2017 și SPM Drink Systems din Italia din 2018), UNIC completează portofoliul Electrolux de produse pentru băuturi calde, reci și înghețate.

Grindmaster-Cecil a distribuit o parte din gama de produse UNIC în America de Nord și America Latină sub marca Grindmaster, din anul 2018.

„Linia UNIC de produse espresso inovative, mai ales în spațiile complet automate, reprezintă o adăugare strategică importantă la oferta de produse, iar expertiza lor ne permite să dezvoltăm în continuare platforma tehnologică Electrolux pentru piața de cafea care se află în creștere rapidă. Întâmpinăm cu căldură echipa în familia Electrolux Professional”, a declarat Alberto Zanata, Directorul Electrolux Produse Profesionale.

Sursa: vendingmarketwatch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*