Xiaomi anunță că a deschis kiosk-uri Mi Express în India. Aceste kiosk-uri sunt aparate de vending care vor permite utilizatorilor să își achiziționeze rapid telefoane inteligente și accesorii pentru mobil dintr-o locație din apropierea lor. În declarația care anunță lansarea inițiativei sale, Xiaomi a afirmat că noua strategie de retail va ajuta la eliminarea ineficiențelor operaționale și de cost pentru consumatori. Introducerea noilor kiosk-uri Mi Express Kiosks va începe din orașele metropolitane, iar compania își dorește ca, pe viitor, să își extindă kiosk-urile în mai multe orașe.

Kiosk-urile Mi Express vor accepta mai multe moduri de plată, ca numerarul, cardurile de credit, cardurile de debit și UPI (interfața pentru plăți unificate), permițându-le consumatorilor să aleagă opțiunea cea mai convenabilă pentru ei. Directorul companiei a dezvăluit luni, într-un mesaj pe Twitter, că primul kiosk Mi Express a fost instalat în Manyata Tech Park din Bengaluru. Din acest moment, Xiaomi afirmă că kiosk-urile vor fi „în curând instalate în orașele metropolitane”, iar consumatorii vor putea accesa informații despre locațiile kiosk-urilor prin intermediul site-ului său din India – Mi.com.

Zonele publice planificate pentru instalarea kiosk-urilor Mi Express includ aeroporturi, stații de metrou, mall-uri și parcuri tehnologice. Xiaomi a adăugat că „toată tehnologia cu care sunt dotate kiosk-urile Mi Express a fost cercetată și dezvoltată în India.” Kiosk-urile vor avea produse la prețuri similare celor disponibile pe Mi.com și în magazinele Mi Home, a clarificat compania.

„Kiosk-urile Mi Express servesc ca o nouă inițiativă de retail extrem de eficientă pentru ca fanii Mi și consumatorii să poată accesa și achiziționa produse Xiaomi instant, pe piețele offline”, a conchis compania în declarația sa de presă.

Aceasta ar fi a treia inițiativă Xiaomi de a intra pe piața offline din India. Să ne amintim că Xiaomi a lansat magazinele sale Mi Home în India în mai 2017, începând cu un magazin de tip outlet, în Bengaluru. Anul trecut, compania a lansat magazinele Mi, care sunt mai mici ca magazinele outlet Mi Home și care sunt destinate zonelor rurale din India. Compania a inaugurat 500 de magazine Mi într-o singură zi.

Sursa: gadgets.ndtv.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*