A 6-a ediție a expoziției de vending de la București, Vending Expo 2019, s-a încheiat la finele lunii mai și putem spune că a fost cea mai de succes expoziție de până acum. S-au prezentat noutăți, oamenii s-au întâlnit, au socializat, au încheiat parteneriate sau le-au finalizat pe cele începute deja. Am observat noile tendințe ale vendingului de pe piața românească și am văzut cine a venit să-și “umfle mușchii”.  

Am încercat să aflăm pentru dumneavoastră cât mai multe lucruri pe marginea acestui subiect și de aceea vă prezentăm câteva cifre oferite de organizatorul lui Vending Expo, domnul Anton Vlad – director general Expo 24.

Care au fost noutățile pe care le-a oferit expoziția de vending din acest an?

În primul rând, Vending Expo s-a desfășurat într-un pavilion cu o suprafață extinsă de expunere, numărul firmelor și a suprefeței standurilor înregistrând o creștere față de ediția precedentă.

Care au fost reușitele cele mai importante ale lui Vending Expo 2019?

Considerăm că expoziția este în creștere, conform datelor furnizate, atât din punctul de vedere al calității standurilor cât și a numelor prezente în expoziție.

Pe ce credeti că a fost focus-ul expozanților în acest an? Dar al vizitatorilor? Ce au căutat mai mult aceștia să afle venind la Vending Expo?

Evident vizitatorii au căutat noi oportunități în domeniul în care activează, iar expozanții au vizat atragerea de noi clienți, dar și consolidarea relației la nivelul clienților deja existenți.

Ne puteți furniza datele statistice ale expoziției din acest an?

Din punctul de vedere al ediției Vending Expo 2019, au fost prezenți 32 de expozanți. Suprafața ocupată netă a fost de 1284 metrii pătrați, reprezentând aproximativ 3000 de metrii pătrați de suprafață brută. Numărul de vizitatori contorizați ca intrări este de 1086, unii dintre aceștia fiind prezenți în două sau în toate zilele expoziției și un număr de 988 de vizitatori unici.

Iată și părerile unor expozanți:

Din punctul nostru de vedere,  expoziția a fost una reușită, chiar peste așteptări. Atât numărul cât și calitatea vizitatorilor a crescut în ultimii ani. Se vede că acest eveniment a atins un anumit grad de “maturitate”. Atât organizatorii cât și expozanții  au acumulat experiență din edițiile anterioare și s-au mobilizat exemplar, aducându-și contribuția la realizarea unui eveniment de calitate, care a devenit un reper important pentru piață.

Adrian Neagu, Director General Alcor Holding

Vending Expo e mai bun pe an ce trece, se vede că piața devine din ce în ce mai matură și evenimentul devine din ce în ce mai interesant pentru toată lumea implicată în domeniul nostru.

Alexandru Popescu, Director Vânzări Rolim Sat Vending

“Expoziția de Vending din acest an a fost una reușită. Evenimentul a atras un număr semnificativ de vizitatori. Standul nostru a fost vizitat de un număr mare de colaboratori. Am fost plăcut surprinși să stabilim noi contacte cu viitori parteneri, atât din țară, cât și din afara țării. Așteptăm cu interes următoarea expoziție de Vending.

Marian Gavrilenco, Director General Margav Servicii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*