Misiunea noastră zilnică, la Pelican Rouge Coffee Roasters, este să oferim un gust desăvârșit și un înalt nivel de calitate. De aceea, punem la dispoziția clienților noștri o gamă variată de cafea proaspătă și instant – cărora frișca, topping-urile și amestecurile de ciocolată le adaugă un plus de savoare. La noi, puteți găsi cafea și ingrediente pentru prepararea cafelei pentru toate canalele de vânzare: cu amănuntul, prin distribuitoare automate, retail și HORECA (Hotel, Restaurant, Cafenea).

Brand-ul nostru Pelican Rouge și principalele noastre mărci – NOIR și ICS – beneficiază de recunoaștere globală și contribuie la misiunea noastră de a oferi gustul desăvârșit tuturor.

ICS – LOCUL DE UNDE PUTEȚI PROCURA TOATE PRODUSELE NECESARE COMERCIALIZĂRII

ICS înseamnă ingrediente de calitate combinate cu ani de experiență pe piața băuturilor calde. Am dezvoltat o gamă variată de cafele și băuturi instant pentru toate tipurile de aparate de preparare a cafelei încă din anul 1973. Produsele noastre ajung la clienții din peste 65 țări din întreaga lume; astfel că înțelegem preferințele locale și putem adapta rețetele produselor noastre pentru a se potrivi gusturilor dumneavoastră, păstrând în același timp aroma extraordinară, fluiditatea și raportul calitate/preț.

Calitate și expertiză

Datorită gamei noastre complete de cafea și produse instant, vă punem la dispoziție toate ingredientele de care aveți nevoie în prepararea de băuturi calde: de la cafea boabe la tipuri de cafea instant, de la topping-uri, la ciocolată caldă. Credem cu tărie în importanța oferirii unei selecții variate din care clientul poate alege și a unei înalte calități. De aceea prăjim cafeaua în propriile noastre prăjitorii, iar departamentul de cercetare și dezvoltare armonizează și rafinează toate amestecurile noastre instant. Descoperiți gama noastră variată de produse, inclusiv amestecuri pentru prepararea de espresso, cappucino cu diferite arome, băuturi pe bază de ciocolată, cafea cu gheață și multe altele.

NOU

Am creat o nouă băutură caldă: Crema Catalana. Inspirați de desertul spaniol cu același nume, am creat o băutură fină, dulce, cu gust de caramel.

Conceptul Cafelei Pelican Rouge

Pelican Rouge este un concept complet de cafea care pune pe primul loc calitatea superioară, gustul și plăcerea de a savura produsul, creând astfel experiența supremă a cafelei. Datorită combinației unice dintre tehnicile de prăjire și amestecare, fiecare amestec Pelican Rouge reprezintă istoria bogată a brand-ului – și este rezultatul creativității, măiestriei și atenției la detalii. Gama Pelican Rouge oferă o selecție variată de cafea – de la cafea prăjită mai slab până la cafea cu gust intens – adaptată preferințelor locale. Toate sortimentele sunt special create de experții noștri în prăjirea cafelei, în propria noastră prăjitorie, pentru a fi savurate pe parcursul zilei – fie că vă aflați la muncă, acasă sau într-un bar. Pe lângă cafeaua boabe, gama noastră include și cafea proaspăt preparată și cafea instant.

Moștenirea

Istoria mărcii Pelican Rouge începe în secolul XIX, în Belgia. În 1863, Joseph van Leckwyck și fiii acestuia au început să prăjească cafea și au fost printre primii comercianți de cafea prăjită din Europa. El a pus bazele Pelican Rouge în Antwerp, Belgia. Numele mărcii prăjitorului de cafea era Roode Pelicaan, care a fost ulterior schimbat în Pelican Rouge. Societatea comercializa cafea de înaltă calitate la un preț accesibil pentru o nouă generație de iubitori ai cafelei.  

”Pentru fiecare amestec, alegem boabe care se completează și potențează reciproc. Amestecurile ne permit să adaptăm fiecare ceașcă de cafea cu exactitate gusturilor specifice.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*